Darovali jste vajíčka s protrombinovou mutaci? Případně kde?

7.4.21 16:57

Daroval nekdo vajíčka s protrombinovou mutaci? Případně kde?

Najde se nekdo kdo daroval vajíčka a ma protrombinovou mutaci? Případně kde? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13243
7.4.21 17:10

Potřebuješ peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.4.21 17:13

K darování se vybírají zdravá vajíčka ne? Proč chceš darovat vajíčka, když víš, že nejsou „zdravá“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.21 17:21

Přesně jak jste napsala.. “zdrava” nechci se tady dohadovat položila jsem otazku a chci odpoved ne byt moralizovana atd..a záměr darování je pro penize ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
7.4.21 17:22
@Netopirek píše:
K darování se vybírají zdravá vajíčka ne? Proč chceš darovat vajíčka, když víš, že nejsou „zdravá“

Pro dobrý pocit (z honoráře) :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.4.21 17:24
@gumitekkkkk píše:
Přesně jak jste napsala.. “zdrava” nechci se tady dohadovat položila jsem otazku a chci odpoved ne byt moralizovana atd..a záměr darování je pro penize ano..

Darování za peníze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.21 17:25

Neznám nikoho kdo by daroval vajíčka protoze chtel pomoct..všichni chtěli penize a měly velké dědičné choroby atd v rodine..mam tuto mutaci ale nijak mi to neublizuje spis mi vadí jen jak me sní všichni omezují..samozřejmě me těší ze muzu někomu pomoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
7.4.21 17:29

Ja bych odvahu na darovani nemela, s pocitem, ze mi nekde beha me polodite bych zit neumela.
A je jedno, jestli to nekdo dela pro pocit pomoci, nebo za penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
7.4.21 17:31
@gumitekkkkk píše:
Neznám nikoho kdo by daroval vajíčka protoze chtel pomoct..všichni chtěli penize a měly velké dědičné choroby atd v rodine..mam tuto mutaci ale nijak mi to neublizuje spis mi vadí jen jak me sní všichni omezují..samozřejmě me těší ze muzu někomu pomoci..

Jo, tak darováním nekvalitního vajíčka s mutací fakt někomu pomůžeš, tyjo :roll: Báchorky o tom, jak darují vajíčka ženy „a velkými dědičnými chorobami“ si nechej pro svoji sociální skupinu. Tam s ní možná uspěješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
7.4.21 17:31

Pises, ze vajicka venovaly zeny s velkymi dedicnymi chorobami…tak si tedy kladu otazku, zda to nepriznaly? Tj. zamerne dulezitou skutecnist neuvedly…nebo to ani ty ivf centra nezajima? Protoze tem jde o prachy az v prvni rade ze…
Tim si i odpovidas ba svuj dotaz. Zjevne jsou ty kontrolni mechanismy chabe, takze kdyz budes postupovat jako ty zeny, o kterych se zminujes, tak prachy za sva vajca dostanes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.4.21 17:32
@Jogrr píše:
Ja bych odvahu na darovani nemela, s pocitem, ze mi nekde beha me polodite bych zit neumela.
A je jedno, jestli to nekdo dela pro pocit pomoci, nebo za penize.

Jak „polodítě“? To by bylo tvé celé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.4.21 17:33

@gumitekkkkk Většina odběrových klinika má možnost vyplnění dotazníku přes net. Tak to vyplň a uvidíš kdo se ti ozve. Ale teď jsem mrkla na dvě obě Ve Vaší rodině se nevyskytuje žádné genetické nebo duševní onemocnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.4.21 17:33
@gumitekkkkk píše:

To, že má někdo „chorobu v rodině“, neznamená, že je dědičná.
Ty jsi přímo nositel mutace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
7.4.21 17:34
@gumitekkkkk píše:
Přesně jak jste napsala.. “zdrava” nechci se tady dohadovat položila jsem otazku a chci odpoved ne byt moralizovana atd..a záměr darování je pro penize ano..

Chceš odpověď? Na žádné klinice u nás nevezmou vajíčka s mutací, která mohou příjemkyni způsobit vážné komplikace v těhotenství. To by pak mohli rovnou zavřít krám. Celá ta procedura trvá asi čtyři měsíce, kompenzace je nějakých pětadvacet tisíc. Kdybys šla místo vymýšlení krávovin raději makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.21 17:35

Bože pokaždé je to tady to samé jestli nemate odpoved na otazku tak se zdržte komentáře a jestli jste tak znudene ze vám děla dobre jen někoho moralizovat a samy si nezametete před vlastním prahem tak to me mrzi..a to ze mam tu mutaci ja neznamená ze ji bude mit i to dítě je to 50 na 50 ale o to tu nejde ptala jsem se na neco jiného..melo by se to tady jmenovat vysavani energie fakt je rok 2021..🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí