Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, lékaře bych navštívil opakovaně. Bacha na to, v dobrém případě to bude nějaký zánět, podráždění, v nejhorších případech se může jednat o projev nemoci ledvin, kterou jsem radši ani nechci psát. Takže určitě nepodcenit.
@Premek_Orac píše: Více
S ledvinami žádné problémy nemám, ani jsem nikdy neměla, jednou v minulosti zánět močových cest převlečený atb, toť vše. Jakou nemoc ledvin myslíš?
@Anonymní píše: Více
Rakovinu. Z ledvin metastázuje do oblasti hlavy, například pusy. Žádné problémy s ledvinami, občas bolest zad. Útvar v puse, považovaný za zánět, vyšetření vzorku ukázalo, že se jedná o metastázu. Nechci tě strašit, na 99% to bude něco jiného, ale nepodceň to.
@Premek_Orac píše: Více
Tak z těch příznaků co jsem si našla na mě nic nesedí
. To se mi moc nezdá… Vyplachuju od úterý Corsodylem, pokud to nepřejde, samozřejmě k doktorovi zajdu znovu, ale vidím to spíš na nějaký zánět nebo ucpanou slinnou žlázu než hned rakovinu. Ráda bych si myslela, že tak špatně na tom ještě nejsem, je mi 27 a nemám ani žádné genetické predispozice
. Každopádně děkuji za reakci
.
@Anonymní píše: Více
Proto jsem psal, že na 99% to není, ale je důležité nic nepodcenit. Ať je vše brzy v pořádku.
Přeji hezký večer. Chci se zeptat, jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Už od začátku července mě střídavě trápí pocit něčeho navíc v puse. Cca u sedmičky nahoře, mezi zubem a tváří. Byla jsem také u zubaře, doktorka opravila sedmičku, ale pocit něčeho navíc trvá. Všimla jsem si také, že tam mám jinak zbarvenou dáseň. Nemáte prosím někdo zkušenost? Předpokládám, že by mi zubařka řekla, kdyby to bylo něco vážného, když jsem tam teď byla, ale už je to opravdu úmorné.