začátej MS 10.12.2009. Jsem v 6-7 tt? Kdy začína bít srdíčko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.10.15 11:10

Ahoj holky, omlouvám se že píšu anonymně, ale jinak bych se styděla :(. Jsem ted ve 13+5tt. Na internetu jsem četla, že se to počítá od posledních měsíčků, měli jsme s partnerem krizi a já měla 12.6. něco s jedním chlapem.Ani nevím jestli se do mě udělal nebo ne bylo to strasně rychlý a já byla opilá. Potom jsem s mojím partnerem normálně spala, samozřejmě on to neví. Myslíte že to nemůže být toho druhýho? Jsem z toho zoufalá. :(

• Citovat
  • Upravit
14637
8.10.15 18:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se že píšu anonymně, ale jinak bych se styděla :(. Jsem ted ve 13+5tt. Na internetu jsem četla, že se to počítá od posledních měsíčků, měli jsme s partnerem krizi a já měla 12.6. něco s jedním chlapem.Ani nevím jestli se do mě udělal nebo ne bylo to strasně rychlý a já byla opilá. Potom jsem s mojím partnerem normálně spala, samozřejmě on to neví. Myslíte že to nemůže být toho druhýho? Jsem z toho zoufalá. :(

Kdybys otěhotněla kolem 12.6., tak už bys teď byla v 19. týdnu. To je až moc velké rozpětí, na rozdíl 5 týdnů by se přišlo, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.10.15 18:21
@Misshha píše:
Ahoj, mám takový asi zvláštní dotaz :roll: stalo se vám, ze rozdíl stáří plodu podle utz a posledních mesicku byl větší jak ty 2 týdny? O miminko jsme se s přítelem nějak intenzivně nesnažili, prostě jsme to nechali na přírodě, takže ani nevim, jak dlouhý cyklus mám a měsíčně jsem taky neměla zrovna pravidelně… :think: podle nich mi doktor řekl, že bych měla být teď v 10. tydnu, ale plod je starý 6 tydnu. Jsem z toho celá vykulena :(

Pokud to nemáš pravidelně, tak to teoreticky možné je. Stáří podle menstruace počítá s tím, že je ovulace po 14 dnech, ale to nemusí být pravda ani u pravidelných, ale o něco delších cyklů. Čtyři týdny jsou dost, ale mohlo se ti to takhle opozdit. Třeba jedna menstruace jaksi nepřišla a až pak došlo k oplození. Nebo kdy sis dělala test? Kdy jsi na těhotenství přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.10.15 18:46

@Litta děkuju za reakci :) no… Test jsem si dělala minulý týden a hned potom šla k doktorovi a ten mi rekl 5. týden. Menzes jsem měla na přelomu července a srpna a pak spinila ještě za 14 dnu cca 2 dny… Su prostě exemplář :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.10.15 18:54
@Misshha píše:
@Litta děkuju za reakci :) no… Test jsem si dělala minulý týden a hned potom šla k doktorovi a ten mi rekl 5. týden. Menzes jsem měla na přelomu července a srpna a pak spinila ještě za 14 dnu cca 2 dny… Su prostě exemplář :D

A když začátek toho špinění vezmeš jako potenciální menstruaci, tak to vyjde už líp? No to máš fuk. Tedy pokud nemáš problém jako většina, co se tu ptá na data – že nevíš, kdo je otec… :nevim: Ale 4 týdny poznat jsou, takže bych se řídila podle stáří určeného ultrazvukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.10.15 20:28

@Litta to už by ASI vycházelo, ale… Doktorovi určitě verim, jen jsem byla zaskočena takovým rozdílem :? Tatínka máme jasného 8) taky jsem byla zvědavá, jestli se najde ještě někdo takový, nebo su fakt exot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.15 21:24

Litta:Taky si myslím nebo vím, že je to blbost, s ním jsem měla pohl styk 11.6. a 16.6. jsem měla měsíčky a pak další měsíc jsem taky měla měsícky. Ale strašně mě to trápí. Ani nechápu jak to ti doktoři počítají :(

• Citovat
  • Upravit
14637
8.10.15 21:26
@Anonymní píše:
Litta:Taky si myslím nebo vím, že je to blbost, s ním jsem měla pohl styk 11.6. a 16.6. jsem měla měsíčky a pak další měsíc jsem taky měla měsícky. Ale strašně mě to trápí. Ani nechápu jak to ti doktoři počítají :(

Podle velikosti plodu. Podívej se na internetu na vývoj dítěte od vajíčka po narození, někde kde máš uvedené týdny těhotenství. A uvidíš, že rozdíl tolika týdnů je vidět, zvlášť na začátku, dost jasně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.10.15 21:28
@Misshha píše:
@Litta to už by ASI vycházelo, ale… Doktorovi určitě verim, jen jsem byla zaskočena takovým rozdílem :? Tatínka máme jasného 8) taky jsem byla zvědavá, jestli se najde ještě někdo takový, nebo su fakt exot :lol:

Jde o ovulaci. A ta se stresem, nemocí, jen tak,… může dost posunout. Zvlášť pokud jsi tam měla po dvou týdnech od ms nějaké špinění, tak to asi nebyl úplně klasický cyklus. Hlavně že mimi roste a ať je zdravé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.10.15 21:34

@Litta děkujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
2.1.17 12:36

Ahoj holky.
:mavam:
Ve ctvrtek budeme 36+1 - chápu dobře, že to je ukončený 36 + 1 den ze 37 týdne?
To znamená, že už patříme mezi donošená miminka?
Nebo až ve 37+0?
Děkuji :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85363
2.1.17 12:41

@HandulkaK az ve 37+0 (mozna 37+1), ted nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
2.1.17 12:43

@blumen
Takže kdybych teď porodila, budeme zůstávat v nemocnici do 37+0? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
2.1.17 12:48
@HandulkaK píše:
@blumen
Takže kdybych teď porodila, budeme zůstávat v nemocnici do 37+0? :think:

tohle ti nikdo neřekne, záleží na té dané nemocnici a lékaři a stavu dítěte.
Teď nevím, ale nebralo se jako donošené dítě to, které se narodilo po ukončeném 36. týdnu gravidity? Alespoň, před 7 lety to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
2.1.17 12:50

@lleennttiillkkaa To jsem právě chtěla vědět. :oops:
Všude píší něco jiného, našla jsem dokonce 38+0 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...