Podkožní bulka na penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.6.15 18:25

Ahoj jdu pro radu malemu jsou tri roky byly jsme u doktorky a ona rekla ze tam je smegma a mame mazat tou masti tri…neco je to divny nazev mazaly jsme tyden pred spanim a on se zacal pocuravat tak jsem mast prestala mazat a jen ve vane pretahuju…ale nejde nam to jen tak do ctvrtky mazek tam porad je a kdyz se snazim pretahnoout tak mi prijde ze ho ma malej docela namodraleho ten zalud nevim jak to napsat nevim jak to ma proste vypadat…kdyz se snazim pretahnout tak je takovy natekly malej rika auau a prijde mi ze je namodraly a mazek tam porad je a nechce praskonout…doktorka ma dovcu poradte mam koupat v hermanku nebo jet na pohotovost???Jsem dost vydesena

• Citovat
  • Upravit
1741
13.7.15 15:07

Mudra nám řekla, prostě to nechat být..má tu předkožku ještě dost úzkou a jde to přetáhnout jen trošku. prý to stačí dle mudry, ale že to nemám mačkat, ani mazat, jen to sledovat, kdyby se to zanítilo, zroudlo, nebo začalo bolet, tak s tím přijít. Nějak se to samo za několik týdnů začalo zmenšovat a úplně se to to stratilo, už tam dávno nemá nic a nic jsme s tím nedělali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí