Příkrmy dříve než na konci 4m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
4.3.20 21:11

@Cloui ja tedy take zacala az po ukoncenem 4. Mesici, je to cca 2 tydny zpatky, takze uplne neporadim, ale jen k tomu, ze doufas, ze bude jist min. Mam dvojcata, taky na UM, mladej zbastil i litr denne. Prikrmu dal snad od prvniho dne kolem 100g, a mlika porad stejne :( ji bohuzel casteji a mene - to, co pises, ti docela zavidim. A holcicka prvnich par dnu v podstate ani nejedla, jen to prevalovala v puse a plivala, nevedela, co s tim. Ted uz je to lepsi, ale zas se ji vratily prdiky a hur kadi… :zed: a je s tim vic prace, nez s lahvickou, myslim, ze si moc nepomuzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
4.3.20 21:22

@Cloui jo a prvni sla maslova dyne, moc chutnala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
4.3.20 21:27
@Cloui píše:
@Veru1987 něco dobrého, nemyslim tím sladké apod 😂 😁 možná to tak vyznělo, vím ze se začíná mrkvi s bramborem, někdo začíná tou kaší.

To je fajn. Nespěchej prosím tě. Já začla po čtvrtem měsíci, skoro v pátem. Jednodruhová zelenina, pomalu míchat. Pak za měsíc maso. Za další měsic ovoce (přesnidávky, banán). Takže i v 7m jsme měli pořád převahu mlíka než jídla. Kolem 8-9m začínalo být 3× jídlo 3× Um. To jsme začli kaše v tom 8-9m, a jen ráno. A v roce pak to bylo UM ráno a večer, k tomu 4× jídlo. Um, snídaně trošku, svačina, obědě, svačina, večeře, UM trošku na zapití před spaním. Koelem 6m zavést lepek kuskusem. V 8m žloutek, bílý jogurt, kaše. Nespěchej hlavně. Nemá to cenu. Ještě se kravin nají dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
4.3.20 21:33

@Cloui Treba svickovou🤦‍♀️jako co od prikrmu cekas??Začíná se zeleninou a 50 g mrkve ho fakt nezasytí, prikrm je od slova prikrmovat…nespechej na nej, streva nejsou ve 3 mesicich pripravena jsou zvykla na mlicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
4.3.20 21:39

@Julinka 18 tak já nevím… některé asi neumí číst, nebo nechápou dotaz “kdo začal dřív s prikrmem”… neptala jsem se vás co jak zasytí apod… díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
4.3.20 22:10

@Cloui Vyloženě s příkrmem ne, ale tak od toho třetího měsíce nám syn pořád bral z rukou jídlo a rval ho sobě do pusy. Takže sem tam něco ochutnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
4.3.20 22:12

@Hlaholice tak to je super, u nás malý akorát lapne moje vlasy a tahá 😂 😂 když ráno si ho dam k sobě do postele tak mě vzbudí to jak spokojeně spi a u toho zmoule moji ruku, kterou si podal 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
4.3.20 22:26

@Cloui Za vlasy v tyhle době tahal taky, teď už naštěstí ve vlasech hladí. Tý jo, u nás dítě pravidelně budí mě, mockrát se mi nestalo, že bych se vzbudila a dítě ještě spalo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
4.3.20 22:50

@Hlaholice Pokud se proberu, tak jen otevřít oči mužů jakýkoli jiný pohyb, byt jen srovnání periny je průšvih a je vzhůru 😁 😅 třeba se taky dočkáme pohlazeni ❤️️ Já se snažím jeho rukou hladit a říkám mu “mala mala” a on akorát stipne darebák😅 😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
5.3.20 06:43

@Cloui Nikdo nezacal driv nez od ukonceneho 4.měsíce…protože je to proste brzo…asi neumíš cist ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.3.20 07:38

@Julinka 18 no hadala bych se kdo neumí číst.. ;) ne všichni začali od ukončeného 4, chytrolinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
5.3.20 12:53

Jo tak kdo??Jako nezlob se na me, ale VŠUDE!!!je psano od ukonceneho 4 mesice…tzn.az diteti budou ctyri měsíce a nejakej den k tomu…na kasich, presnídávkach, skleničkach…a to, ze chces dítě ládovat jidlem uz ve 3 měsících je tvoje věc..uvarila bych třeba tu svíčkovou nebo knedlo zelo vepř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.3.20 13:10

@Julinka 18 Díky za radu, k večeři udělám to knedlo vepřo, určitě si šmákne 😂 😂 😂 💁🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
5.3.20 13:22

@Cloui Nemáš vůbec zač, kdyby jsi zase potrebovala s něčím poradit, tak napis :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
5.3.20 13:29

@Cloui zkus se zeptat pediatra jaký na to má názor. Opravdu je to zbytečné, dítě stejně ochutnává 1-2 lžičky, toho se nenají a je to zbytečná zátěž v tuto chvíli. Já mám děti kojené, jedna začala ochutnávat v 7.měsíci a druhá asi v 5,5m, protože jak nás všechny viděla, chtěla taky.Ale opravdu by se dříve jak v ukončeném 4./začátek 5.měsíce začínat nemělo. A ten kdo ti napíše (doufám, že nikdo), že začal ještě dřív je pro mě hloupý a nejen pro mě.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí