Podprsenka s kosticemi pro 12letou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
2.5.14 17:14

Marketa- není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
2.5.14 17:16
@KittyHello píše:
Marketa- není

opravdu ne? Já jen že je mi ten nick povědomý… :think: a stačí navštívit tvůj profil, víš co, jde mi o to, aby si třeba maminka nepřečetla dřív tuto diskuzi, protože pak by jí bylo opravdu líto…že se s ní stydíš to probrat

• Citovat
  • Upravit
154
2.5.14 17:16

Sportovní už nosím 5 měsíců. Tak dnes to večer to bude vědět a nemyslíte že by bylo nejdřív lepší to ukázat prababicce? A pak teprve říct mame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.5.14 17:17

Opravdu není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
2.5.14 17:17
@KittyHello píše:
Mám toho strach ale přesně ta podprsenku co jsem si koupila mi vyhovuje.

tak ještě zkoukni ty stránky, co sem ti poslala, bohužel je blbým zvykem prodavaček v krámu nabízet jen 75B-C, i když by ti líp sedla např. 70C nebo 65d…to, že ty máš pocit, že ti dobře sedí ještěnemusí vždy znamenat, že ti opravdu sedí jak má…např. přes obvod by měla podprda být hodně nafest, při zvednutí rukou by ti zespoda neměla vůbec odstávat, nahoře by neměla přetýkat, ani malinko…
takže to, že je ti ta podprsenka pohodlná, může také klidně znamenat, že máš moc velkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
2.5.14 17:18
@KittyHello píše:
Sportovní už nosím 5 měsíců. Tak dnes to večer to bude vědět a nemyslíte že by bylo nejdřív lepší to ukázat prababicce? A pak teprve říct mame?

pokud máš s prababičkou dobrý vztah proč ne, ale za sebe osobně mohu spíše říct, že ty babičky bývají v tomto směru poněkud - no že v tobě spíše uvidí pořád tu holčičku…nevím

• Citovat
  • Upravit
154
2.5.14 17:18

Menší mi vůbec nesedela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
2.5.14 17:19

No tak moje mamka na tohle taky nebyla, nechapala jsem to, musela jsem si ji koupit sama a za sve, holeni nohou jsem mela zakazane snad do 15, liceni tak do 16, nikam jsem nechodila, protoze jsem se porad potila, mamka mi odmitala koupit deodorant a ja si ho nemela za co koupit, kapesne se u nas nevedlo a tak to bylo se vsim, co chces si kup sama, stejne tak vlozky, ale za co uz neresila.. fuj jeste ted kdyz si vzpomenu na sve dospivani je mi do breku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
2.5.14 17:19

Tady máš krásné fotky, jak to má a nemá vypadat:

http://www.dolly.cz/…-podprsenku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.5.14 17:20

No ona už je starší letos ji bude 80. Tak si myslím že by to určitě mohla pochopit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.5.14 17:22

Podle fotek vypadá že jsem vybrala správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.5.14 17:24

Můžeš mi vysvětlit proč lžeš? Proč jsi jednou matka 12 leté dcery a ted je tobě dvanáct? Fakt nemáš na zábavu nic lepšího??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
2.5.14 17:27
@radkka píše:
Můžeš mi vysvětlit proč lžeš? Proč jsi jednou matka 12 leté dcery a ted je tobě dvanáct? Fakt nemáš na zábavu nic lepšího??

no konečně někdo kdo si myslí to co já :hug:

• Citovat
  • Upravit
20767
2.5.14 17:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.5.14 17:28
@MarkétkaBeruška píše:
no konečně někdo kdo si myslí to co já :hug:

Taky mi byl nick povědomý i ty diskuze, celou dobu jsem si myslela, že je to nějaká švihlá pubertačka a měla jsem pravdu :cert: Člověk se namáhá s radou uplně zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat