Podpora maminek, když dítko nespinká

779
8.11.13 07:47

Podpora maminek, když dítko nespinká

Ráda bych podpořila všechny maminky, které mají trápení se svými dětičkami, které nespinkají celou noc, snad mě nikdo neukamenuje za nevyžádané rady…chci jen podpořit. Naší malé je 10 měsíců a já už několik měsíců dělám i nemožné, abych naučila malou spinkat celou noc. prošlo to od prdíků, po spekulaci a hladu, vypadávání dudanu, rýmu, růst zoubků, jiné prostředí, teplo, zimu…vyzkoušela jsem vše a ta naše malá potvůrka si stejně dělá co chce. Vím, že je to hodně náročné, psychicky i fyzicky, ale já to vzdala a začala se z toho těšit. Vždyt oni jednou budou spinkat celou noc, ale až oni samotní uznají za vhodné. A proto maminky nevěšte hlavu, je to krásné období kdy nás naše děti potřebují ve dne v noci a strašně rychle přijde doma, kdy už nás potřebovat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
8.11.13 07:51

Já to za trápení nepovažuju, tak ten příspěvek nechápu. Mimina ve většině případu nespí celou noc. U nás to trvalo víc jak patnáct měsíců, teď jsou jí dva a pořád se budí nad ránem a přelézá ke mě. Mě to příjde přirozené a vzhledek ke společnému spaní jsem ani nebyla nikdy vyčerpaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.11.13 07:56

No tak já byla vyčerpaná, vstávala v noci co hodinu, někdy jsem ráno nedokázala otevřít oči, taky jí mám v posteli, zlomilo se to, když přestala chtít prso, asi v roce a čtvrt. Někdy je to vyčerpávající a řeči o tom, že je to krásné období nepomůžou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
8.11.13 08:03

@Sibyla0 Ano je jasné, že né každý to vnímá jako „trápení“ jen mě to napadlo napsat, když tu každý den čtu téma proč miminko nespinká, že kolikrát když člověk dělá možné i nemožné neúspěšně, že to vlastně nemá cenu, že dítko si stejně udělá po svém a že to přijde samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.11.13 08:11
@Micink píše:
@Sibyla0 Ano je jasné, že né každý to vnímá jako „trápení“ jen mě to napadlo napsat, když tu každý den čtu téma proč miminko nespinká, že kolikrát když člověk dělá možné i nemožné neúspěšně, že to vlastně nemá cenu, že dítko si stejně udělá po svém a že to přijde samo

Spis napis tema „Kdyz se objevi duch“ nebo „Davky kdyz se tatovi nechce makat“. Tech je tu denne x krat vic.

Jinak ja uz si na vstavani zvkla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.11.13 08:11

@Micink ano to máš pravdu. Čím dřív člověk příjme, že děti nespí, zlobí s jídlem, ve dvou letech vzdorují, pak odmlouvají atd. atd., tím lépe se mu bude žít. Prostě to k tomu patří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
8.11.13 08:14

@Sibyla0 Přesně tak jsem to myslela, že je fajn se s tím smířit a hned je to veselejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
8.11.13 08:14

Naše malá od 3.měsíce do 7. spala celou noc.. ale teď poslední dva měsíce se budí 2× za noc na jídlo a to nepočítám dudlik nebo když se nastrká ke žbrdlínek a nemůže se otočit.. Ale bejt v klidu je asi nejlepší způsob.. Já si říkám, že to jednou skončí :)

• Citovat
  • Upravit
Elessar
8.11.13 08:39

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty už máš taky dost koukám :lol:

však nám to neva, jsem si za těch skoro pět měsíců zvykla, jenom mi občas trošku hrabe :jazyk: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2962
8.11.13 09:24

No nevim jestli toto je podpora, kazdopadne diky za snahu :) ja uz takhle „funguju“ paty mesic a jsem zrala na cvokare :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
8.11.13 10:51

@Micink :kytka: někdy je prostě jen dobré vědět že v tom člověk není sám :palec: já od všech slýchala jak jim spěj děti od narození ve dne v noci vlastně furt.. teď mám drháčka na nespánek jsem zvyklá a už mě podobný řeči nerozhází :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
8.11.13 10:52

No u nás to nespaní trvá už 27 měsíců a mám toho teda plný zuby :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
8.11.13 11:26

@evick2 Ano to jsem tím taky chtěla říct, že je fajn, když člověk ví, že i ostatní mají dětičky, které nespinkají celou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
8.11.13 17:30

@terinka4444 souhlasím malá mě začla spinkat až teď, ale taky vstávám občas, ale nedá se to srovnat, po tom co bylo…přes den mi nespí vůbec…snad od 3 měsíců. Kolikrát jsem v noci vstávala snad 20krát a opravdu jak se člověk nevyspí je hotovo…:-( je nám 10 měsíců a jsme ještě bezzubý tak čekám, kdy začne kolotoč…:-) opravdu jsme taky zkoušeli všemožné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
27.11.13 20:32

OK, tak jsem ráda, že existují rodiče, hlavně tedy matky, co občas zoufale, občas s nadhledem řeší nespinkání svých dětiček
kolem mě jsou totiž skutečně zatím maminy, co jim mimi spí přes den skoro pořád a v noci taktéž… nerozumím nechápu, náš prcek naspí někdy i třeba jen hodinu přes den a večer teda sám moc usnout nedokáže, je mu 7 měssíců a v postýlce ho samotného nechat nemůžu, postaví se tam a vymejšlí voloviny…
když si to tu čtu, tak kašlu na nějaký pokusy třeba o Estivilla, nasadím to co funguje (prso, náruč - i když teda už jsem odbourala houpání a nošení po pokoji) a prostě to možná budu řešit později znova nebo se to srovná samo
tak se všechny držte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401