Pocit osamělosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
blabla123
1.2.17 20:41
@Monikap3 píše:
@blabla123 Joo jsem rada, ze já se z toho budu dostávat dva roky a on ty fuchtli vykládá o svatbě :pocitac:

Neboj, on na to jednou dojede… Chlapům je rozchod jedno, ty zajímá pouze kam to strčí. ;)

• Citovat
  • Upravit
885
1.2.17 21:34

@blabla123 líp bych to neřekla :potlesk: ale mám na sebe strasnej vztek, ze mě to ještě nepustilo. A na nej, ze mě po 4 letech přesvědčování, jak na mě čekal celej život, pustil a teď to cpe do hlavy tý obludě :pocitac: Uf to se mi ulevilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
1.2.17 21:51
@Monikap3 píše:
@blabla123 líp bych to neřekla :potlesk: ale mám na sebe strasnej vztek, ze mě to ještě nepustilo. A na nej, ze mě po 4 letech přesvědčování, jak na mě čekal celej život, pustil a teď to cpe do hlavy tý obludě :pocitac: Uf to se mi ulevilo :D

Pocém :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
885
2.2.17 20:35

@blabla123 :kytka: :kytka: :hug: děkuju moc!!! Vazne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
2.2.17 20:38
@Monikap3 píše:
@blabla123 :kytka: :kytka: :hug: děkuju moc!!! Vazne

Nemáš zač, když tak písni až se budeš cítit bídně  :hug:

• Citovat
  • Upravit
885
2.2.17 21:41

@blabla123 nápodobně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
5.2.17 18:04

No tak holky, teď jsem se srazila s bývalého přítelkyni a až mě šokovalo, jak mě okázale ignorovala a dělala, ze mě nevidí. Asi těch pět centimetrů je velká dálka :) a takové jsme byly kamarádky…já samozřejmě od te doby brecim, ani nevim proč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.2.17 18:31
@Monikap3 píše:
No tak holky, teď jsem se srazila s bývalého přítelkyni a až mě šokovalo, jak mě okázale ignorovala a dělala, ze mě nevidí. Asi těch pět centimetrů je velká dálka :) a takové jsme byly kamarádky…já samozřejmě od te doby brecim, ani nevim proč :zed:

Klid :-), já rozumím jak ti je. Mě můj bývalý začal chodit s nejlepší kamarádkou. Dá se říct, že od té doby jí nemůžu přijít na jméno… A to prý, jak se k sobě vrátíme a bla bla bla. Kecy v kleci… Řekni si, že vždy může být hůř, ale taky lépe a já si myslím, že ty máš dobře nakročeno k tomu, aby bylo lépe :hug:

• Citovat
  • Upravit
885
5.2.17 18:49

@blabla123 no věříš tomu víc, než já :) rok a půl a mě užírá závist…že ona má všechno, po čem jsem toužila já a ještě po mě hází ksichty…čuba jedna…jdu si najít víno nebo neurol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.2.17 18:51
@Monikap3 píše:
@blabla123 no věříš tomu víc, než já :) rok a půl a mě užírá závist…že ona má všechno, po čem jsem toužila já a ještě po mě hází ksichty…čuba jedna…jdu si najít víno nebo neurol :D

Já ti povím o té mé kamarádce, dali se spolu dohromady, když jsem s kamarádkou bydlela, já je přestavila, ona mi zamlčela, že si s ním vyšla, a v létě 2016 se vzali. :zed:
Upřímně ještě teď mě to žere, dali se dohromady na konci roku 2011.

• Citovat
  • Upravit
885
5.2.17 19:27

No ty blaho tak to je masakr!!! To bych ty potvore snad vyskrabala oči :pocitac: nechápu, jak ses s tím vyrovnala. Já s touhle nanou zas taková kamojda nebyla, ale známe se. Koukám, ze to nemám zas tak blby. I když i oni se možná vezmou a pak se picnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.2.17 19:31
@Monikap3 píše:
No ty blaho tak to je masakr!!! To bych ty potvore snad vyskrabala oči :pocitac: nechápu, jak ses s tím vyrovnala. Já s touhle nanou zas taková kamojda nebyla, ale známe se. Koukám, ze to nemám zas tak blby. I když i oni se možná vezmou a pak se picnu

Klid, zajdi s kámoškou pokecat na kafe a určitě to bude lepší.
Já skončila s lahví… Solidně jsem začla pít. Po tom, co to o nich prasklo, jsem byla asi 2 roky sama…

• Citovat
  • Upravit
885
5.2.17 20:39

@blabla123 no mám na to taky slušně našlápnuto…s pitím jsem už skoro skončila, akorát jsem přibrala, ale už jsem sama rok a půl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.2.17 20:42
@Monikap3 píše:
@blabla123 no mám na to taky slušně našlápnuto…s pitím jsem už skoro skončila, akorát jsem přibrala, ale už jsem sama rok a půl :)

Věř, že se to zlepší, že najdeš někoho hodného, s kým pak založíš rodinu :-)

• Citovat
  • Upravit
885
7.2.17 19:57

@blabla123 Jo všechno tomu nasvědčuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová