Vyšetření žlutého tělíska a průchodnost vaječníků

2
30.3.20 13:40

Podpora při uhnizdění

Ahojky. Už dva roky se snažíme o druhé dítě(první se zadařilo na první pokus). K doktorovi už chodím. Manžel v pořádku, hormony v pořádku, ovulaci mám, LF 11-13dní. Piju kontryhel a malinovník. Teď jsme se zasekli na vyšetření žlutého tělíska a průchodnost vaječníků. A protože je situace jaká je, zaseknutí ještě budeme a já samozřejmě na to musím furt myslet. Před rokem jsem byla těhotná, ale jen deset dní, pak to odešlo. Tak si myslím, že mám problém s tím tělískem-udržet to. Co mi doporučíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.3.20 13:44

@mako.b pokud víš kdy máš ovulaci, teoreticky by to dr. mohl napsat třeba utrogestan na udržení.

• Citovat
  • Upravit
2
30.3.20 13:54

Doufám, že to nenapíšu špatně…něž mi to napíše, zkontroluje ty vejcovody a udělá test na to tělísko a to se dělá v určitou dobu. A v tuto dobu, pro mě až za hodně dlouhou dobu. Myslím především u mě v hlavě je ten problém… Ten pocit, že nevím co je u mě za problém, proč? :zed: Takže asi potřebuji poradit něco přírodního, ať mám ten pocit, že proto něco dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.20 17:12

@mako.b tak údajně v některých diskuzích se zmiňují o ananasu, jinak ale neporadím ono jinak ten utrogestan je čistý progesteron podporující nedostatečnou funkci žlutého tělíska, a doktor ti nenavrhl možnost nějakou? Nebo případně zkusit než se situace uklidní a třeba by to vyšlo :) ale záleží čisté na tobě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex