Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já už všechno svádím na svou osobnost, mám to od dětství, kamarádky žádné, kluci neměli zájem a muži teď vůbec nemají, není to jen teď, jsem osamělá celý život. Takže to JE v člověku, nemyslím, že jsem nějaká příšera, vypadám úplně normálně a stejně se mi lidi vyhýbají.
Ano, je to v člověku. Též už to mám od dětství. U mě to bude asi nějaká porucha. Chovám se jinak než ostatní, většinou nevhodně. Taky dost pomalu chápu nebo něco pochopím úplně jinak a blbě. Neumím se bavit s lidmi, ani nevím o čem, tak jen mlčím. Kdysi jsem se snažila aspoň si najít kamarádku, ale nějak to nevyšlo. Zkoušela jsem i terapii, ale nespolupracovala jsem, tak jsem byla vyhozena. Je to se mnou velmi těžké a asi je lepší, že jsem sama, než aby se musel se mnou trápit ještě někdo další. I tak mě mají lidi kolem mě dost, izolovat se bohužel úplně nemůžu.
@qwertasdf píše:
Ano, je to v člověku. Též už to mám od dětství. U mě to bude asi nějaká porucha. Chovám se jinak než ostatní, většinou nevhodně. Taky dost pomalu chápu nebo něco pochopím úplně jinak a blbě. Neumím se bavit s lidmi, ani nevím o čem, tak jen mlčím. Kdysi jsem se snažila aspoň si najít kamarádku, ale nějak to nevyšlo. Zkoušela jsem i terapii, ale nespolupracovala jsem, tak jsem byla vyhozena. Je to se mnou velmi těžké a asi je lepší, že jsem sama, než aby se musel se mnou trápit ještě někdo další. I tak mě mají lidi kolem mě dost, izolovat se bohužel úplně nemůžu.
Tyjo, nikoho takovyho neznam. Muzu se zeptat, co te pudi nespolupracovat na dobrovolne podstupovane psychoterapii?
@Kačus82 Asi prostě nerada dělám to, co mi někdo řekne. A nebaví mě nacvičovat komunikaci, i když bych to potřebovala, ale připadám si při tom jak debil.
@qwertasdf píše:
@Kačus82 Asi prostě nerada dělám to, co mi někdo řekne. A nebaví mě nacvičovat komunikaci, i když bych to potřebovala, ale připadám si při tom jak debil.
Jak v Jachyme hod ho do stroje ty scenky s uplatkama? ![]()
@qwertasdf píše:
Jak v Jachyme hod ho do stroje ty scenky s uplatkama? ![]()
@Kačus82 píše:
Jak v Jachyme hod ho do stroje ty scenky s uplatkama?
Na to si už nevzpomínám, o co tam jde. Mám blbou paměť.
@qwertasdf píše:
Na to si už nevzpomínám, o co tam jde. Mám blbou paměť.
To je takove soft skills skoleni. Na jutub pod nazvem jachyme-protiuplatkovy kurs. Tak jsem si predstavila, jak me nekdo koucuje, co mam rict a jak, kdyz se chci seznamit ![]()
Moje kamaradka mi rekla, ze by se rada s nekym seznamila, ale cizi lide ji absolutne nezajímají, co je ji proboha do nich.
Ahoj, tak se přidávám mezi osamělý…jsem na mateřské a jsem jen s dětmi sama. Nemam žádnou kamarádku které bych se mohla svěřit, někam. vyrazit, scházet se, chodit na procházky…je mi stoho fakt smutno, bude to tak i když nastoupim do práce? Kamarádka fakt chybí
@Kačus82 píše:
To je takove soft skills skoleni. Na jutub pod nazvem jachyme-protiuplatkovy kurs. Tak jsem si predstavila, jak me nekdo koucuje, co mam rict a jak, kdyz se chci seznamit
Tak někomu, kdo ví, co má říkat, to asi připadá spíše vtipné. Ale já jsem vyděšená pokaždé, když musím s někým mluvit, jen abych zase neřekla něco špatně a neschytala to.
@Kačus82 píše:
Moje kamaradka mi rekla, ze by se rada s nekym seznamila, ale cizi lide ji absolutne nezajímají, co je ji proboha do nich.
Mě taky většina lidí vůbec nezajímá, ale jsou výjimky, se kterými bych se seznámila ráda, jenomže oni by si o mě ani kolo neopřeli.
@DrobekLu píše:
Ahoj, tak se přidávám mezi osamělý…jsem na mateřské a jsem jen s dětmi sama. Nemam žádnou kamarádku které bych se mohla svěřit, někam. vyrazit, scházet se, chodit na procházky…je mi stoho fakt smutno, bude to tak i když nastoupim do práce? Kamarádka fakt chybí
Zkus si tady vyhledat skupiny maminky z a vyber svoje město. S dětma je to kolikrát složitější- ale i ty jednou vyrostou.
![]()
@qwertasdf píše:
Mě taky většina lidí vůbec nezajímá, ale jsou výjimky, se kterými bych se seznámila ráda, jenomže oni by si o mě ani kolo neopřeli.
To je dost ostre prohlaseni. A kdyby to byla pravda, co te na nich tak laka? Me teda nezajimaj lidi, kteri se se mnou nechteji bavit
cim jsou pro tebe pritazlivi?
@Kačus82 píše:
To je dost ostre prohlaseni. A kdyby to byla pravda, co te na nich tak laka? Me teda nezajimaj lidi, kteri se se mnou nechteji bavitcim jsou pro tebe pritazlivi?
Přitahuje mě ta jejich nedostupnost, je to pro mě výzva.
@qwertasdf píše:
Přitahuje mě ta jejich nedostupnost, je to pro mě výzva.
A ti, co dostupni jsou te nezajimaj?
@Kačus82 píše:
A ti, co dostupni jsou te nezajimaj?
Těžko říct, se mi ještě nestalo, aby o mě měl někdo opravdový zájem. Takže asi dostupného nikoho neznám.
To je jen pocit, protoze na to byt nevedomky zamerujes pozornost. Protoze napr. v diskuzi „da se najit svobodna bezdetna tricitka“ tam psali lidi, ze mraky. MRAKY!