Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Stana98 píše:
Dobry den, Chtela bych se jen zeptat jestli nevíte kdy jsem tak mohla otěhotnět??? S pritelem jsme spolu spali 17.4.2017 a pak 20.4.2017 a mesicky jsem mela od 18.4-22.4.2017. Podle posledni kontroly 22.6.2017 jsem v tydnu 9+0. Ptam se protoze by me zajimalo zda jsem otěhotněla v zahraničí a nebo domapritele to hrozne zajima kde jsme ho počali
![]()
. Predem mockrát Dekuji za odpovědi
Pravděpodobně jsi otěhotněla kolem 4. května.
Jsem z toho jelen. Dejme tomu ze jsem pred 10dny mela nechraneny sex a zadarilo se menstruaci teprve očekávam v jakem budu tt?
@Anonymní píše:
Jsem z toho jelen. Dejme tomu ze jsem pred 10dny mela nechraneny sex a zadarilo se menstruaci teprve očekávam v jakem budu tt?
No, kdyz ms nedorazi, tak v nejakem 5tt…
@Anonymní píše:
Těhotenství na týdny se vždy počítá od poslední ms,ale plod je vždy o cca 2 týdny mladší,ale na to se ohled nebere,rozhodující je poslední ms,od te se to počítá ![]()
Dekuji za odpověď. Nejspíš nebidi v žádném a budu iz jen cekat na menstruaci. Delala jsem si test 7.7 odpoledne a negativni pak 8.7 rano a hodně slaba čárka, ten den jsem si delala ještě odpoledne a nic videt nebylo. Ted jsem si delala test kdyz jsem vztala po noční a zase nic. A podle me by asi za dva dny mela byt výraznější nez předtím ale ani tuk.
Počkej na ms,pokud se nedostaví,udělej test znova
Držím palce at je výsledek dle tvého přání ![]()