Podezření na melanom.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
9.6.25 07:58

Podezření

Dobry den,
Chci se zeptat jestli si myslíte, zenby to melanom mohl byt :( je to 3cm velke a světle hnědé
Zitra budu volat na dermatologii, dnes tam bohuzel nejsou, ale potrebovala bych trosku vedet co si myslite :(

Dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10870
9.6.25 08:05
@ZoufalkaJ píše: Více

3cm nevyrostly za den. To uz pockej na tu kozni. Co je to za cast tela, ja myslela rameno, ale to by to nebylo tak obri.
Za mne to nevypada hrozive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.6.25 08:08

@Tarena omlouvam se 3mm
Nene uz je to takhle rok
Ale nejak jsem po porodu tomu nevenovala pozornost, az jsem narazila na nejaky clanek na melanomy a uplne me zatrnulo
Je to v zadu na rameni, vedle raminka od podprsenky nebo tilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10870
9.6.25 08:12

A na predchozi kontrole bylo ok?
Ja bych nestresovala, pokud se nemeni, tak to bude ok. Dobre je, ze jdes na kozni a nechces se diagnostikovat jen na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.6.25 08:18

@Tarena ja na koznim nikdy nebyla jen se synem
Nemam moc znamenek a kdyz tak klasicke pihy
Tohle se objevilo tak pred rokem mozna driv (je velikost porad stejna)
Ale ted nevim jestli se mi. Eplete, ze tam byla picha a ja ji nejak rozskrabala, ale to by nevzniklo snad tohle.
Tak jsem si rikala no tak ze slunicka se objevila dalsi a vetsi a neresila jsem. Kor jsem mela prvni rok šílený s dcerou

Kdyby nebylo článku tak bych asi na to kaslala dal :(
Ale urco jeu k doktorovi, mam dve male deti a desi me to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.25 09:23

Ona existuje i aplikace. Myslím, že je zdarma na 2 fotky znamének, tak pro klid ji můžete zkusit. Doporučovali ji i lékaři. Ale na kožní bych určitě na kontrolu zašla. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
199
9.6.25 09:27
@Anonymní píše: Více

A nevite jak se jmenuje? Na kozni uz jsem objednana ale az na konci cervence maji volno a zitra zkusim jeste na dermatologii. Dnes tak bohuzel nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.6.25 09:28
@Anonymní píše: Více

Jo tu apku mam, moje jde pouzivat neomezene. Musi byt ostra fotka. Vyhodnoti riziko a pripadne doporuci navstevu lekare. Jmenuje se Model dermatology.
Zkousela jsem tam dat i fotky z netu, kde to byla rakovina a apka to vyhodnotila spravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.6.25 09:41

@xammy dekuju bohuzel nedokazu vyfotit lepsi fotku
Pockam na manzela a zkusime
Ale mooc vam dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
9.6.25 09:52

Normální známí ko mi to přijde. Není to ani vystouplé, ani nějaké rozlezle, říkáš, že je rok stejné, zbytečné nenervuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.6.25 09:54

@inkakřivák dekuju za uklidnujici slova :srdce:
Ja jen ze jsou ty okraje takove rozpite a nekdy to tam zasvedi a to kdyz poškrábu tak to trosku zabolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76832
9.6.25 11:49
@ZoufalkaJ píše: Více

to bude dobré, já mám takových znamínek plná záda, ale pro jistotu na to kožní běž a klidně si to nechej chirurgicky odstranit, raději až na podzim, ať to nemusíš pak skrývat v létě pod oblečením, na podzim se to i lépe hojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
9.6.25 12:18

@ZoufalkaJ hlavně si to neskrab a jdi na kontrolu na kožní. Tam ti doktorka projde všechna znamínka a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí