Podložka do kočárku, ano či ne?

Anonymní
12.6.25 08:26

Podložka do kočárku, ano či ne?

Ahojky, ptám se, jestli je opravdu potřeba nebo je to vyhazování peněz?
My máme Joolz Aer+ na popojíždění ve městě, na procházky s kočárkem už dávno nechodíme. Syn je akční. Takže maximálně tak popojedem někam.
Ale třeba na dovolené atd, jestli je podložka využitelná?
Mám podložku merino do autosedačky, ta je super.

Díky za vaše zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
12.6.25 09:07

:nevim:. My ji měli kroto, aby se dcera víc vešla do sporťáku. Zkrátili se tim popruhy a neplandala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
12.6.25 09:49

Ja ji kupovala ze dvou důvodů, zaprvé mi přišla příjemnější než ten materiál kočárku a zadruhé kvůli čistotě, když se v létě v kočárku spotila nebo to zadělala nějakým jidlem, tak sem vyprala podložku a kočár zůstal neporušený, pak se i líp prodá, když není zadělaný nebo opraný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7391
12.6.25 09:51

Já měla barevnou podložku bavlněnou, stejnou s ochranou madla. Ale měla jsem to hlavně kvůli čistotě kočárku, i na to madlo. Jsem to jen sundala a hodila do práčky… lepší než čistit kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.25 09:56

Ano, já jsem taky přes tu čistotu a je pravda, že máme každou chvili zaprasene ty pásy, co nejdou vyprat, tak furt chodím a utiram, aby nebyl špinavý.. syn je prasatko, vyhoda jsou pratelne potahy, ale asi je opravdu lepší tu špinu eliminovat

• Citovat
  • Upravit
9041
12.6.25 10:00

Kupovala jsem Pinkie. Nemusela být. Ale mi se ty jejich doplňky líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
12.6.25 10:34

Měla jsem až u 4. dcery a měla jsem je mít dřív. Pobrala nejvíc zapatlání od jídla, písku, potu. A je jednodušší vyprat podložku, než „svlékat a oblékat“ kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7391
12.6.25 11:16
@Anonymní píše: Více

Joo vidíš i na pásy jsme to měli stejné. A můžeš mi říct co je na tomto tématu inmního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí