Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já byla s kamarádkou okukovat nedávno tento byteček, je moc pěkný, ale nakonec vzali jiný podnájem. Nevím jestli by pro vás nebyl malý, ale byl fakt pěkný
https://www. sreality. cz/detail/pronajem/byt/2+1/olomouc-povel-heleny-malirove/4014498140#img=0&fullscreen=false
Na facebooku olomoucke maminky, bazar apod.toho nabizeji hodne ![]()
Kdybys chtela, napis mi SZ, dam ti kontakt na pana, ktery se pronajmama zabyva, mam s nim skvele zkusenosti. Mohla by ses i na me odvolat.
Na tento inzerát jsem již psala, ale odpověď je taková, že pro 4 lidi je byt malý
i na olomouckých maminkách jsem se již ptala. Začínám být dost nervózní
abychom vůbec něco našli.
Proč anonymně? působilo by to důvěryhodněji bez anonymu.
Podle mě potřebujete 3+1, když vás je/bude tolik. a nesháníš podnájem, ale nájem celého bytu, předpokládám.
Ahoj, prosím nevíte někdo o podnájmu bytu či domu v Olomouci a okolí? Cca do 13 000kč včetně energií? Od 1.4. Měli jsme sehnaný podnájem a na poslední chvíli nám to nevyšlo a teď se nám ve stávajícím podnájmu začíná krátit čas a nemůžeme nic sehnat. Jsme slušná, mladá rodina bez dluhů, bez zvířat, nekuřáci, muž má stálou dobře placenou práci, já jsem na rodičovské dovolené s rok a půl starým synkem a v létě čekáme ještě jednoho chlapečka. Podnájem hledáme cca na 5let, než půjdeme do vlastního bydlení. Prosím pomozte, díky