Podprsenka s kosticemi pro 12letou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
9.6.16 21:08

Kup si to sama. :palec: Mrkni na stránky www.mimibazar.cz je tam toho dost za pár korun (podprdy za 65,– + 45,– poštovné, atd.)

Třeba tady:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Zadej si tam svoji velikost. Objednej, a máš to. Podprda v létě hned uschne, můžeš jí sušit v okně u sebe v pokoji, když větráš.

Pokud se s mamkou nedá mluvit, neřešila bych to s ní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
9.6.16 21:10
@KiwiT píše:
Může promluvit s tou matkou třeba? Nebo ji možná i koupí, kdo ví.Jinak taky mi to příjde trochu jako vtip. Ten způsob psaní a popis mi přijde, že neodpovídá 12leté holce, na druhou stranu si myslím, že zeptat se na internetu může být snažší než se zeptat matky.

Psala jsem hned že to co píše tady, má říct mámě :mrgreen: neumím si představit svojí dceru že by v tomhle věku psala na net o radu a mně to neřekla ale v každé rodině to je jinak to je fakt, holka v tomhle věku je zvědavá a dost jich má už menstruaci, to se bojí říct mámě i o vložky? Přijde mi to hodně divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
9.6.16 21:18
@WaIl píše:
Kup si to sama. :palec: Mrkni na stránky www.mimibazar.cz je tam toho dost za pár korun (podprdy za 65,– + 45,– poštovné, atd.)

Třeba tady:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Zadej si tam svoji velikost. Objednej, a máš to. Podprda v létě hned uschne, můžeš jí sušit v okně u sebe v pokoji, když větráš.

Pokud se s mamkou nedá mluvit, neřešila bych to s ní. :nevim:

To si jako má 12ti letá holka sama objednat z internetu? Když ani neví jakou má velikost? A velká většina věcí se platí převodem? To asi není nejlepší nápad. Pokud se s mámou nedá řešit taková věc jako je podprda tak je něco hodně špatně, to bych pak zkusila babičku, tetu nebo klidně i tátu, proč by ne když s mámou třeba není řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.6.16 21:26
@arinecka píše:
To si jako má 12ti letá holka sama objednat z internetu? Když ani neví jakou má velikost? A velká většina věcí se platí převodem? To asi není nejlepší nápad. Pokud se s mámou nedá řešit taková věc jako je podprda tak je něco hodně špatně, to bych pak zkusila babičku, tetu nebo klidně i tátu, proč by ne když s mámou třeba není řeč.

To si děláš srandu, ne? :mrgreen: Já jsem v šoku, kolik z vás by na to potřebovalo matku. :lol: V dnešní době, kdy má každý 12tiletý děcko účet na FB a visí denně na internetu :lol:, myslíš, že nezvládne jednu objednávku? Že nezná svoje míry? Vezmu metr, a změřím obvod hrudníku. Víc údajů není potřeba. Nemám metr? Vezmu provázek, a změřím pak podle pravítka.

Spousta prodávajících na tom MMB má buď eshop s osobním odběrem, nebo se dá domluvit na dobírce, někdo určitě vyjde vstříc. Všechno jde, když se chce. Slečně není šest nebo osm let, ale 12.

Jinak rady, jak to říct matce, nesdílím. Sama jsem to zažila na vlastní kůži, že mě máma ve 13ti odbyla, naprostý nezájem, a tak jsem šla, a koupila jsem si tehdy sama první bolerko u vietnamců v tržnici. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 21:34

Mě o ty ceny zas tak nejde, ale jde mi o to, že si mamka myslí že to není potřebné nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 21:35
@arinecka píše:
To si jako má 12ti letá holka sama objednat z internetu? Když ani neví jakou má velikost? A velká většina věcí se platí převodem? To asi není nejlepší nápad. Pokud se s mámou nedá řešit taková věc jako je podprda tak je něco hodně špatně, to bych pak zkusila babičku, tetu nebo klidně i tátu, proč by ne když s mámou třeba není řeč.

S mami u je řeč, ale o tomhle zrovna ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
9.6.16 21:37
@WaIl píše:
To si děláš srandu, ne? :mrgreen: Já jsem v šoku, kolik z vás by na to potřebovalo matku. :lol: V dnešní době, kdy má každý 12tiletý děcko účet na FB a visí denně na internetu :lol:, myslíš, že nezvládne jednu objednávku? Že nezná svoje míry? Vezmu metr, a změřím obvod hrudníku. Víc údajů není potřeba. Nemám metr? Vezmu provázek, a změřím pak podle pravítka.

Spousta prodávajících na tom MMB má buď eshop s osobním odběrem, nebo se dá domluvit na dobírce, někdo určitě vyjde vstříc. Všechno jde, když se chce. Slečně není šest nebo osm let, ale 12.

Jinak rady, jak to říct matce, nesdílím. Sama jsem to zažila na vlastní kůži, že mě máma ve 13ti odbyla, naprostý nezájem, a tak jsem šla, a koupila jsem si tehdy sama první bolerko u vietnamců v tržnici. :roll: :nevim:

Já jsem zase v šoku z tebe. Tohle nemá cenu komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 21:43
@Gabulle píše:
No tak moje mamka na tohle taky nebyla, nechapala jsem to, musela jsem si ji koupit sama a za sve, holeni nohou jsem mela zakazane snad do 15, liceni tak do 16, nikam jsem nechodila, protoze jsem se porad potila, mamka mi odmitala koupit deodorant a ja si ho nemela za co koupit, kapesne se u nas nevedlo a tak to bylo se vsim, co chces si kup sama, stejne tak vlozky, ale za co uz neresila.. fuj jeste ted kdyz si vzpomenu na sve dospivani je mi do breku…

To jste si musela kupovat i vlozky sama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.6.16 21:43
@WaIl píše:

Jinak rady, jak to říct matce, nesdílím. Sama jsem to zažila na vlastní kůži, že mě máma ve 13ti odbyla, naprostý nezájem, a tak jsem šla, a koupila jsem si tehdy sama první bolerko u vietnamců v tržnici. :roll: :nevim:

:palec: Nejde než souhlasit. Spousta lidí nechápe, že to všichni doma nemají stejné a že spousta věcí není prostě jasná a automatická. Každý to prostě má doma jinak. A když to mamince slečny nepřijde důležité, tak co má asi dělat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.6.16 21:45
@Karolína F. píše:
Mě o ty ceny zas tak nejde, ale jde mi o to, že si mamka myslí že to není potřebné nebo tak něco…

no, já si taky myslela, že to dcera nepotřebuje, ale přála si ji, vysvětlila mi, že všechny holky už ji mají, jak je přece nechutný, když jsou vidět bradavky,… tak jsme ji prostě koupily.
Pokud máš vlastní peníze, dojdi do obchodu a nech si poradit prodavačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
9.6.16 21:45
@Karolína F. píše:
S mami u je řeč, ale o tomhle zrovna ne…

Hm, to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 21:49
@arinecka píše:
Psala jsem hned že to co píše tady, má říct mámě :mrgreen: neumím si představit svojí dceru že by v tomhle věku psala na net o radu a mně to neřekla ale v každé rodině to je jinak to je fakt, holka v tomhle věku je zvědavá a dost jich má už menstruaci, to se bojí říct mámě i o vložky? Přijde mi to hodně divné.

O menstruaci, vložkách atd. mi nedělá problém mluvit, ale ta podprsenka mi dělá problém. Nechápu jak matka nekupuje dceři vložky nebo tampóny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.6.16 21:51
@arinecka píše:
Já jsem zase v šoku z tebe. Tohle nemá cenu komentovat.

V šoku z čeho? Že se snažím poradit, jak si to může obstarat sama, když její máma nemá zájem pomoct?

Moje ho taky neměla, a poradila jsem si. I bez internetu.

Ty asi nechápeš, že jsou matky, se kterýma nehne ani stádo volů. Takže radit, jakým způsobem to doma formulovat, může být prd platný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 21:52
@Erginka píše: :palec: Nejde než souhlasit. Spousta lidí nechápe, že to všichni doma nemají stejné a že spousta věcí není prostě jasná a automatická. Každý to prostě má doma jinak. A když to mamince slečny nepřijde důležité, tak co má asi dělat? :roll:

Mamka si nejspíš myslí, že dokud nebudu mít normální prsa, nebudu moc nosit podprsenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 21:54
@arinecka píše:
Hm, to nechápu.

Mamka je v pohodě, všechno co potřebuju mi koupí, ale o podprsence nemluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat