Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, snažíme se s manželem o první mimčo, nyni 5. měsíc. Zajímalo by mě, jestli Vaši partněři brali nějaké vitaminy/doplňky stravy na podporu plodnosti?
Ne. Povedlo se teď po třičtvrtě roce snažení. 5 měsíců není dlouhá doba, chce to spíš klid a pohodu.
Manžel měl špatný spermiogram (ale přesně ti to nepovím, musela bych to najít), koupila jsem mu zinek a selen, jestli to pomohlo nevím, podle doktorů prakticky neplodný a asi tři měsíce na to jsem byla těhotná ![]()
@Piškot92 možná zakopaného pes bude v antikoncepci, pokud jsi ji brala…„zbytky“ v tobě můžou ještě být…
@Piškot92 ne, povedlo se poté, co jsme 3 roky nepoužívali vůbec nic, jeli na ostro a cca 8 měsíců jsem brala HA. problém byl ve mně - kdysi mi řekli, že už dítě mít nebudu.. Otěhotněla jsem při braní HA
předtim nějaké marné pokusy, ale nic, co by stálo za řeč
@Catmum píše:
@Piškot92 možná zakopaného pes bude v antikoncepci, pokud jsi ji brala…„zbytky“ v tobě můžou ještě být…
Jj brala 6 let a v od března neberu, navic nemam ani uplne pravidelny cyklus, takze to urcite muze byt i tim.. No beru listovku od zacatku snazeni a ted piji kontryhel, tak uvidime, chce to urcite cas…
Můj bere Selzink Plus a biominerály na odkyselení organismu, navíc teď začal pít Matcha Tea
a ještě mám pro něj připravenou Macu. Zatím to bere přes měsíc, takže jestli to zabere či ne, poznáme později ![]()
@radkka píše:
@Piškot92 Víš, jestli máš ovulaci?
No podle hlenu si myslim, že jo. Teplotu neměřím, akorat pro orientaci použivam aplikaci v telefonu, ale nespoleham na ni.
@Piškot92 píše:
No podle hlenu si myslim, že jo. Teplotu neměřím, akorat pro orientaci použivam aplikaci v telefonu, ale nespoleham na ni.
Tak zkus potvrdit testem v době, kdy myslíš, že jí máš
Ať máš jistotu aspon v tomhle… hodně štěstí!