Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najde se nekdo kdo daroval vajíčka a ma protrombinovou mutaci? Případně kde? Dekuji
K darování se vybírají zdravá vajíčka ne? Proč chceš darovat vajíčka, když víš, že nejsou „zdravá“
Přesně jak jste napsala.. “zdrava” nechci se tady dohadovat položila jsem otazku a chci odpoved ne byt moralizovana atd..a záměr darování je pro penize ano..
@Netopirek píše:
K darování se vybírají zdravá vajíčka ne? Proč chceš darovat vajíčka, když víš, že nejsou „zdravá“
Pro dobrý pocit (z honoráře) ![]()
@gumitekkkkk píše:
Přesně jak jste napsala.. “zdrava” nechci se tady dohadovat položila jsem otazku a chci odpoved ne byt moralizovana atd..a záměr darování je pro penize ano..
Darování za peníze ![]()
Neznám nikoho kdo by daroval vajíčka protoze chtel pomoct..všichni chtěli penize a měly velké dědičné choroby atd v rodine..mam tuto mutaci ale nijak mi to neublizuje spis mi vadí jen jak me sní všichni omezují..samozřejmě me těší ze muzu někomu pomoci..
Ja bych odvahu na darovani nemela, s pocitem, ze mi nekde beha me polodite bych zit neumela.
A je jedno, jestli to nekdo dela pro pocit pomoci, nebo za penize.
@gumitekkkkk píše:
Neznám nikoho kdo by daroval vajíčka protoze chtel pomoct..všichni chtěli penize a měly velké dědičné choroby atd v rodine..mam tuto mutaci ale nijak mi to neublizuje spis mi vadí jen jak me sní všichni omezují..samozřejmě me těší ze muzu někomu pomoci..
Jo, tak darováním nekvalitního vajíčka s mutací fakt někomu pomůžeš, tyjo
Báchorky o tom, jak darují vajíčka ženy „a velkými dědičnými chorobami“ si nechej pro svoji sociální skupinu. Tam s ní možná uspěješ.
Pises, ze vajicka venovaly zeny s velkymi dedicnymi chorobami…tak si tedy kladu otazku, zda to nepriznaly? Tj. zamerne dulezitou skutecnist neuvedly…nebo to ani ty ivf centra nezajima? Protoze tem jde o prachy az v prvni rade ze…
Tim si i odpovidas ba svuj dotaz. Zjevne jsou ty kontrolni mechanismy chabe, takze kdyz budes postupovat jako ty zeny, o kterych se zminujes, tak prachy za sva vajca dostanes ![]()
@Jogrr píše:
Ja bych odvahu na darovani nemela, s pocitem, ze mi nekde beha me polodite bych zit neumela.
A je jedno, jestli to nekdo dela pro pocit pomoci, nebo za penize.
Jak „polodítě“? To by bylo tvé celé dítě.
@gumitekkkkk Většina odběrových klinika má možnost vyplnění dotazníku přes net. Tak to vyplň a uvidíš kdo se ti ozve. Ale teď jsem mrkla na dvě obě Ve Vaší rodině se nevyskytuje žádné genetické nebo duševní onemocnění.
@gumitekkkkk píše:
To, že má někdo „chorobu v rodině“, neznamená, že je dědičná.
Ty jsi přímo nositel mutace.
@gumitekkkkk píše:
Chceš odpověď? Na žádné klinice u nás nevezmou vajíčka s mutací, která mohou příjemkyni způsobit vážné komplikace v těhotenství. To by pak mohli rovnou zavřít krám. Celá ta procedura trvá asi čtyři měsíce, kompenzace je nějakých pětadvacet tisíc. Kdybys šla místo vymýšlení krávovin raději makat.
Bože pokaždé je to tady to samé jestli nemate odpoved na otazku tak se zdržte komentáře a jestli jste tak znudene ze vám děla dobre jen někoho moralizovat a samy si nezametete před vlastním prahem tak to me mrzi..a to ze mam tu mutaci ja neznamená ze ji bude mit i to dítě je to 50 na 50 ale o to tu nejde ptala jsem se na neco jiného..melo by se to tady jmenovat vysavani energie fakt je rok 2021..🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️