Jaké jsou pocity mezi kontrakcemi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13765
28.5.19 22:02

Mezi kontrakcema nebolelo nic, až teprve při blížícím se samotném porodu, asi dvě hodiny před, už i mezi kontrakcema byly bolesti, cca jako při MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
28.5.19 22:44

Mezi kontrakcemi mě nebolelo nic, jak tu hezky psala @lovethelife, byla jsem někde uvnitř sebe :) Nejhorší co se týče bolesti pro mě byly tak tři čtyři kontrakce předtím, než jsem mohla začít tlačit, pak to byla trošku fuška fyzicky, ale už to nebolelo… a najednou něco divně teplýho vyklouzlo ven jakoby nic, jako bych na tom tvrdě nemakala posledních sedm hodin :D :D :D Z prvního porodu si díky následné narkóze skoro nic nepamatuju bohužel, ale druhý byl tak krásný zážitek, že ti to člověče i celkem závidím, já už to asi znovu nezažiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
28.5.19 22:46

Vyvolávaný porod, a byla to jedna velká a dloooouhá kontrakce. Nic víc si už moc nepamatuju, mám to po roce a půl v mlze. Asi mozek ví, co dělá, jinak bych do toho cca za 6 týdnů znovu nešla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
3.6.19 13:05

Já měla porod vyvolávaný, takže jsem měla jednu dlouhou a silnou kontrakci cca 5 hodin. To jsem se modlila, aby už byl konec. Teď mě to čeká podruhé a doufám, že zažiju normální porod, co se spustí sám. Taky mě zajímá jaké to je.

• Citovat
  • Upravit
1
3.6.19 17:41

Ahoj, byla by některá z vás ochotná podělit se o zkušenosti z porodu? L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
3.6.19 18:29

@Lib128 já klidně ale nevím co konkrétně by tě zajímalo

• Citovat
  • Upravit
80142
3.6.19 19:40

Jediná myšlenka - do háje já už dítě nechci, ať už to nebolí, vyndejte to ven, já končím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
12.6.19 22:43

Já se mezi kontrakcemi usmívala jako by nic :D povídala jsem si se švagrovou, hopsala na míči a dobrý :D přišla kontrakce tak jsem to prodýchala a zase mi jela pusa :D i když já se usmívala i během porodu.. tak nevím jestli se mnou není něco špatně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
12.6.19 23:05

Já měla oba porody bohužel vyvolané, takže bolest jako čert skoro porad. Pamatuju se, ze jsem ječela, já už nechci, já už to nevydrzim… a vydrzela :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
13.6.19 07:30

Taky oba porody vyvolávané, jeden kapackou a druhý tabletou takže kontrakce velké a skoro žádný prostor pro vydychani. Já furt pocitala a prohlížela si věci ve vitríně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.19 11:59

Já měla přirozený porod a byla to jedna velká kontrakce, žádné pauzy myslela jsem, že mi někdo rve páteř z těla ven.. Taky byla malá za dvě hodky venku… Takže je to úplně individualni :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
252
13.6.19 12:15

První porod vyvolávaný-jedna velká kontrakce a peklo. Druhý porod přirozený- bolel, samozřejmě, ale bolest posledních několika kontrakcí se rovnala bolesti, které jsem u toho vyvolávaného měla od začátku.
Hlavně po druhém porodu jsem byla hned použitelná, po prvním jsem měla ještě po dvou týdnech problém si sednout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí