Podání falešné informace v Gennetu

2390
11.5.14 16:22

Podání falešné informace

Ahojky, chtěla jsem jít darovat vajíčka do Gennetu po posledních odběrech mi přišel email, že nejsem vhodná dárkyně, protože mám mutace, F2, málo vajíček… Doporučili mi, abych to řešila na gynekologii. Volala tam a jí to z opakovali a dodali, že nechápou, jak je možné, že se to nepřišlo dříve… A není to dlouho, co mi přišel papír, kde je vypsáno, že je vše negativní! Asi bych to neřešila, kdyby mě kamarádka neupozornila na to, že je to vlastně falešná informace co podali mě i lékařce. Řešily by jste to nějak, nebo to mám nechat vyšumět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
11.5.14 16:43

Nyní je i otázka, která z těch dvou informací byla pravdivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
11.5.14 16:44

Urcite bych to resila a chtela vedet, kde je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
11.5.14 16:49

Přišla mi přímo zpráva z laboratoře. Nevím, myslím si, že středisko na úrovni jako je zrovna Gennet, by se asi mílit nemělo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
11.5.14 16:57

Jednalo se o jeden odběr a z něj dva rozdílné závěry? To mi přijde divné. Pokud je to takhle, stala se asi chyba při vkládání dat do systému. Na Vašem místě bych se spojila s Genettem a chtěla zajít na nové odběry(nebo si nechala udělat gynekologem). Je to nepříjemné, ale jsme jen lidé co chybují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
11.5.14 17:25

Dopis mi přišel až téměř po 4 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.