Podlaha z OSB desek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
katey
17.3.13 20:04

Zdravim, potrebovala bych tez radu ohledne osb desek. Je nutne diry mezi deskami sparovat, ci staci jen lak? a kolikrat je dobre desky nalakovat? dekuji

• Citovat
  • Upravit
2435
19.8.13 23:43

Hezký den, je tu někdo, kdo má ještě zkušenost s OSB podlahou? mám na betonu starý hnusný koberec a hledám levnou ale kvalitnější alternativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
20.8.13 07:37

@Granda Jojo, pokud chcete při každým kroku probudit půl bloku, proč ne:-D mám osb v celém baráku jako podlahu, na tom krokovou izolaci a plovoucku a stejné to krupe jak blázen. Jinak nevím, jestli to chápu správně, ale pokud chcete podlahu, která bude finální, tak určitě ne osb, to ke pouze podklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.8.13 08:20

Tak naši rodiče ty desky maji po celým baráku nic nevrže nic se nešoupe no nwm… každopádně my jdeme do toho též.. komplet celý byt.. pokud se to dobře položí pěkně obrousi, nalakuje a kraje se pekně zalištujou tak to vypadá opravdu super.. podle mě k dětem nejvíc praktický.. páč když polijou plovoučku, člověk aby se bál, že se zkroutí a je studená, podlaha ze smrkových desek vrže sem akorát na nervy páč odejít z pokojíčku potichu prostě nejde, lino je měkký (spadl mi malej špalek co dáváme do krbu )hned je tam dírka a nebo nějaká vytlačenina a o koberci ani nemluvím člověk aby ho pořád čistil.. jo a dlažba taky supr klouže jako blázen a studená o tom ani nemluvím a hlavně ty spáry časem zajdou… prostě podle mě osb desky nejlepší a nejpraktičtější řešení :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101902
20.8.13 09:17

@Straca Dej prosím fotky, zaujalo mě to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.3.16 04:46

ahojky mela bych dotaz..

Ahojky děláme dcerce 6 let novy pokoj, 4×2,8m takže maličký a chtěla bych ji dat na jednu zeď osb desky…jako takovou jednu velkou uloznou plochu…mela by na ni ruzne vesacky, sit na poveseni obrazku a policky…mate s tím prosím nektera zkušenost? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
22.3.16 21:59
@simca1984 píše:
Ahojky děláme dcerce 6 let novy pokoj, 4×2,8m takže maličký a chtěla bych ji dat na jednu zeď osb desky…jako takovou jednu velkou uloznou plochu…mela by na ni ruzne vesacky, sit na poveseni obrazku a policky…mate s tím prosím nektera zkušenost? Diky

Taky ted budeme dělat pokojicek a obývak a dámě OSB desky..vypadá to dobře a není to tak drahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.2.17 16:01
Dobry den, muzu se zeptat kolik vrstev laku jste nanaseli?
@katy211 píše:
Taky máme podlahu z OSB desek, máme ji rok a spokojenost veliká,jen jsme vybrousili a nalakovali, žádné opotřebení vidět není a špína taky ne. Přidávám foto,lepší jsem nenašla, omluvte prosím ten binec,ale měli jsme návštěvu, 4děti a mimino :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.2.17 16:07

Zdravim mam dotaz… koupili jsme brousene osb desky a mame je jako finalni podlahu… ted to natirame lakem a uz mame druhou vrstvu a po prejeti jde citit ze to v nekterych mistech trosku drhne.. kolik by jste dali vrstev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
25.2.17 20:18
@luciesta píše:
Zdravim mam dotaz… koupili jsme brousene osb desky a mame je jako finalni podlahu… ted to natirame lakem a uz mame druhou vrstvu a po prejeti jde citit ze to v nekterych mistech trosku drhne.. kolik by jste dali vrstev?

Dávali jsme dvě nebo triba dobrý a pak jsme to ještě brousili houbickou..holka to ma v pokoji a jsou ji 2 a dobrý nic nedrhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
2.11.18 16:19

Prosím o zkušenosti a rady. Zvažujeme z finančních důvodů jen OSB desky jako podlahu. Časem bychom chtěli dřevěnou podlahu. Jen ten přírodní odstín se mi moc nelíbí. Máte někdo namořeno/natřeno na světlou barvu? Byli byste tak hodní a dali sem nějaké foto, jak to vypadá, prosím?
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
2.11.18 18:31

Ahoj, my máme doma podlahu z OSB. Byly na začátku hodně světlé, ale po cca 5 letech ztmavly. Bylo to jen lakováno, nijak jinak se to neošetřovalo. Foto bohužel nemám, dlouhodobě se domů nedostanu. Ale projde mi to úplně normální podlaha, jsem zvyklá. Jen to zatrhává silonky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.18 11:06
@zdenik1988 píše:
Ahoj, nemáte někdo doma podlahu s osb desek? Uvažujeme o ní, ale nevím jestli se před nalakováním dá ještě trochu přibarvit. Popřípadě jaké máte zkušenosti z opotřebením. Zatím jsem na ni nečetla nic negativního tak si myslím, že bude asi ideálním řešení do celého bytu.

Ahoj, máme slevu v OBI 10%, kdyžtak mi napiš do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný