Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blabla123 líp bych to neřekla
ale mám na sebe strasnej vztek, ze mě to ještě nepustilo. A na nej, ze mě po 4 letech přesvědčování, jak na mě čekal celej život, pustil a teď to cpe do hlavy tý obludě
Uf to se mi ulevilo ![]()
@Monikap3 píše:
@blabla123 líp bych to neřeklaale mám na sebe strasnej vztek, ze mě to ještě nepustilo. A na nej, ze mě po 4 letech přesvědčování, jak na mě čekal celej život, pustil a teď to cpe do hlavy tý obludě
Uf to se mi ulevilo
Pocém
![]()
@Monikap3 píše:
@blabla123![]()
![]()
děkuju moc!!! Vazne
Nemáš zač, když tak písni až se budeš cítit bídně ![]()
No tak holky, teď jsem se srazila s bývalého přítelkyni a až mě šokovalo, jak mě okázale ignorovala a dělala, ze mě nevidí. Asi těch pět centimetrů je velká dálka
a takové jsme byly kamarádky…já samozřejmě od te doby brecim, ani nevim proč ![]()
@Monikap3 píše:
No tak holky, teď jsem se srazila s bývalého přítelkyni a až mě šokovalo, jak mě okázale ignorovala a dělala, ze mě nevidí. Asi těch pět centimetrů je velká dálkaa takové jsme byly kamarádky…já samozřejmě od te doby brecim, ani nevim proč
Klid
, já rozumím jak ti je. Mě můj bývalý začal chodit s nejlepší kamarádkou. Dá se říct, že od té doby jí nemůžu přijít na jméno… A to prý, jak se k sobě vrátíme a bla bla bla. Kecy v kleci… Řekni si, že vždy může být hůř, ale taky lépe a já si myslím, že ty máš dobře nakročeno k tomu, aby bylo lépe ![]()
@blabla123 no věříš tomu víc, než já
rok a půl a mě užírá závist…že ona má všechno, po čem jsem toužila já a ještě po mě hází ksichty…čuba jedna…jdu si najít víno nebo neurol ![]()
@Monikap3 píše:
@blabla123 no věříš tomu víc, než járok a půl a mě užírá závist…že ona má všechno, po čem jsem toužila já a ještě po mě hází ksichty…čuba jedna…jdu si najít víno nebo neurol
Já ti povím o té mé kamarádce, dali se spolu dohromady, když jsem s kamarádkou bydlela, já je přestavila, ona mi zamlčela, že si s ním vyšla, a v létě 2016 se vzali. ![]()
Upřímně ještě teď mě to žere, dali se dohromady na konci roku 2011.
No ty blaho tak to je masakr!!! To bych ty potvore snad vyskrabala oči
nechápu, jak ses s tím vyrovnala. Já s touhle nanou zas taková kamojda nebyla, ale známe se. Koukám, ze to nemám zas tak blby. I když i oni se možná vezmou a pak se picnu
@Monikap3 píše:
No ty blaho tak to je masakr!!! To bych ty potvore snad vyskrabala očinechápu, jak ses s tím vyrovnala. Já s touhle nanou zas taková kamojda nebyla, ale známe se. Koukám, ze to nemám zas tak blby. I když i oni se možná vezmou a pak se picnu
Klid, zajdi s kámoškou pokecat na kafe a určitě to bude lepší.
Já skončila s lahví… Solidně jsem začla pít. Po tom, co to o nich prasklo, jsem byla asi 2 roky sama…
@blabla123 no mám na to taky slušně našlápnuto…s pitím jsem už skoro skončila, akorát jsem přibrala, ale už jsem sama rok a půl ![]()
@Monikap3 píše:
@blabla123 no mám na to taky slušně našlápnuto…s pitím jsem už skoro skončila, akorát jsem přibrala, ale už jsem sama rok a půl
Věř, že se to zlepší, že najdeš někoho hodného, s kým pak založíš rodinu ![]()
Neboj, on na to jednou dojede… Chlapům je rozchod jedno, ty zajímá pouze kam to strčí.