Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Být tebou tak si zajdu na kožní, já byla před 4 mesicema, dostala jsem vitaminy Methionin a prestali padat, sice ještě moc nerostou ale aspon uz nepadaji. Paní doktorka mi řekla že s vlasy je to na dlouho nez se poznaji prvni vysledky, ale uz jen to že přestaly padat je pro mě výhra ![]()
Pro: IvaKvák, mě nepadají, mám je jen řidké od přírody, na kožním jsem sice byla ale řekla mi že jich nemám málo, jen že je mám hodně jemné..a dala mi prásky Viaderm, který mi vubec nepomohly. Potřebuju něco, po čem rostou nové vlasy.
Zdravím vás, myslela jsem že je to na klouby ale na té stránce http://www.vibranthealth.eu je že je to i na poškozené vlasy, což já mám a moc, jen bych se vás chtěla zeptat jak to užíváte aby to mělo účinek? tablety nebo ten prášek s vodou, a pít nebo vtírat do pokožky vlasů? moc vám děkuji ![]()
Ahoj, muzu se te zeptat, potrebuju poradit ohledne MSM.. zajimalo by me, zda je to opravdu účinné a v jaké formě a kde sis MSm koupila? Diky moc.
Ahoj, cetla jsme tady, o MSM, zajimalo by me, pokud to melo na tebe nejake ucinky?
Ahoj, mám doma MSM už skoro rok a stále se do toho nemůžu pustit, nevím zda tomu mám věřit nebo ne…MSM mám v prášku…je tam napsáno že se do sklenice vodu nebo džusu dává jedna nebo čajové lžičky msm… jen se bojím aby to se mnou něco neudělalo
dále jsem se někde dočetla že je dobré msm v prášku zředit v destilované vodě a každý večer vtírat do kořínku vlasů… to jsem taky chvíli dělala ale jsem už tak pomatená do těch vlasů že mi potom přišlo že se nerostou už vůbec
takže mi prosím poradte. Vím že to nezabere hned že musím byt trpělivá… ale když už to čtu tady tak na tom asi opravdu něco bude ![]()
Já jsem četla že pomaha kloktat olej alespoň 5min nemá se ale polykat nevím proč nevím ani zda to fakt funguje, ale lidé to chvali nám to poradil i zvěrolekář, ale s tím že se má dát trošku oleje psovi do jídla a bude mít hustší a hezčí srst…nevím, ale jsem rozhodnuta to zkusit
Máte nějaké aktuální tipy? co vám v poslední době pomohlo na růst vlasů.
S pomalým růstem vlasů bojuju už dlouhou dobu. Zkoušela jsem spíše různé „domácí“ způsoby a to moc nefungovalo. Odhodlala jsem se, že vyzkouším nějaký přípravek na vlasy. V únoru jsem začala brát přípravek https://www.vlasimo.cz/ a teď dobírám 3měsíční kůru a zlepšení pociťuju zejména v růstu nových vlasů, méně se zacuchávají a hlavně přestaly padat. Dobré na tom je, že to je zároveň na nehty i pleť. U pleti nevím, tam jsem moc rozdílů neviděla, ale nehty se mi určitě mnohem míň lámou. V minulosti jsem zkoušela myslím Biohair a tam nebyla vidět vůbec žádná změna.
@nikiska1 na mě dobře působí vitaminy od veniry plus používám přírodní vlasovou kosmetiku, už žádnou klasickou drogerku
Dobrý den,
obnovuji diskuzi… Skončila jsem s totálně spálenými vlasy a ještě k tomu s nádechem do zelena a začíná teď momentálně můj boj. Vlasy už si barvit rozhodně nechci, chci si nechat, co nejdříve odrůst moje vlasy, proto bych se ráda zeptala s jakými produkty jste spokojeny a co vám na rychlejší růst vlasů pomohlo?
![]()
@Anonymní píše: Více
Růžový Plantur, ale výsledek byl vidět až tak po 3 měsících se 3. balením.
Ahoj, Ja mam vlasy taky strašny, musím je mýt každý den, ptz nemají žádný objem, každý den nosím natáčky(2hodiny). Jedla jsem viaderm (3měsíce) a výsledky žádné, Donna hair(půl roku) a výsledky žádné, ted jim biosil plus a panthenol a vlasy mi rostou. ALe furt jich Mam na hlavě 5:(. Jednou za týden hlavu masíruju Bioherem, To Je aktivator vlasů. ALe vlasy mam strašně jemné a slabé A lámave. A ridke. Používán sampon + kondicioner od wellytna objem a střídám se Syosem. Obč
as si dam masku Glis Kur-černa rada a většinou konopny zabal od Herbavery. ALe vlasy mam i Tak strašný, jsou To Jen chlupy, lámou se Mi..může mi nekdo poradit?