Podpora růstu vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56584
24.2.25 09:12
@Anonymní píše: Více

Revalid, sérum, vitamíny, k tomu šampon. Roste mi 2cm měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 10:18

@Asta135 děkuju moc za informaci, ten mi doporučovala v létě i kadeřnice, že její dceři po tom strašně moc poporostly vlasy… Já už několikrát měla za život ten zelený a vždy jsem to nevydržela používat tak dlouho, ale je pravda, že předtím jsem měla fakt zdravé a krásné vlasy a každý se mě na ně ptal a teď je mám ve fakt příšerném stavu… Když jsem je poprvé umyla po tom, co mi je kamarádka spálila, tak jsem myslela, že je to zlý sen, to jsou totální gumičky, se kterými se nejde domluvit… Dávám hodně regenerační péče fakt hodně, abych je vůbec mohla rozcesat a hlavně to dělám fakt moc opatrně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 10:19

@jkra děkuju moc o revalidu jsem už hodně slyšela…

• Citovat
  • Upravit
306
24.2.25 10:26

Kadeřnice udělala to, co ti nejvíc pomůže. :) Taky mě takhle kadeřník vzal na půlku a zakázal mi peroxid na dva roky.

Určitě hnojit zevnitř. Šampony a kondicionéry málokdy dokáží projít tam, kde je to skutečně třeba. Místo šampónu na podporu růstu kup kvalitní na regeneraci a zacelení konečků > aby to co ti doroste na druhý straně neodlítalo. Mně pomohl Olaplex - z celé řady používám jen 4 věci - šampon, kondicionér, maska před mytím (n.3) a sérum před foukáním (n.9)

Z levnějších doplňků stravy je super Biosil.

Revalid taky super, jen mě nesedí na zažívání. Ale jeden čas jsem ho brala a kromě vlasů šíleně rostly i chlupy, takže tuhle kůru doporučuju hlavně na zimu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.25 10:31

@Andrea MP olaplex je úžasný na tak zničené vlasy… Já mám šampon a kondicionér a pak dva bezoplachové přípravky (jedno je krém a druhé sérum) a ještě mám olejicek, problém je, že už mi vše dochází a tak budu muset zabrat v práci a vše dokoupit, protože se nedovedu představit ty produkty nemít, bez nich se s těmi vlasy už vůbec nedomluvim…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.25 10:32

@Andrea MP joo a ještě můžu být ráda, že se mi to stalo v zimě, že ještě nějakou chvíli to můžu maskovat čepicí alespoň venku tu hrůzu na hlavě…

• Citovat
  • Upravit
306
24.2.25 10:34

jojo, mně fakt daly ty přípravky vlasy dohromady. Jsou nekřesťansky drahé, ale je to jediné, co mi funguje. Já vždy čekám na slevy v Douglasu nebo v Sephora - když mají 25-30% slevu a koupím do zásoby, tak je to pak snesitelnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.2.25 10:35

v létě můžeš nosit kšiltovku, neboj :D
Ne je to hrozný, přijít o vlasy je bolestivé a jejich získání zpět dlouhý proces, ale dej otmu 6 měsíců a z nejhoršího budeš venku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
24.2.25 10:48

A jinak na poškozené vlasy kromě Olaplexu mám ráda ještě Alternu Caviar Bond Repair, ale pokud jsou ty vlasy už fakt spálený do mrtva, tak už je nic moc nezachrání, jen to zmírní. Zauvažuj nad případným ostříháním, tím bys jim udělala rozhodně největší službu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo