Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to se nemůže dočasně přestěhovat jinam? Jak se máš z toho rozchodu dostat, když spolu bydlíte? To je úplně mimo.
Ať si najde dočasné jiné bydlení.
@izabe píše: VíceŽe jo. Rok mi přijde úplně šílená doba. A to že se chce stěhovat hned vedle taky.
To, že s vámi bude pořád bydlet a pak bude žít vedle, vám bude tu situaci hrozně ztěžovat. Každý den se budete koukat na to, jak je happy s jinou. S tím bych nesouhlasila. Buď půjde ihned on, nebo já a dítě. A bydlení ve stejném baráku by taky neprošlo. On vlastně vůbec o nic nepřišel, naopak ještě získal jednu ženskou navíc. V tom se budete hrozně trápit. Takže bych vás chtěla podpořit v tom, ať najdete sílu rozseknout i tuhle naprosto nepochopitelnou situaci. Jinak vás bude bolet koukat na něj, ale taky vás bude bolet, až vás budoucí nápadníci budou kvůli tomuhle uspořádání posílat do háje. Do tohohle totiž žádný normální chlap, co za to stojí, nevleze. Bita na tom nakonec budete jen vy…
@Anonymní píše: Více
Dítě vidět může, i když s tebou nebude bydlet přece. Jak se z toho máš dostat, když spolu bydlíte? Kdyby to bylo ještě měsíc, dva, tak ještě asi ok, ale minimálně rok? A jak si takový fungování představuje? Řekla bych mu aby se dočasně tedy přestěhoval jinam.
Buď ty nebo on!!! Odstěhovala bych se hned, protože pak bude bydlet ve stejným baráku, ani omylem!!! Budeš se trápit rok s ním ve stejným bytu a pak ho budeš den co den potkávat. Najdi si byt nebo popros rodiče na dočasné bydlení u nich. Podpoří tě a to teď potřebuješ nejvíce. Každopádně je mi to líto a drž se a odstěhuj se ideálně hned
![]()
@migmina píše: Více
No jo, to je vlastně fakt. Byt hned vedle. To bych asi taky nechtěla. Jako ono to může být časem výhoda, dítě by mělo oba rodiče kousek, ale každý den ho potkávat? To asi fakt ne.
Oba chceme žít vedle, je to třeba kvůli dítěti. Pak se vrátím do práce a nastupuju na školu a budeme se jen míjet takže to nám vyhovuje oboum:)
@ElenaRei to ano:) převažuje rozum a vědomí že se k sobě nehodíme, nepatříme k sobě. Občas ale je den kdy mě to vědomí, že už spolu nejsme srazí na kolena.
A či je ten byt? Rekonstrukce rok je fakt až moc dlouho a ještě spolu bydlet, to máte každý svůj pokoj, nebo jak to budete dělat? A co když si najdes někoho ty? To byl jeho nápad, co?
@Anonymní píše: Více
A jak tedy zijete? Mate kazdy svuj pokoj? On se podili na chodu domacnosti, uvari si, vypere, stara se o dite? Ten vedlejsi byt jeste teda ok, ale byt v jednom byte jeste min rok bych nechtela. To se v tom budes pekne placat.
@ElenaRei protože když spolu budou bydlet, ona se z toho nikdy nevyhrabe. A může si namlouvat, že je to kvuli dítěti nebo čemukoliv, ale on si našel jinou a ona má trpět rozchodem a ještě na to koukat?
Ahoj, je tu někdo také čerstvě po rozchodu? Pojďme se podpořit. Vím že to bylo dobré rozhodnutí, nebyla jsem s ním šťastná a věděla jsem že mě už nemiluje ale stejně to hrozně bolí:/ pořád tam ty city jsou, nejsme spolu 2 měsíce a máme malé dítě. Stále žijeme spolu, on už má novou známost a stěhovat se chce do konkrétního bytu vedle nás který se rekontruuje a ještě alespoň rok bude. Do tý doby chce žít se mnou a dítětem aby ho viděl. Oznámila jsem mu že potřebuju alespoň 2 týdny doma sama na utřídění myšlenek tak asi půjde na tu dobu k ní. Je nám kolem 30
Prosím zachovat anonym