Podpora od ÚP nepřišla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nezávidím, ale znám, bohužel
Je jim úplně jedno že to posílaji až za tak dlouho, taky to loni manželovi „slučovali“ dohromady - třeba 2,5m nic nepřišlo, bez nějakýho upozornění atd. a pak najednou celá částka
Nám teda na účet v pohodě. Hlavně že když něco chce zaplatit stát po nás, musí to být HNED!!! Nejsme žádný vyžírkové, oba pracujeme hned od dokončení školy, ale holt se stalo, že manžel přišel o práci a našetřené úspory vydržely pro 5ti člennou rodinu jen chvilku ![]()
Myslím si že paní vaše číslo účtu ztratila a poslala to na adresu kterou někde vyštrachala podle rodného čísla manžela. Doporučuju osobní návštěvu té paní na ÚP a udělat tam zle
Pokud to chtěl manžel na účet, tak proč to posílá složenkou!!
Družina, obědy atd. počkaji, boty zatím taky budou muset
Nebo poprosit někoho z příbuzných/známých o krátkodobou půjčku
O ty peníze z ÚP určitě nepřijdete, jen to může chvíli trvat než se to dohledá ![]()
- Citovat
- Upravit
No už jsem si půjčilla 500 na část nájmu aby bylo zaplaceno aspon něco. Obědy bohužel musí být zítra zaplacené jinak ho nedostane mají to na čipy a nikoho to nezajímá ve škole. Ale já už nemám ani na jídlo pro nás měla jsem 3800 a manžel dojíždí do práce busem takže něco i projezdil ted bude chodit pěšky Za paní na up se nedostane končí v 17.00 a je ve zkušebce tak nemuže odejí dříve.
- Citovat
- Upravit
Ať ti řekne odesílací číslo pro poštu a pošta by vám to měla vyplatit i bez složenky na OP. Nevím přesně jak se jmenuje to číslo ![]()
- Citovat
- Upravit
@jahuhudka píše:
Ať ti řekne odesílací číslo pro poštu a pošta by vám to měla vyplatit i bez složenky na OP. Nevím přesně jak se jmenuje to číslo
manžel byl na te poště a vedoucí mu řekla že to může být u doručovatelek na druhé poště tak šel i tam nechal na obou číslo at se mu ozvou jak to tam budou mít ale pořád nic myslím si že se to někde ztratilo nebo to vrátili protože vedoucí na poště i říkala že když doručovatelka nenajde schránku tak to hned vracejí.
- Citovat
- Upravit
Rodiče mi už půjčili 5000 na ten nájem výše píšu 500 ale je to 5000kč íc nemohou jsou na důchodě invalidním.
- Citovat
- Upravit
@Malike píše:
A jeho rodiče? příbuzný nebo tak?
manžel rodiče jako by neměl. nebudu rozepisovat proč.
- Citovat
- Upravit
Mě napadlo i jestli ta paní na up má nejakou nadřízenou tak se obrátit na ní. jestli by to nepomohlo.
- Citovat
- Upravit
Každý má nadřízený..pokus se..ohledně toho všeho nevím..omluv se ve školce že jestli by s platbou počkali pár dní a zatím zkuste burcovat…jestli máte kamarádky blízké zeptejte se jich…zda vám nepujčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
manžel byl na te poště a vedoucí mu řekla že to může být u doručovatelek na druhé poště tak šel i tam nechal na obou číslo at se mu ozvou jak to tam budou mít ale pořád nic myslím si že se to někde ztratilo nebo to vrátili protože vedoucí na poště i říkala že když doručovatelka nenajde schránku tak to hned vracejí.
Pokud by manžel věděl podací číslo složenky a přesnou adresu odesílatele a příjemce, tak mu na poště můžou udělat výplatu na OP. Jenže v případě, že má v OP jinou adresu než je na složence, tak mu ji stejně nedají, i když ta slož. přijde.
Já bych na ten pracák vlítla, babu seřvala a požadovala okamžitou nápravu.
Pokud se složenka ztratí, budete čekat na reklamaci, což může být i měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mě napadlo i jestli ta paní na up má nejakou nadřízenou tak se obrátit na ní. jestli by to nepomohlo.
Určitě to udělej a hlavně se nenech odbýt, to je jejich vina, že nedodrželi dohodu, na které jste byli domluvení, hlavně že peníze nedošly v termínu, že byla nějaká ženská na dovolení vás nemusí zajímat, jsou termíny do kdy to má dojít a pak to měla poslat na účet, takže nějaká složenka je její problém a ona na svém místě nemá za státní peníze co dělat, jsem se zase rozčílila s takovým jednáním, fuj
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ne jde o podací číslo na složence. Pokud Vám ho řekne paní na uřadu práce, může peníze pošta vyplatit i bez složenky
- Citovat
- Upravit
Podpora z up
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda už někomu přišla podpora z up. Jsem z Jihočeského kraje paní z up mi volala jestli se u me nic nezměnilo a jestli to muže poslat.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky jsem už docela zoufalá manžel byl měsíc a týden vedený na úp. V srpnu mu měla dojít podpora ted v září má přijít jen část protože v srpnu už nastupoval do práce, ale paní mu napsala první že jí bude mít okolo 20.8 a nepřišla tak jsme pátrali a najednou napsala paní že to pošle až v září že byla na dovolené atd no jenže nakonec to poslala jenže ne na číslo učtu jak manžel chtěl ale složenkou na jinou adresu než manžel uvedl ani nevíme kde vzala adresu kde jsme kdysi bydleli ale manžel tam samozřejmě uváděl správnou adresu no tak nám složenka nedošla je to už přes týden a ona tvrdí že jim se taky nevrátila. Jenže o co mi jde jde mi o to že manžel v srpnu neměl vůbec žádný příjem nic nedostal došel jen můj rp 3800 a ztoho žijem tedy už spíš nežijem v pondělí musím zaplatit družinu a obědy ve škole ale my už nemáme ani z čeho žít natož něco platit nemám pro syna na boty do tv ani papuče ani na zaplacení paní učitelce to co chce a paní z úřadu už nekomunikuje.