Pocit, že mám plnou pusu

24.10.23 12:56

Pocit, že mám plnou pusu

Ahoj holky přeji všem krásný den :D
Kde bych začala.. Nooo měsíc zpátky jsem začala mít takový zvláštní pocit v puse, jako když se napíšete ale vodu nepolknete. Tenhle pocit mě nutí polknout naprázdno, protože si krk automaticky myslí, že je tam nějaká voda nebo potrava. :? Před tím měsícem mi z toho bylo už i nevolno, z opakovaného polykání jsem měla vždy hodně hnusný pocit nahoře jakoby v jícnu a po delší době jsem začala říkat. Jenomže pocit v puse pokračoval. Pak mi jednou pusa začala tak moc bolet, že jsem šla k praktické a ti mi zjistili streptokoka, s tím, že se mi tvořili hnisavé pupínky v puse. Brala jsem 10 dní penicilin a ten jsem 2 dny zpět dobrala. Během léků to bylo někdy lepší, někdy to dokonce nějaký den přestalo úplně ale vždy to bylo nejhorší večer a ráno, přes den jsem se na to nijak nezaměřila soustředěním na jiné věci. Včera jsme byla na kontrole a řekla že jsem už v pořádku až na zvláštní pocit v krku. Nic ale nezjistili. Ani z krve ne. Poslala mě k jinemu lékaři který řekl, že krk vypadá v pořádku a to bylo vše, v pátek jsem zase objednána k praktické. :roll: Snažím se vždy nepolknout a při horším pocitu v té puse si vždy pootevřu pusu a jazykem si jakoby projedu pusu abych jakoby ujistila krk, že tam není ani voda, ani jídlo a ani nadměrně slin, nic. Prosím nějaké rady? Nevím už co dělat, nevolno mi z toho už není ale je to otravný, nevím zda tohle třeba ještě časem zmizí po té nemoci? :( Děkuji (je mi 20)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
24.10.23 13:00

To je hodně zvláštní :think: Možná by bylo fajn nějaké radiodiagnostické vyšetření.

• Citovat
  • Upravit
10726
24.10.23 15:40

Neni to psychicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
25.10.23 10:40

Kup milgammu. Možná ti streptokoková infekce poškodila nervová zakončení v ústech a od toho mohou být ty divné pocity. Milgamma to pomůže dohojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí