Pocit plného měchýře a časté močení

2
24.9.16 17:37

Pocit plného měchýře a časté močení

Zdravím vás maminky,
mám takový problém. Pořád mi připadá, že mám plný měchýř a pořád mám pocit, že se mi chce čůrat. Jdu na wc, kde se vyčůrám a za 5-10 minut můžu jít zase ikdyž tam vytlačím jenom pár kapek, ale ten pocit je šílený. Bojím se jít i ven, protože jakmile vyjdu tak se mi chce a mám takový pocit, že se bojím, že ani nestihnu dojít domu :-/
Jsem sice teprve 3 týdny po porodu, ale začala mi to tak až 5 den od porodu.
Měla jste to některá taky? Jak jste to léčily? Nebo to odeznělo samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7421
24.9.16 22:00

Zkus najít odpověď tady https://www.emimino.cz/…dvin-269253/

Myslím si, že bys měla jít k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.10.16 19:38

Ahoj, ja to takhle mela tri dny po porodu ctvrty den jsem se nevycurala vubec a od te doby mam cevku uz cca 10 dni a nemuzu sama curat… Radej se zeptej doktora me se to tam pak nahromadilo 2 l a od te doby misto casteho curani zadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
28.6.17 21:03

@Hanulka91 ahoj, resim uplne stejny problem. Jsem ale uz pul roku po porodu. Jak se to u tebe prosim vyvijelo? Ustalilo se to casem? Pomalu ztracim nadeji na „normalni“ zivot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.6.17 20:47

@Goni
Ahoj, to je dlouhi, mas cevku nebo trubicku zavedenou pres stydkou kost? Me to zkouseli jednou za tyden vzdy vyndat a kdyz to nevyslo vratili mi ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
29.6.17 21:30

@simona335 ahoj, nemam nic zavedeneho, protoze se jakztakz vycuram, ale mam skoro porad pocit, ze musim curat. Vetsinou se to snazim vydrzet a nejit hned, protoze vim, ze bych nic nevycurala, tak drzim a pak se vycuram. Ale proste male mnozstvi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí