Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Psycholog bude Ok, mám fajn doktorku. Ale za chvíli odjíždí ex se slečnou na dovolenou, kterou jsem pro nás plánovala já, tak aspoň budu mít u doktorky co probírat
@Monikap3 píše:
Psycholog bude Ok, mám fajn doktorku. Ale za chvíli odjíždí ex se slečnou na dovolenou, kterou jsem pro nás plánovala já, tak aspoň budu mít u doktorky co probírat
To jste od sebe, tak krátce? Kvůli čemu jste se rozešli?
@Monikap3 píše:
@blabla123 držím moc palce u započtu
Děkuju, nedávno jsme přijeli, teď je ve hvězdách, jak to dopadlo ![]()
@blabla123 nejsme od sebe krátce, víc jak rok. A mě to pořad žere. Ze on je s ni stastnej, jako byl se mnou. Je to na dyl…
@Arjev35 Jo to rande jsem odpiskala. Ale až si budu stěžovat, ze nikoho nemám, dam si facku
@blabla123 jo, takhle jsem sama už rok a půl a očividně budu dál ![]()
@Monikap3 píše:
@blabla123 jo, takhle jsem sama už rok a půl a očividně budu dál
Jak dlouho jsi s ním byla?
4 roky…byl starší, žili jsme spolu a uvěřila jsem, že se mnou se konečně usadí…no, neusadil…
@Monikap3 píše:
4 roky…byl starší, žili jsme spolu a uvěřila jsem, že se mnou se konečně usadí…no, neusadil…
Určitě se najde nějakej lepší
, od rozchodu by to mělo přestat bolet za 2 roky, takže tě čeká pouze půl rok, koukej na to pozitivně, máš 3/4 za sebou ![]()
@Monikap3 Víš, co se říká…pro jedno kvítí slunce nesvítí. Věřím, že ten správnej mužskej si tě najde
(nebo ty jeho) ![]()
@blabla123 Joo jsem rada, ze já se z toho budu dostávat dva roky a on ty fuchtli vykládá o svatbě ![]()
@Arjev35 já na to už nějak nevěřím. Nejde to
asi jsem si to od 17ti už vybrala