Podpora otěhotnění mimistar
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
8.4.21 14:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky nikde jsem nenašla o ministar forte diskuzi. Chtěla jsem se zeptat jakou máte zkušenost s mimistar forte. U prvního dítěte jsem musela podstoupit operativní zákrok zkrze průchodnosti vejcovodů. Teď se snažíme o druhé. Na testu byli dvě čárky po dni spozdeni ale bohužel se neudrželo a přišla děsně bolestivá menstruace a hodně silna. Dr mě řekl že tedy průchod vejcovodů je v pořádku a mám nasadit ministar forte. Že uvidím že se brzo zadari a věří že příští měsíc to bude vše v pořádku se dvouma cqrkama. Mohu se zeptat na vaše zkušenosti s ministar forte? Přece jen bych chtěla znát zkušenosti. Díky
Kdysi daaavno jsem to brala a vysledek naprosto zadny.
To uz byl lepsi Femibion, po tom sem mela aspon hezky vlasy a nehty, kdyz uz
taky nic.
K otehotneni mi nepomohlo ani jedno 🙂
Kdyz jsem tady ty doplnky stravy vysadila a nechala jen kyselinu listovou, plus
sypany caj kontryhel a malinik, tak jsem byla tehotna hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Otěhotnění přes danu ?
- Jaké vitamíny berete na podporu těhotenství
- Podpora po pobírání rodičáku
- Nachlazení/alergicka rýma první dny po otěhotnění???
- Otěhotnění 3 dny před ovulací
- Utrogestan pomůže k otěhotnění?
- Otěhotnění po porodu
Ahoj holky nikde jsem nenašla o ministar forte diskuzi. Chtěla jsem se zeptat jakou máte zkušenost s mimistar forte. U prvního dítěte jsem musela podstoupit operativní zákrok zkrze průchodnosti vejcovodů. Teď se snažíme o druhé. Na testu byli dvě čárky po dni spozdeni ale bohužel se neudrželo a přišla děsně bolestivá menstruace a hodně silna. Dr mě řekl že tedy průchod vejcovodů je v pořádku a mám nasadit ministar forte. Že uvidím že se brzo zadari a věří že příští měsíc to bude vše v pořádku se dvouma cqrkama. Mohu se zeptat na vaše zkušenosti s ministar forte? Přece jen bych chtěla znát zkušenosti. Díky