Jak bude vyplácena podpora v nezaměstnanosti?

Anonymní
28.11.24 11:55

Podpora v nezaměstnanosti,poradite?

Ahoj,

dnes mi prislo rozhodnuti o podpoře prvni dva mesice ma byt castka nejvyšší, jenze ja jsem na UP vedena od 22.10.2024. - koncila mi smlouva

Za říjen dostanu jen za tech 8 dnu, za listopad tu nejvyšší castku a od prosince uz nizsi?

Nebo dostanu za listopad a prosinec tu nejvyšší castku?

Resim toto poprve a jsem z toho uplne zmatená :lol: Dekuji:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35937
28.11.24 12:06

Není to za kalendářní měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.24 15:02

@JancaS84 Dobře,takže tedy dostanu vyssi podporu jen jeden mesic, jestli dobre chapu?

• Citovat
  • Upravit
35937
28.11.24 15:50
@Anonymní píše: Více

Ne. První měsíc se ti počítá od 22.10. do 21.11. druhý od 22.11. do 22.12 atd atd.
O nic nepřijdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.24 16:06

@JancaS84 Tak moc dekuji, mne zmatlo jak mi pani na úřadě rekla, ze za říjen dostanu jen poměrnou cast. Tak jsem myslela, ze je to vlastne za kalendářní mesic.

• Citovat
  • Upravit
Bardugo
28.11.24 16:09

Prvni mesic dostanes pomernou cast za tech par dni, ale o penize neprijdes doplati to pak

• Citovat
  • Upravit
35937
28.11.24 16:40
@Anonymní píše: Více

Ano dostaneš poměrnou část a zbytek pak v dalším měsíci. Není to tak, že když se přihlásí v půlce měsíce tak ti to pokrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.24 17:46

S dovolením se taky zeptám, ať nezakládám zase nové téma. Chci skončit ve zkušební době a jít na ÚP, dokud si něco nenajdu. Poslední 2 roky jsem brala RP, současně s ním po nějaké době DPP, ale poté jsem na té brigádě od letošního července do října dostala HPP (také k tomu stále RP), RP skončil tento měsíc a (byla) jsem měsíc na HPP jinde. To se tedy bude počítat z té úplně poslední výplaty nebo i z těch předtím? Potvrzení od zaměstnavatele stačí od toho úplně posledního? A je to tedy 45 % když končím sama? Děkuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat