Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@qwertasdf píše:
Těžko říct, se mi ještě nestalo, aby o mě měl někdo opravdový zájem. Takže asi dostupného nikoho neznám.
Třeba mě?
Ne, sorry, jako… Jsem zadaný. ![]()
@mrav píše:
Třeba mě?Ne, sorry, jako… Jsem zadaný.
S chlapama se nebavím, jsou to nechutní úchyláci.
@qwertasdf píše:
I když se starají o dceru?
![]()
@qwertasdf píše:
To jsi vyškrtla chlapy a vlastne všechny krome tech, kteří jsou nedostupni.
@Kačus82 píše:
To jsi vyškrtla chlapy a vlastne všechny krome tech, kteří jsou nedostupni.
No jo, od té doby, co mě chtěl znásilnit jeden úchylák, chlapy moc nemusím. A jinak jsem nikoho dalšího nevyškrtla, jen se mi to seznamování nějak nedaří, po čase prostě se mnou utnou kontakt.
@qwertasdf píše:
No jo, od té doby, co mě chtěl znásilnit jeden úchylák, chlapy moc nemusím. A jinak jsem nikoho dalšího nevyškrtla, jen se mi to seznamování nějak nedaří, po čase prostě se mnou utnou kontakt.
Tak promiň. Tohle jsi řešila?
Jinak jo, chapu. Ted se teda nezlob, ale zrovna mrav je bezpecnej. Jednak se tady na webu jako uchyl neprojevuje, jednak je daleko a nemuze ti ublizit. Tys ho zahnala hrozne drsne, asi uz se neozve. Coz nemusi vadit, otazkou je, jestli takhle nezahanis lidi i v realnem zivote. Nemusis odpovídat ![]()
Mam osamelou znamou. Malokdy mi odrpise na sms, treba s pranim. Tak mam z ni pocit, ze fakt nechce. Kdyz se ale pri urcite prilezitosti bavime, tak chce. Je tam ale striktni hranice, kam me pusti.
@Kačus82 píše:
Tak promiň. Tohle jsi řešila?
Musela jsem přežít pár nepříjemných měsíců a i když se v podstatě nic nestalo, nějaké následky na mé psychice to zřejmě zanechalo.
@Kačus82 píše:
Jinak jo, chapu. Ted se teda nezlob, ale zrovna mrav je bezpecnej. Jednak se tady na webu jako uchyl neprojevuje, jednak je daleko a nemuze ti ublizit. Tys ho zahnala hrozne drsne, asi uz se neozve. Coz nemusi vadit, otazkou je, jestli takhle nezahanis lidi i v realnem zivote. Nemusis odpovídat
Jsem si kdysi naivně přála mít ve svém životě nějaké skutečné lidi a ne propsat život na internetu, takže mi to ani nevadí, když tady někoho zaženu. A ty lidi, kteří v mém životě na krátký čas byli, se jen pobavili, když zrovna neměli nikoho jiného po ruce a pak ze dne na den zmizeli. Prostě neměli zájem, jen chtěli zabít nudu a já se jim připletla do cesty.
@Kačus82 píše:
Mam osamelou znamou. Malokdy mi odrpise na sms, treba s pranim. Tak mam z ni pocit, ze fakt nechce. Kdyz se ale pri urcite prilezitosti bavime, tak chce. Je tam ale striktni hranice, kam me pusti.
To já asi naopak psala moc těm pár známým, které jsem kdysi měla, až mě blokly. I jsme se viděly osobně, ale to už pak nechtěly a i to psaní brzo přestalo. Asi jsem něco řekla nebo napsala špatně.
Myslis, ze neodhadnes miru blizkosti? Nebo bylo nejake kontroverzni tema?
@Kačus82 Vlastně trochu kontroverzní téma bylo, protože jsem neodhadla míru blízkosti. Kdybych se od jistých lidí držela dál, mohla jsem si ušetřit spoustu trápení. Moc to ještě nepoznám, když někdo nemá zájem, ale předstírá, že má a když se zamiluju, to je katastrofa.
@qwertasdf píše:
@Kačus82 Vlastně trochu kontroverzní téma bylo, protože jsem neodhadla míru blízkosti. Kdybych se od jistých lidí držela dál, mohla jsem si ušetřit spoustu trápení. Moc to ještě nepoznám, když někdo nemá zájem, ale předstírá, že má a když se zamiluju, to je katastrofa.
Ahoj. Promiň, že se vám vmísím do debaty - ale nebuď na chlapovi, do kterého se zamiluješ, závislá. Toto se mi stalo s mojí první holkou - a ani nevíš, jak ten rozchod bolel. ![]()
@qwertasdf píše:
Jak predstira, ze ma a pritom nema?
@mrav píše:
Ahoj. Promiň, že se vám vmísím do debaty - ale nebuď na chlapovi, do kterého se zamiluješ, závislá. Toto se mi stalo s mojí první holkou - a ani nevíš, jak ten rozchod bolel.
Už se stalo dvakrát, teď už s tím nic nenadělám. Je to pryč, i když na ty jejich falešné hry těžko někdy zapomenu. To bude bolet ještě hodně dlouho, jak jsem ze sebe dělala úplnou blbku.
A nevidíš to náhodou moc černě? Někdy nám věci připadají strašné a ve skutečnosti to tak vůbec není, jen máme zrovna „špatnou optiku“. Jako když se na kamen podíváš dalekohledem a pak ten dalekohled otočíš. Neslo by to třeba „otočit“?
@Kačus82 píše:
Jak predstira, ze ma a pritom nema?
Nevím ještě, jak to přesně funguje. To jsou buď lidi, co se jen baví a nebo hledají někoho lepšího a když zrovna nikdo takový není, tak si krátí čas s tím, kdo se objeví i když je vlastně moc nezajímá. A nebo jsem tak moc příšerná osoba, že by se mnou nevydržel nikdo, to je taky možnost. ![]()