Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nevidím metřík, ale vidím fotku mimča. Jak je staré? Pokud jsi do roka po porodu, tak si myslím, že zbytečně vyhazuješ peníze a že stačí počkat.
Vlasy vypadaly snad každé mojí známé.
A zase narostly. ![]()
Mi pomáhá Selzink(kolem 100Kč v lékárně). Jsou po něm pevnější i nehty. Doporučuju.
Malé je pul roku.
No oupila jsme biosil plus a pantenol v tabletkách tak snad to trochu pomůže:-)
díky všem za rady:-)
no jako nejrychleji zabírá revalid, takže pokud je to akutní tak si kup ten a pak pokračuj až to dobereš biosilem. ![]()
Ja jsem po porodu mela taky potize s vlasy a jelikoz se snazim uzivat pouze prirodni produkty, tak jsem sahla po rakytnikovym oleji. Je naprosto vytecny a hodne mi pomohl, uziva se jak vnitrne (v tobolkach), tak vnejsne (v kapkach). Uzivejte ho pravidelne po dobu min. 1 mesice a uvidite jake budete mit vysledky..verim, ze vam pomuze, jako mne! Da se koupit v lekarnach nebo pred internet.
Chtěla jsem se zeptat jak se uživá biosil plus, rozhousat? nebo normalně zabit pitím? a jaké prášky ještě hodně pomahají? Všude jsem četla o MSM.
@Lussi95 píše:
Chtěla jsem se zeptat jak se uživá biosil plus, rozhousat? nebo normalně zabit pitím? a jaké prášky ještě hodně pomahají? Všude jsem četla o MSM.
Normálně zapít, nehledej v tom žádnou vědu.
Já ho normálně zapíjela
Taky chci zase začít něco jíst na vlásky, po porodu zase polovinu ztratím
Ještě jsem jedla Panthenol. A vlasy myla kofeinovým šamponem. Ale šlo mi spíš o to, aby tolik nepadaly, fakt to byly chomáče, brrr ![]()
Dekuju, a nevíte někdo něco otom MSM, prý potom hodně rostou vlasy a dost lidi si to chválí.
Tak včera jsem si koupila msm v tabletkach snad to! Pomuze! ![]()
Ahojky holky. Mě padali vlasy, tak 5 let a to zduvodu že jsem měla alergii na lepek o, které jsem nevěděla. Za tu dobu jsem stratila tolik vlasů, že jich mám půlku na hlavě. Potom mi lékárnice poradila tobolky IMEDEN obsahuje plno vitamínů a hlavně křemík, který když v těle chybí, tak padají vlasy. To balení je na dva měsíce a stoji 600 kč. Je to komplex na posílení vlasů a nehtů. Je to sice dražší, ale pomáhá to. Vlasy se viditelně spravuji a nehty jsem měla, jako žvíkačky a tet jsou parádně tvrdší a kvalitnější.
Jestli chcete aby vám vlasy rychleji rostly, mely je pevné a aby měly svůj lesk. Bežte do drogerie, kupte březovku ( březová voda na vlasy) stojí cc 40Kč. Každý den is touhle vodou dělejte masáže hlavy, nebarvěte se, nedělejte jakékoliv tepelné úpravy jako žehlení, kulmovaní apod. Vlasy nechávejte samovolně uschnout ale pokud budete potřebovat aby vám rychle uschly fénujte studeným vzduchem nebo z větší dálky. Kupte si šámpony s vítažkem z kopřiv nebo na podporu růstu. Dělejte si zábaly. Kupte si třeba masku s výtažkem z mateří kašičky a výživu na vlasy např. Panthenol.(Můžete si dělat i domací zabaly.. z bílkovin apod.) NEchoďte spát s mokrýmy vlasy ani vlasy nějak nezatěžujte. Neumívejte je každý den a balzamy dávejte jen do konečků. Studuji kadeřnici a tohle jsou mé skušenosti, tak pokud chcete mít vlasy zdravé a chcete aby rychle rostly skuste to dodržovat. Měli by jste si koupit hřeben se štětinami nebo dřevěný. Uvidíte že vlasky porostou hned rychlej, mě porostly za 3měsíce o 8cm..
(stačí když budete dodrzovat zakladni ukony jako žádné tepelné upravy a masáže. Mohu doporučit i biosil plus, tak všem držím palečky
Spozdravem Tereza
Mi začaly padat vlasy ze stresu, začala jsem jíst tablety Biosil plus, kapky Lichořeřišnice velké, dělala odvar z kopřiv (pozor, nesmí se vařit, pouze pomalu zahřívat) a jako šampón používám Klorane. Nevím co z toho zabralo, ale vlasy přestaly padat do 14 dnů určitě. Taky jsem si je nechala zastřihnout a doufám, že do léta budu mít zase krásné, dlouhé vlasy
Držím palce