Pod námi bydlí věční stěžovatelé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
30.9.12 19:05

Zřejmě je ta paní sousedka psychicky nemocná, chudinka! :-( Znám něco podobného z příbuzenstva, ale také sousedka pod námi se chovala podobně. Např. hulákala z okna, že od doby, co jsme se nastěhovali, se jí tu žije šíleně, že jsme hrozní a házíme jí špínu do okna. A nakonec se odstěhovala! :-) :dance:

Tady asi pomůže jedině ignorace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
30.9.12 20:51

@eva valoi nazdar, tak uz mas vsechny ty dulezite zalezitosti vyresene? :-)
v dobrym, jen me to ubezpecuje v tom, ze kdyz uz odchazet z emimina, tak radej na to moc neupozornovat, Lassie se vzdycky vrati :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.12 21:03

No pro teď vím tak nějak vše co jsem potřebovala, jsem klidnější.. víc napíšu po té ošklivé schůzce no… jestli ji duševně přežiju a nebo ona, protože muž má horčejší (proboha jak se to skloňuje) :D hlavu než-li já… každopádně vám všem moc děkuju. Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.17 14:25

Oživuji diskuzi na toto téma: Před 4 lety jsme se nastěhovali do bytu, kde jsme provedli celkovou rekonstrukci (už tehdy byl se sousedy pod námi problém, protože oni tady žijí cca 50let a potřebují mít všechno a všechny pod kontrolou, ale naštěstí rekonstrukce netrvala dlouho a oni dali pokoj), nicméně poté si nás sousedka občas odchytla, že jí vadí šoupnutí židlí, ať si to necháme až na sedmou ráno( bylo půl 7), koupat bysme se měli taky dřív, televize hrála moc nahlas…nad jejími poznámkami jsme si zaklepali na čelo, ale respektovali jsme je. No a teď máme dvojčata 1,5 roku a začalo to nanovo, děti se občas proběhnou (máme v celým bytě lino a v obýváku hrací pěnovou podložku, děti nosí capáčky) a to začnou třískat do topení jak diví, většinou to děti vyděsí a okamžitě přestanou. Občas se buší do topení i když se tady nic neděje a čteme si knížky. Před pár dny na nás bušili už v půl 9 ráno, pak i odpoledne, když dceři spadlo pití, to už jsem nevydržela a zabušila do topení taky a večer na nás vlítla osobně se slovy: že tu rekonstrukci nám nikdy neměli podepisovat, že jsme jim lhali, že tady budeme sami a teď tady běhaj děti ( nevidím důvod sousedům sepisovat plány na x let dopředu).Následně si v pokoji pod naší ložnicí asi na protest pustili nějaký chroustátko s hudbou, kde točili 4 písničky asi hodinu dokola( v době našeho uspávání - samozřejmě to na to nemělo žádný vliv) Tak já nevím, co s tím, děti už jsou ve 20h spící a vstávaj kolem půl 8 ráno, jak jen to jde jsme venku, odpoledne spí 13-14:30…Nejradši bych je dala přestupky na město, protože mi tohle přijde už jak šikana, ale zároveň se bojím, abych tím nevyprovokovala peklo.

• Citovat
  • Upravit
21311
19.5.17 14:32

Při dalším triskani na topení bych vlitla ja na ně. A ze umím krasne besnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
19.5.17 14:35

Důchodci :-( - jestli se nemýlím. Upřímnou soustrast a děkuji, že bydlím v domě. Každopádně bych si to s nimi velmi ostře slovně vyřídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
19.5.17 14:42

Lino hezky tlumí, kdybyste měli plovoučku, tak se asi zblázní.
No lituji vás, s takovými lidmi je to těžké. :(
Každopádně to bouchání do topení nenávidím. :cert: Bydlím v paneláku, a když napadne některého inteligenta zabouchat, zabila bych. Někdo zabouchá na někoho nad sebou nebo pod sebou, ale bouchání na stoupačky obtěžuje dalších x pater.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.17 14:42
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.17 14:44

@freeport jojo, důchodci bohužel oba.

• Citovat
  • Upravit
1386
19.5.17 14:51

Se všemi „stěžovateli“ mám soucit od doby, co mi denně duní barákem techno, každý pátek se v bytě nade mnou zlijou pod obraz a lítají tam kuvy, píe i nábytek do tří do rána, a po noční mě budí sousedi bez rozpaků telefonující na chodbě…

Ale vážně, minimálně bych se zamyslela nad tím, že pokud sousedka slyší šoupání židlí a běhání dětí v capáčkách, něco je trošku divně. Co se s ní někdy domluvit, že si to přijdeš poslechnout, a dětem na příslušnou dobu naordinovat hru na honěnou?
Buď zjistíš, že mají sakra dobrý důvod si stěžovat… nebo ty budeš mít v ruce sakra pádný argument, že mají sklapnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
19.5.17 14:52

To je děs… znám to z dvougeneračního od vlastních prarodičů… žádné koupání pozdě večer i když manžel dorazí o pulnoci smrdutej z práce, kdy v kolik kam jedeme a co kupujeme :-D kolikrát sepne darling… jako řekla bych jim že nebudete se omlouvat žemáte děti, že se snažíte respektovat ale taky že tu žijete svobodně a že ať jsou rádi že nemají sousedy nějakou cikánskou nebo rumunskou chátru. Chápu že je to asi otravuje ale co, žijou v bytě, museji si zvyknout. My jsme taky nesnášeli když nad námi běhaly děti v bytě nad námi a chodili si stěžovat občas že už se to fakt nedalo - běhali do kolečka přímo nad hlavou dlouho… přestěhovali jsmese, jsme v přízemí se zahradou pod náma garáže, nad námi o nich nevíme skoro a oddechli jsme si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5056
19.5.17 14:56

Tohle mě dokáže vždy totálně naštvat :pocitac: Na podzim jsme si prožili něco podobného a to ani nemáme zatím děti a pod námi bydlel mladý kluk s holkou… :zed: Nastěhovali jsme se do nájemního bytu a od prvního dne tam na nás chodili, že moc nahlas chodíme, že moc šoupeme židlemi… Jakmile jsme s manželem vyšli ven, tak si nás ten magor fotil a natáčel na mobil a fotky posílal majiteli bytu. Když k nám přišla návštěva tak hned vytáhl foťák a fotil, volal majiteli bytu každý den, že tam pořádáme párty a chlastáme (s manželem alkohol nepijeme vůbec a já v té době byla již těhotná)… Nakonec jsem na 14 dní onemocněla a jelikož mám lékaře blízko domova mých rodičů a nechtěla jsem se nervovat, tak jsme u nich 14 dní bydleli (v tom bytě nikdo nebyl). Během této doby mi majitel několikrát volal, že nás prosí ať se tam uklidníme a nepořádáme párty, že mu sousedi každý den volají že je tam bordel. Vyvrcholilo to tím, když se po 14 dnech jel manžel do bytu podívat a přespal tam a v noci, když už byl v posteli na něj zvonili policisté, ať neruší noční klid jinak příště může dostat až 5 000,– pokutu :zed: Manžel je cizinec, tak byl z toho trochu mimo ale s policií si to vyříkali… My se z bytu nakonec vystěhovali, nedalo se to vydržet a člověk byl bezmocný. Téměř celý barák podepsal petici, že děláme bordel a to včetně vedlejšího vchodu, kde nás ani nikdo nemohl slyšet. Lidé prostě podepsali, co jim dali :( :pocitac: Nyní jsme v novém podnájmu a vše je super :dance: Když si to šel manžel s mým otcem tomu magorovi vyříkat po tom, co si je na ulici fotil z okna, tak ten srab stál za polozavřenými dveřmi s řetízkem a ještě si je natáčel a celý se klepal… :lol: Ubožák, tak 30 letý věchýtek :pocitac: Dodnes když si na to vzpomenu, tak se ve mě vaří krev. Bydleli jsme tam asi 2 měsíce a poslední měsíc skoro vůbec a stálo nás to 10 000,– provizi a dalších 10 000,– nájemného co jsme tam už nebydleli… :zed: I tací hovada mezi námi žijí :zed:

Příspěvek upraven 19.05.17 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
19.5.17 14:59

Budu drsná, ale vyčkejte, oni umřou :oops: Naše vrchní stěžovatelka taky loni zemřela a to máme dům, my jsme ji NASCHVÁL sekali trávu, když sledovala Ulici či jiný seriál, ÚMYSLNĚ jsme se rozjížděli s hvízdáním pneumatik (všude máme trávník), ŠIKANOVALI jsme ji hlasitým rádiem, které má manžel v dílně na druhé straně domu k jiným sousedům a ti o ničem nevěděli, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.5.17 15:03
@přírodní píše:
Budu drsná, ale vyčkejte, oni umřou :oops: Naše vrchní stěžovatelka taky loni zemřela a to máme dům, my jsme ji NASCHVÁL sekali trávu, když sledovala Ulici či jiný seriál, ÚMYSLNĚ jsme se rozjížděli s hvízdáním pneumatik (všude máme trávník), ŠIKANOVALI jsme ji hlasitým rádiem, které má manžel v dílně na druhé straně domu k jiným sousedům a ti o ničem nevěděli, atd…

nebo se modlit za zhoršení sluchu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.5.17 15:20
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi na toto téma: Před 4 lety jsme se nastěhovali do bytu, kde jsme provedli celkovou rekonstrukci (už tehdy byl se sousedy pod námi problém, protože oni tady žijí cca 50let a potřebují mít všechno a všechny pod kontrolou, ale naštěstí rekonstrukce netrvala dlouho a oni dali pokoj), nicméně poté si nás sousedka občas odchytla, že jí vadí šoupnutí židlí, ať si to necháme až na sedmou ráno( bylo půl 7), koupat bysme se měli taky dřív, televize hrála moc nahlas…nad jejími poznámkami jsme si zaklepali na čelo, ale respektovali jsme je. No a teď máme dvojčata 1,5 roku a začalo to nanovo, děti se občas proběhnou (máme v celým bytě lino a v obýváku hrací pěnovou podložku, děti nosí capáčky) a to začnou třískat do topení jak diví, většinou to děti vyděsí a okamžitě přestanou. Občas se buší do topení i když se tady nic neděje a čteme si knížky. Před pár dny na nás bušili už v půl 9 ráno, pak i odpoledne, když dceři spadlo pití, to už jsem nevydržela a zabušila do topení taky a večer na nás vlítla osobně se slovy: že tu rekonstrukci nám nikdy neměli podepisovat, že jsme jim lhali, že tady budeme sami a teď tady běhaj děti ( nevidím důvod sousedům sepisovat plány na x let dopředu).Následně si v pokoji pod naší ložnicí asi na protest pustili nějaký chroustátko s hudbou, kde točili 4 písničky asi hodinu dokola( v době našeho uspávání - samozřejmě to na to nemělo žádný vliv) Tak já nevím, co s tím, děti už jsou ve 20h spící a vstávaj kolem půl 8 ráno, jak jen to jde jsme venku, odpoledne spí 13-14:30…Nejradši bych je dala přestupky na město, protože mi tohle přijde už jak šikana, ale zároveň se bojím, abych tím nevyprovokovala peklo.

Bože duchny! Taky jsme si zažili a nejen duchny. Klidně to zkus přes tu šikanu! Jestli chtějí klid, mají jít na samotku :roll: Stejně v městech akorát smrděj a jsou protivní protože to mají za pár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí