Pocit osamělosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
blabla123
16.1.17 18:19
@Monikap3 píše:
@Arjev35 právě, ve fitku asi nebudou :D sakryš už mě to všechno unavuje…přijdu si jak největší looser :D

Největší nebudeš, jen se podívej na diskuze tady :-)

• Citovat
  • Upravit
81
16.1.17 18:23

Blabla123 mi mluví z duše…zrovna jsem to chtěla napsat. Moni, zkus si přes nějaké fórum nebo seznamku najít kamarádku, která s tebou bude na různé akce chodit. Aspoň to zkus. A hlavně - podle mého názoru jsi mladá, tak neházej flintu do žita a zbytečně se nepodceňuj :hug:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
16.1.17 18:28
@Arjev35 píše:
Blabla123 mi mluví z duše…zrovna jsem to chtěla napsat. Moni, zkus si přes nějaké fórum nebo seznamku najít kamarádku, která s tebou bude na různé akce chodit. Aspoň to zkus. A hlavně - podle mého názoru jsi mladá, tak neházej flintu do žita a zbytečně se nepodceňuj :hug:!

:-) :mavam:
Se seznamkama pozor, taky jsem tam hledala, ale našla jsem samé nadržené chlapy, co ho nedokázali udržet v kalhotách :D

• Citovat
  • Upravit
81
16.1.17 18:33

Ježiš, holky, já nemám zkušenosti se seznamkou, myslela jsem, že když hledáš kámošku najdeš kámošku a ne „kámoše“ :pankac: Asi jsem naivní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
16.1.17 18:36
@Arjev35 píše:
Ježiš, holky, já nemám zkušenosti se seznamkou, myslela jsem, že když hledáš kámošku najdeš kámošku a ne „kámoše“ :pankac: Asi jsem naivní..

Já si napsala inzerát, že hledám kamarádku a ozývali se chlapi, takže tak :D :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
885
16.1.17 21:00

Já teda jsem na Badoo a mužu vám říct, ze to, co tam je, mi zrovna na optimismu nepridava :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
16.1.17 22:26
@Monikap3 píše:
Já teda jsem na Badoo a mužu vám říct, ze to, co tam je, mi zrovna na optimismu nepridava :pocitac:

Tohle je na nic seznamka. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
885
16.1.17 23:27

@blabla123 všechny jsou na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
17.1.17 08:06
@Monikap3 píše:
@blabla123 všechny jsou na nic

S tím souhlasím…

• Citovat
  • Upravit
81
30.1.17 21:03

Ahoj Moni, tak co, nějaká změna, vyrazila jsi někam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
30.1.17 22:29

@Arjev35 Ahojky, ale jo, zvlášt tenhle měsíc jsem každý víkend někde, až se divím. Ale pořád si přijdu jako vytržená z okolního světa. Včera jsem dostala nabídku na rande a mě to vůbec netankuje :( blbá no :zed: prostě nepřeskočí jiskra, at se snažím sebevíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.1.17 22:33

Jsem ráda, že ses ozvala. Zkus mu dát šanci…při nejhorším to bude jedno trapný rande s někým, koho už neuvidíš…Ale jasně, když není jiskra, tak se do toho člověku moc nechce, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
30.1.17 22:42
@Monikap3 píše:
@Arjev35 Ahojky, ale jo, zvlášt tenhle měsíc jsem každý víkend někde, až se divím. Ale pořád si přijdu jako vytržená z okolního světa. Včera jsem dostala nabídku na rande a mě to vůbec netankuje :( blbá no :zed: prostě nepřeskočí jiskra, at se snažím sebevíc…

Jiskra nemusí přeskočit hned, rozhodně bych ho nezatracovala a dala mu šanci :palec:

• Citovat
  • Upravit
885
30.1.17 23:58

@Arjev35 @blabla123 holky vůbec se mi do toho nechce. Ani se mi nelíbí :nevim: zase si říkám, jestli musím chodit fakt s každým :think: vám říkám, ze jsem prastena :) snad se mate lip. Já se dneska objednala k psycholozce, teď teprv začnou ty pravý depky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
31.1.17 07:13
@Monikap3 píše:
@Arjev35 @blabla123 holky vůbec se mi do toho nechce. Ani se mi nelíbí :nevim: zase si říkám, jestli musím chodit fakt s každým :think: vám říkám, ze jsem prastena :) snad se mate lip. Já se dneska objednala k psycholozce, teď teprv začnou ty pravý depky.

Pokud se ti nelíbí, tak to je jiná. Já pochopila, že pouze nepřeskočila jiskra. Takhle bych se na to vykašlala, určitě se objeví jiný lepší :hug:
Určitě to s tím psychologem nebude tak zlé, já mám za 4 hodiny nejdůležitější zápočet :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová