Podprsenka s kosticemi pro 12letou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétkaBeruška
2.5.14 17:29
  • Citovat
  • Upravit
20767
2.5.14 17:30
@MarkétkaBeruška píše:
přesně stačí kliknout na profil

Přesně tak. Když už lžu, tak si dávám bacha děvče 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
2.5.14 17:32
@radkka píše:
Přesně tak. Když už lžu, tak si dávám bacha děvče 8) :mrgreen:

počkej teď si mě zmátla, já si myslela že je to profil ženy co má 12tiletou dceru a ta jí tam teď vlezla. A nebo ty myslíš že je to profil 12tileté slečny co si snámi tak trochu pohrává 8o

• Citovat
  • Upravit
20767
2.5.14 17:33
@MarkétkaBeruška píše:
počkej teď si mě zmátla, já si myslela že je to profil ženy co má 12tiletou dceru a ta jí tam teď vlezla. A nebo ty myslíš že je to profil 12tileté slečny co si snámi tak trochu pohrává 8o

Já si myslím, že kecá, její vyjadřování není na úrovní dospělého člověka, leda, že by byla nenormální. Její styl psaní a naprostá absence mozku mi připadá pořád stejná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
2.5.14 17:35
@radkka píše:
Já si myslím, že kecá, její vyjadřování není na úrovní dospělého člověka, leda, že by byla nenormální. Její styl psaní a naprostá absence mozku mi připadá pořád stejná :nevim:

no tak v této diskuzi určitě a je pravda že když čtu tu o té drzosti tak ty reakce jsou také zvláštní 8o nojo co se dá dělat :,( :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31287
2.5.14 17:46

@monrom no ono v podprsence by si měla být celkem na fest - a jinak, zapínala si ji na nejvolnější háčky? Tak se to má zkoušet i kupovat, abys, až se praním povolí mohla znovu utáhnout.
Je to nezvyk, já to měla také tak, a dnes už mi to nepřijde a je mi pohodlněji než dřív, a hlavně, když mi rupne ramínko, tak nešílím, protože správná podprda drží prsa právě oBvodem a né ramínky… ;) Posledně mi rupl háček na ramínko při volejbale a v pohodě jsem dohrála zápas, aniž by šly „kozy na výlet“ :P to bych v širší nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.5.14 17:49
@MarkétkaBeruška píše:
no tak v této diskuzi určitě a je pravda že když čtu tu o té drzosti tak ty reakce jsou také zvláštní 8o nojo co se dá dělat :,( :mrgreen:

Akorát pak člověka trochu naštve, když se namáhá a snaží se pomoct, zatímco na druhé straně se náramně baví znuděná holka :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.5.14 17:55

@Mar__tanka1983 Sice radíš dobře, ale třeba mě je nejmenší obvod akorát, když ho zapnu na tu nejmenší možnou velikost, kdybych to dala na 3. háček, tak to ze mě žuchne dolu :zed: Menší obvody nejsou k sehnání a když se podprsenka trochu povolí, tak jí můžu vyhodit :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
2.5.14 17:56
@monrom píše:
Hups, mně to dává nějaký nesmysl - 70D. Běžně si kupuji 75C… V 70ce jsem hrozně přiškcena.

taky mi to nesedi, dle toho bych mela mit 85F, F sedi, z E mi lezou ven, behem 2 let jsem z D presla na F, ale i v 90ce na posedni hacky se mu obtizneji dycha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
2.5.14 17:57
@monrom píše:
Hups, mně to dává nějaký nesmysl - 70D. Běžně si kupuji 75C… V 70ce jsem hrozně přiškcena.

taky mi to nesedi, dle toho bych mela mit 85F, F sedi, z E mi lezou ven, behem 2 let jsem z D presla na F, ale i v 90ce na posedni hacky se mi obtizneji dycha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
2.5.14 18:06

@radkka to máš menší obvod než 60? ta se pravda, dá sehnat tak po netu nebo ve speciálkách…
já mám obvod mnohem širší, takže tohle řešit nemusím ;)

jinak samo, že se musí taky koukat, jaký je to střih a tak, pokud se v úzkém obvodu nedá dýchat, tak je jasný, že se musí koupit širší :D
ale já třeba v době, kdy sem měla mít dle tabulek 80F nosila 100d, protože ta se dala sehnat lépe než ten efkový košíček, a svým způsobem mi „seděla“, ale právě sem porřád řešila, že mi prsa spodem koukaly ven, no prostě hrůza…pak sem koupila větší košíček s menším obvodem a paráda největší, prsa držely kde měly a na úzký obvod sem si zvykla za pár dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
2.5.14 18:08
@radkka píše:
Akorát pak člověka trochu naštve, když se namáhá a snaží se pomoct, zatímco na druhé straně se náramně baví znuděná holka :roll: :zed:

přesně tak…

• Citovat
  • Upravit
20767
2.5.14 18:11

@Mar__tanka1983 Bohužel ano, jak říkám, je mi to celkem dobře, když to koupím, ale pak to právě trochu povolí (kupuji kvalitní, ty vydrží aspon o trochu déle, ale také nic extra) a už to nedrží prsa správně protože je mi obvod větší, ne vyloženě veliký, ale prostě už to nesedí :,(
Nemůžu nikde nic sehnat, z internetu nechci, protože si podprsenky musím vyzkoušet, každý tvar sedí jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 19:03

Ahoj :) na podpresku si myslím że není brzo :mrgreen: kdyż máš na tl lrsa tak proč ne?? :?: hezký de :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.4.16 21:04

Chci se zeptat kde mám koupit podprsenku s kosticema s nejmenší velikostí???

KittyHello zeptám se kde si koupila tu podprsenku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat