Jste tu také někdo po rozchodu? Pojďme se vzájemně podpořit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ElenaRei
14.3.26 15:30

.

Příspěvek upraven 31.03.26 v 16:20

• Citovat
  • Upravit
8775
14.3.26 15:32
@ElenaRei píše: Více

Myslíš, že je v pohodě? Asi ne, když tu založila tuto diskuzi, nemyslíš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ElenaRei
14.3.26 15:34

.

• Citovat
  • Upravit
34263
14.3.26 15:53

Tak jasně že si to rozhodne sama, ale evidentně jí to tahle nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ElenaRei
14.3.26 15:55

.

• Citovat
  • Upravit
34263
14.3.26 16:01

Nějak nechápu, o co ti jde? Je to diskuze, všimla sis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.26 16:02
@pikola píše: Více

A proč by se z toho nevyhrabala? Ja s ex žila ještě 5 let po rozchodu a oba jsme to zvládali úplně v pohodě… dítě mělo jeden pokojíček a bylo spokojené a každý jsme si chodili ke svému partnerovi pak. Ted mame take byty ve stejnem domě kuli dítěti a je to super pro všechny strany…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.26 16:03

Mne se to tu také děje… na věci se zeptam a diskutuji začnou řešit úplně něco jiného co řešit nechci s vyhovuje mi a pak postupně se téma diskuze zcela změní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34263
14.3.26 16:18
@Anonymní píše: Více

Tak ono je ale logický se zeptat jak to mají ne? Protože zakladatelka k němu pořád něco cítí, ale ví že on k ní ne, a má jinou ženu. Takže tím, že bydlej v jednom bytě je to pro ní pořád bolavé. Co je na tom k nepochopení? Proto založila diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8775
14.3.26 16:21
?? :lol: Chápeš smysl diskuze?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8775
14.3.26 16:22

To je super, že jste to zvládli :palec: nicméně to nemusí znamenat, že jiní to taky zvládnou takhle v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.26 16:53

Tak vzhledem k tomu, že ex požádala, aby šel na chvíli pryč, aby si mohla alespoň utřídit myšlenky, to úplně dobře nezvládá.
Ale jinak máš pravdu, nejsem sice úplně čerstvě po rozchodu, ale nejsem ještě úplně zahojená a doufala, jsem, že se tu třeba něco dozvím, co mě třeba posune. A zase jsou tady ti stejní, kteří jsou ve všech diskuzích. A jak mám většinu těch lidí ráda a jejich rady považuju za přínosné, tak tady jsem doufala, že se diskuze bude ubírat úplně jiným směrem.

• Citovat
  • Upravit
ElenaRei
14.3.26 17:04

.

Příspěvek upraven 31.03.26 v 16:31

• Citovat
  • Upravit
ElenaRei
14.3.26 17:07

.

Příspěvek upraven 31.03.26 v 16:32

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.26 18:59

Ahoj, ja jsem právě v rozvodovém řízení a do toho jsem uznala, ze chlap se kterým jsem vidala, neni to co pro svuj aktuální život potřebuju. S manželem to zvládám relativně dobre. Přestože spolu dále žijeme, ale mame oddělené pokoje. V bytě jinak fungujeme běžně, jako driv. Samozřejmě on si jede svuj styl - odhodit a nechat. Ja uklidit hned. To je jeden z mnoha důvodů rozvodu. S tim druhým, nebyl příčinou rozvodu. Je to smutné, mrzi me to. Na druhou stranu, s nim byl fajn jen sex, na můj aktuální život (morální podporu) byl naprosto nepoužitelný. Třeba se mi tyden neozval, kdyz jsem mu napsala, ze mam špatný den, neodepsal. Cela aktivita byla jen na me. A ja uz to nechci táhnout sama. Je to těžké, smutné. Ale udržuje me při životě dítě, práce a sport. Cvičím ted jak nikdy v životě. Tak aspoň budu pěkná :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky