Počká si na plínu :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.9.12 09:44

@EvaG Pořídili jsme i na záchod to dětský prkénko a má tam stoličku. A chodí se mnou na záchod a vždycky se zeptá „čůráš“. Takže tohle taky ví.
Nejhorší je, že ho nemám za co odměňovat když se tam nevyčůrá.
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
6726
2.9.12 09:44

Já bych se teda dost bála zvolit strategii přepití, když zvládá takhle čůrání zadržovat…ono se taky může stát, že prostě odmítne pít úplně právě proto aby nemusel čůrat…a to si myslím by byl ještě mnohem větší problém..zejména zdravotní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
2.9.12 09:45

Taky bych vyzkoušela záchod, třeba mu nočník nesedí… a jak píše Eva slíbit mu něco za odměnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
2.9.12 09:45
@EvaG píše:
Nedala bych. ROzhodně a nechala bych ji v nehodě, přeci jen skoro třleté dítě není batole a nezlob se na mě, ale přijde mi, že to z ní děláš ty.
Nedej plínu. V žádným případě.

batolecí věk je od 1 roku do 3 let, takže prcek batole JE ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.12 09:47

@zolycka To už mě taky napadlo. :roll:
zakl.

• Citovat
  • Upravit
10032

Naše malá teď na nočníku nechce být co jsme koupili to prkýnko dětské, a vždy jí necháme i spláchnout a je z toho nadšená :-) u nás co se jen nedaří, tak kakání, to je vesměs v plíně když se vzbudí… ale je jí 18měs. takže ještě má chvíli čas, tak snad to taky příjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726

Fakt bych ho nechala žít, čím víc se na problém upozorňuje, tím větší je dětská nejistota a tím víc se to stupňuje… tak ještě čůrá do plín, no… on k tomu dozraje sám…nechme dětem jejich vlastní tempo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.9.12 09:51
@zolycka píše:
batolecí věk je od 1 roku do 3 let, takže prcek batole JE ;)

To he omlouvám. Jen si nedokáži představit že bych dceři říkala ve 2,5letech batole. Už to přeci jen pro mě je slečna. My měli plinku do 2,5let na spaní a tu musel odbourat táta. Nevěděla jsem jak na ni. Nevím co pořádně poradit. Co na to řekl doktor. Ale pokud čeká na to až se nasadí plína tak tam bude nějaký problém. Ne že by nepoznal že je čas se vyčurat, ale nějaký blok. Zkusila jsi ho dat vyčurat ven na trávu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.9.12 09:52

Ještě otázku kolik vypije a kolik váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.9.12 09:52
@Anonymní píše:
Mě spíše zaráží 2a 3/4 teční batole?? V tomhle věku se snad už nebatolí ne? 8o

batole je od 1 do 3let, takže dítko zakladatelky batole určitě ještě je ;)

plínu bych sebrala a nedala, dávala hodně pít a často posazovala na nočník, klidně i co půlhodinku. My s klukem taky bojujeme, doma lítá s holou dupou, takže to na nočník jde, ale jak mu dám slipy nebo tepláky tak se počůrá do nich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
2.9.12 09:58

Nebála bych se plenku sebrat, ve 3 letech většina dětí nemá propojenou příčinu - následek (tedy, když hodně piju, budu hodně čůrat), prostě na to nemají zralý mozek.
Možná by to chtělo nějakou hru, jako že dáte už plenky někomu, kdo je potřebuje mnohem víc než on a pak teda žádné nemáte. A hlavně vysazovat a čekat. Pokud se povede, tak pochválit. Moc bych neodměňovala, pak by na to čekal a mohla by to být další „komplikace“.
Taky se můžeš chválit ty, že se ti to tak hezky povedlo a jakou z toho máš radost, třeba to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
2.9.12 09:59

Mam rovnako staru holku a tiez bojujeme s nocnikom ale ona je zasekla aj v rozpravani, tu a tam nieco povie, vidime ze to vie ale nechce..
s nocnikom u nas nastal zlom ked sa zlakla hrajuceho nocniku taky od fp co hra za odmenu, vycurala sa tam a miesto radosti bolo ze asi tri mesiace uplny bojkot nocniku, teraz sa to konecne zlepsuje.. u nas pomohlo len stale posadzovat ale rozhodne nemame vyhrate, tiez dokaze drzat aj pol dna. a s mnozstvom piti to nesuvisi, pije vela ale cura do nocniku len ked ma naladu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
2.9.12 10:00
@Anonymní píše:
Mě spíše zaráží 2a 3/4 teční batole?? V tomhle věku se snad už nebatolí ne? 8o

Tak botelem se rozumi dite ve veku 1-3 let. Tady je zas nekdo chytrej a zakladatelce tahle rada jiste hodne pomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.12 10:01

@EvaG Doktorka řekla ať to zkoušíme, že jsou i starší děti s plínama. :nevim:
Vypije jak kdy, půl litru někdy 3/4 litru, jak kdy. :) A vází cca 13kg a měří 90cm. :)

zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.12 10:05

13kg váží moje 9ti měsíční dcera! 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat