Příkrmy dříve než na konci 4m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Podávání 1 prikrmu
Maminky, prosím kdy jste zaváděli prikrm pro děti? Malý má 3M, od 3 týdne bohužel plně na UM. Zajímá mě jestli někdo začal s prikrmem dřív než tabulkově na konci 4M.
Děkuji ![]()
Edit: prosím nepotřebuji vědět ze se má začínat od 4m to si umím přečíst taky… mě zajímá a otázka zní: JESTLI NĚKDO ZAVAL DŘÍV
Děkuji ![]()
Příspěvek upraven 04.03.20 v 20:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Cloui určitě dříve nezačínej, proč? Vždyť vám nic neuteče..miminku UM stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 já vím ze mu nic neutece… jen je to malý otesanek 😂 mlika má 210ml a vyžaduje ho co 3h (večer je to pohoda to spi krásně a budu se na jídlo jen 2×) tak mě jen napadlo jestli bych mu mohla, ne hned, třeba během dvou týdnu zkusit dat už něco dobrého..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola oni všude uvádí totiž na konci 4M i doktorka co nám dala nějakou brozurku na první prikrmy tak je tam napsaný konec 4M, proto de pravé ptám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cloui píše:
Maminky, prosím kdy jste zaváděli prikrm pro děti? Malý má 3M, od 3 týdne bohužel plně na UM. Zajímá mě jestli někdo začal s prikrmem dřív než tabulkově na konci 4M.
Děkuji![]()
Edit: prosím nepotřebuji vědět ze se má začínat od 4m to si umím přečíst taky… mě zajímá a otázka zní: JESTLI NĚKDO ZAVAL DŘÍV
Děkuji
Příspěvek upraven 04.03.20 v 20:16
Dle WHO se má začínat v 6, je jedno, zda je dítě na UM.
K čemu ti ta informace bude? Ano, takoví lidé jsou. A ničí to střeva, což ti logicky řeknou až jejich děti v 50 třeba… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Až mu budou 4 měsíce. Ne na konci, na začátku 4m.
Vždy jde o ukončený měsíc. Na začátku 4. měsíce jsou dítěti 3 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cloui píše:
@lucynka25 já vím ze mu nic neutece… jen je to malý otesanek 😂 mlika má 210ml a vyžaduje ho co 3h (večer je to pohoda to spi krásně a budu se na jídlo jen 2×) tak mě jen napadlo jestli bych mu mohla, ne hned, třeba během dvou týdnu zkusit dat už něco dobrého..
Vygoogli si střevní mikrobiom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začala jsem i u kojeného i u UM s ukončeným 4.měsícem. U syna přesně, u dcery asi o týden déle. Ničeho nelituji a za brzy to nepovažuji. Ale na tvém místě bych ten měsíc ještě počkala, asi tři měsíce po porodu se ještě vyvíjí trávicí soustava, nechala bych ještě trošku čas, aby vše bylo ok. Mohla bys taky dítěti způsobit bolení bříška a úplně zbytečně. Jinak, příkrmy samy o sobě o moc víc, než mléko nezasytí, začíná se stejně pár lžičkami zeleniny. Ani jedno z dětí se mi nebudilo míň nebo víc po jejich zavedení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozand Čemu prosím není rozumět u příspěvku zda NĚKDO ZAČAL DŘÍV? Já nepotrebuju aby mi tu někdo psal co se muže a nemůže stát… google mám taky, kupodivu.
A popravdě, nemyslim si ze děti které začali dřív než v 6M musí mít zpravidla nějaký problém potom.. moje babička měla taky brzo prikrm a je ji 82 roku a je víc fit než nekteri v 40 😂 🙏🏻
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cloui není zač. Ale fakt není kam spěchat. Ono i v těch čtyřech měsících se může stát, že vůbec nebude vědět, co s tím v puse. Já třeba zase nechápu mámy, které začínají s příkrmy dobrovolně až kolem 9.-10. měsíce, pokud to není odmítání ze strany dítěte, ale rady lékařů vyslechnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mladší měla první příkrm v 8 měsících. Jednoduše jsem do ní nic jiného než mlíko nedostala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cloui píše:
Něco dobrého??? Nechci si představovat jak budete začínat s jídlem… narvvat kašičku na večer apod…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 něco dobrého, nemyslim tím sladké apod 😂 😁 možná to tak vyznělo, vím ze se začíná mrkvi s bramborem, někdo začíná tou kaší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit