Podpora v nezaměstnanosti - problémy na SK straně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@j.a.n.i1 píše: Více
hádám, že v tomto případě to nepůjde, jako vše ostatní ![]()
@Keyllah píše: Více
Dobrá, uznávám že orientačně jsem to napsala blbě. Ale fabriky, ty jsou plné cizinců, dávají přednost těm (je to prý pro firmy dobrá pracovní síla), prodejny tady u nás si vybírají podle „známostí a kamarádů“ prostě si vybírají podle toho, jestli se s nima znáte (divné proč to dělají, spíše jde o to, že tady se každý s každým zná, i když jsem nikomu nikdy nic neudělala, znají mojí rodinu atd.). Do fabriky jsem chodila, v té poslední jsem dostala výpověď protože jsem tam byla nejen krátce, ale mistrová si tam chtěla radši vzít svojí kamarádku na moje místo. A i po tom všem, co jsem dělala přesčasy, dělala nad normy když si to přáli, radši si tam dala jí. 😥
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak ale tohle je zaklad. Pokud bydlim na konci sveta, tak ridicak je zaklad. Tak holt chvili opustit rodinu, najit si praci s ubytovanim. Dodelat ridicak a nasetsit na auto a za rok muzes bydlet zpet u rodiny a mit praci kam dojedes autem.
Holka jsi mlada, bez zavazku a mas plno moznosti, tak tomu musis jit trochu napred
@Keyllah píše: Více
No sestra má auto ale ta se radši na mě vyprdne 🫤 a půjčit? To by mi radši sehnala kolo. 🤣 Dobrá dělám si srandu ale ne, takhle by mi nepomohla 😥
- Upravit
chápu, takže vlastně nic nejde. Jsi mladá a zdravá, ale vlastně musíš být nezaměstnaná na Uradu práce…
Ale hlavně, že skrz sestru se odmitas někam stěhovat ![]()
@petulka23 píše: Více
Máte úplnou pravdu, nejraději bych to udělala. Ale nemůžu když přítel chce abych už u něho bydlela a chce se mnou zůstat. Kdyby mě nic tady nedrželo, jedu klidně vydělávat někam jinam s ubytováním, chvíli to vydržím, našetřím si na auto, řidičák a také i do rezervy kdyby náhodou a vrátila se, ale to by on nezvládl. 😥
- Upravit
Takze kvuli sestre chces byt na miste, kde jsi nezamestnana, ale sestra pro tebe nic udelat/ obetovat nechce? Odpovedela jsis sama.
A co pritel? Ten ma auto? Ridicak?
@Dahlia0409 píše: Více
Je to komplikované… Chce abych jí byla nablízku protože někdy potřebuje, abych jí hlídala dítě, psa a potřebuje takhle pomoct. Když jsem jí řekla, že bych se odstěhovala jinam, byl oheň na střeše. :/
- Upravit
Proc by to nezvadl? Ma nejaky handicap? Vis kolik rodin resi, ze treba chlap musi pracovne na x mesicu pryc a zenska zustane sama doma? Nejlepe jeste s detma? Vzdyt bys jezdila na vikendy domu. Mohla bys i treba v tydnu prijet na otocku domu a rano zpet do prace. Nehledej vymluvy na sestru, pritele a pod… jde o tebe, tvoji praci a tve penize. Ted jsi nezavisla.
tak to musíš zustat a hlídat sestře dítko, sice ti utíká čas a možnosti, ale když musíš tak musíš…
Jo takhle, takze ty jsi pomocná sila, kterou ona využívá a ma se dobre. A ty jako poslušná sestra chodíš a pomáhat, i kdyz víš, ze ona by tobě nepomohla. Dobre ty ![]()
@petulka23 píše: Více
Po nějakém traumatu co se mu prý stalo, ho radši nechce. Nějaký jeho kamarád měl dopravní nehodu když s ním seděl a od té doby se bojí 😥
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat