Podlahová myčka Karcher FC7
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Podlahová myčka Karcher FC7
Dobrý den dámy, zkouším hledat někoho kdo je podobný blázen a koupil podlahovou myčku Karcher FC7 za ty šílené peníze. Jelikoz kybl s hadrem nevidím jsem ochotný za to ty peníze dát ale jen v tom případě že mi to někdo vychválí do nebes
Najdu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já mám karcher fc5, přes dva roky a
Spoojenost. Přes použitím jsem ale na doporučení ještě minimálně zametla cely dům, protože jinak větší bordel a drobky v kuchyni “vystřelil” někam do rohu. Přesně po dvou letech a par dnech od koupi přestal fungovat a nyní je v servisu, jinak jsem s nim opravdu byla velmi spokojena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marben Děkuji za reakci, s vysáváním před tím počítám. To že to nahradí i vysavač (u toho FC7 to tvrdí) beru z rezervou. Ty dva válce mě nějak odrazují a kabel taky proto přemýšlím o tom FC7. To musí být naprostá bomba když si pochvalujete i FC5.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný den přeji, také přemýšlím nad koupí podlahové myčky Karcher cordles FC7. Jen ta cena mě stále odrazuje. Už ho tu někdo máte? Stojí to opravdu za to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám již více než rok a super, ze začátku jsem před vytíráním nevysávala a v pohodě, jen odpadní voda byla hnus
. Nyní mám ještě tyčový vysavač Dyson, tak nemít problém před mytím vysát. I po roce Karcheru krásně drží baterie, takže na jedno nabití vytřu celý dům 150m, i válečky jsou po roce jako nové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spokojenost
Zdravím máme ho taky přes rok a je to paráda. Ja ho pořídil protože vytírání vyloženě nenávidím a tady se dokonce i těším. Mam i dojem že vytření samotné je lepší. Super je že mám syna v náručí a druhou rukou klidně vytíráte, to s mopem prostě nejde:-D. Musíte si však uvědomit že to má i svá negativa. Myslím tím že musíte ty válečky vytáhnout a propláchnout, pak i ty kartáče co zachytávají vlasy a pod.Ale já tohle mám raději než ten mop s kýblem s vodou.Jo a co je úplně luxus jak rychle ta podlaha pak vyschne. Nedavno jsem musel vytřít postaru ( obě sady válečku byly v pračce) a člověk si fakt zvykne na to že vytřete a za dvě minuty je sucho
Pro jistotu vás upozorním ještě jak budete vytahovat válečky vždycky důkladně vytáhnu vlasy okolo toho trnu na který se nasazuje protože to má tendenci se namotávat a veřím že po čase se můžou dostat do převodovky a tohle v budoucnu podle mě bude bolavé místo. Ta částka je šílená ale na misky vah jsem si dal jak moc nenávidím vytírání a tohle asi vždy vyhraje.Jen doufám že vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenkapxx Super. Pozitivní recenzi ráda čtu. S vysáváním před stíráním počítám. Minulý rok jsme pořídili robotický vysavač a každý den ho zapínám. Ale to stírání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanzik_g já vytírání také nemusím. S nějakou péči počítám. Pokud Karcher setře kvalitněji než já, tak je to další plus. Se třemi dětmi budu ráda i za rychlé suchou podlahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte FC7 nebo FC7 premium? Chápu to dobře, že jediný rozdíl v nich je, že u verze premium je led světílko a válečky na kámen a dlažbu. Jinak jsou stejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohu se zeptat, mě nechává na podlaze stopy po zaschnutí, dělám něco špatně? Mám ho nový ale tohle mě zklamalo, všude pruhy, jak na dlažbě tak na plovoucí podlaze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanzik_g Mohu se zeptat, mě nechává na podlaze stopy po zaschnutí, dělám něco špatně? Mám ho nový ale tohle mě zklamalo, všude pruhy, jak na dlažbě tak na plovoucí podlaze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulda08 bohužel neporadím. Já si ho stále ještě nekoupila 😞 ale ráda se dozvím další zkušenosti s myčkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, mam Fc 7 a už jednou byl na reklamaci (tuším ze převodovka) teď opět když nasadím válečky se jedna strana netočí. Takže půjde opět na reklamaci. A to ho mam cca třičtvrtě roku. Po každém vytírání komplet rozebírám a čistím. Jsem docela zklamaná. Mate někdo taky takovou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarusko dobrý den, stejný problém. Zakoupen na konci března. První reklamace 12.5. opraven a převzat 12.6. Dnes máme 14.7. 2023 a opet se jedná rada válečku netočí takže opět reklamace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Karcher Fc7
Dobrý den. màm stejný problém, po koupi za 3 měsíce nejely přední válečky, za 3 měsíce neukazovali a nedávalo vodu, po opravě opět za 5 měsíců nejely válce.. používáme pouze přípravky od Karcher, po opravě přesně 5 dní po záruční době opět válečky..
Oprava 4.500 teď přesně 6 měsíců nejedou válečky..,řekli že jeti měsíc po záruce..čekám vyjádření servisu karchru,.stejný problém parni čistič..oprava 6000 a když jsem dojela domů tak stejná závada s kterou šel do servisu. teď už vím že Karcher nikdy více…ale pravda je že pokud mycka jela byla luxusní…🙊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit