Podprsenka s kosticemi pro 12letou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.7.15 19:03

Ahoj :) na podpresku si myslím że není brzo :mrgreen: kdyż máš na tl lrsa tak proč ne?? :?: hezký de :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.4.16 21:04

Chci se zeptat kde mám koupit podprsenku s kosticema s nejmenší velikostí???

KittyHello zeptám se kde si koupila tu podprsenku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 20:19

Mám podobný problém!

Prosím o pomoc! Je mi 12 a podprsenku jsem nikdy neměla, ani lambádku. Všechny holky ze třídy i z 6.C s kterýma máme tělocvik lambádky i podprsenky mají… :,( Hlavně to vypadá hodně spatně, jelikož už to nejsou ty nejmenší lentilky. A jsem jediná, která má divné tečny na trupu… :,( Celý den nosím i v létě košilky, aby mi to trošku „nahrarilo“ aspoň lambádku, ale moc to nejde. Mám ráda pohyb a při pohybu to docela bolí. Dost se bojím, že když mi rostou prsa, a nebudou mít v tuto dobu na nich oporu, budou v budoucnosti povislá… S mamkou jsem o tom nikdy nemluvila, a myslím si, že mi řekne že na podprsenku mám prsa „malé“ a lambádka je zbytečná. V červenci jedu na tábor, a podprsenku už bych potřebovala. Tílek mám doma dost, a vůbec si nedokážu představit, že bych šla někam v tílku. Tílko jsem neměla na sobě určitě tak 2 roky. :oops: :,( Dokonce se aji hrbým aby nešly mé prsa tak hodně vidět. Jak mám doslova říct mamce o podprsenku? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33441
9.6.16 20:21
@Karolína F. píše:
Prosím o pomoc! Je mi 12 a podprsenku jsem nikdy neměla, ani lambádku. Všechny holky ze třídy i z 6.C s kterýma máme tělocvik lambádky i podprsenky mají… :,( Hlavně to vypadá hodně spatně, jelikož už to nejsou ty nejmenší lentilky. A jsem jediná, která má divné tečny na trupu… :,( Celý den nosím i v létě košilky, aby mi to trošku „nahrarilo“ aspoň lambádku, ale moc to nejde. Mám ráda pohyb a při pohybu to docela bolí. Dost se bojím, že když mi rostou prsa, a nebudou mít v tuto dobu na nich oporu, budou v budoucnosti povislá… S mamkou jsem o tom nikdy nemluvila, a myslím si, že mi řekne že na podprsenku mám prsa „malé“ a lambádka je zbytečná. V červenci jedu na tábor, a podprsenku už bych potřebovala. Tílek mám doma dost, a vůbec si nedokážu představit, že bych šla někam v tílku. Tílko jsem neměla na sobě určitě tak 2 roky. :oops: :,( Dokonce se aji hrbým aby nešly mé prsa tak hodně vidět. Jak mám doslova říct mamce o podprsenku? :,(

Normálně jdi za mamkou a řekni jí to samé co jsi tady napsala, to by měla pochopit, neboj se mluvit o tom co cítíš a je pro tebe důležité. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.6.16 20:26
@Karolína F. píše:
Prosím o pomoc! Je mi 12 a podprsenku jsem nikdy neměla, ani lambádku. Všechny holky ze třídy i z 6.C s kterýma máme tělocvik lambádky i podprsenky mají… :,( Hlavně to vypadá hodně spatně, jelikož už to nejsou ty nejmenší lentilky. A jsem jediná, která má divné tečny na trupu… :,( Celý den nosím i v létě košilky, aby mi to trošku „nahrarilo“ aspoň lambádku, ale moc to nejde. Mám ráda pohyb a při pohybu to docela bolí. Dost se bojím, že když mi rostou prsa, a nebudou mít v tuto dobu na nich oporu, budou v budoucnosti povislá… S mamkou jsem o tom nikdy nemluvila, a myslím si, že mi řekne že na podprsenku mám prsa „malé“ a lambádka je zbytečná. V červenci jedu na tábor, a podprsenku už bych potřebovala. Tílek mám doma dost, a vůbec si nedokážu představit, že bych šla někam v tílku. Tílko jsem neměla na sobě určitě tak 2 roky. :oops: :,( Dokonce se aji hrbým aby nešly mé prsa tak hodně vidět. Jak mám doslova říct mamce o podprsenku? :,(

Pokud bydlíš ve městě, zkus zajít někam, kde se prodávají sportovní podprsenky. Většinou nejsou moc drahé (do 300 možná i levněji nemám moc odhad, pokud máš kapesné tak si zkus našetřit) a dají se nosit i normálně. Je to teda ta verze, kdy by ti ji máma odmítla koupit. Pokud nemáš kapesné a máma ti ji nekoupí, ani nikdo jiný z rodiny ti nepřispěje, tak zkus zajít za nějakou učitelkou ve škole, které věříš a řekni jí to, poradí ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 20:32

Docela se taky stydím mím vyvěšené podprsenky na věšáku s prádlem, protože ho máme v obýváku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33441
9.6.16 20:33
@KiwiT píše:
Pokud bydlíš ve městě, zkus zajít někam, kde se prodávají sportovní podprsenky. Většinou nejsou moc drahé (do 300 možná i levněji nemám moc odhad, pokud máš kapesné tak si zkus našetřit) a dají se nosit i normálně. Je to teda ta verze, kdy by ti ji máma odmítla koupit. Pokud nemáš kapesné a máma ti ji nekoupí, ani nikdo jiný z rodiny ti nepřispěje, tak zkus zajít za nějakou učitelkou ve škole, které věříš a řekni jí to, poradí ti.

Tak snad má normální mámu a tu podprdu jí koupí, neumím si představit takhle mladou holčinu jak sama někde bloumá a vybírá když v tom má sama zmatek..No a jít za učitelkou? To už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33441
9.6.16 20:35
@Karolína F. píše:
Docela se taky stydím mím vyvěšené podprsenky na věšáku s prádlem, protože ho máme v obýváku

Prosím tě a za co by ses měla stydět? Není důvod, podprsenka je běžná součást každé ženy, jestli ti tolik vadí že jí uvidí zbytek rodiny tak si jí můžeš dát sušit jinam, kde jí nebdou mít na očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.6.16 20:35
@arinecka píše:
Tak snad má normální mámu a tu podprdu jí koupí, neumím si představit takhle mladou holčinu jak sama někde bloumá a vybírá když v tom má sama zmatek..No a jít za učitelkou? To už vůbec ne.

Tak pokud její máma na 12leté dceři, které rostou prsa a přechází do puberty, nepozná, že potřebuje podprsenku, tak je možné všechno. Nevíme, jaké to u ní v rodině je, říkám jen možnost co dělat, když jí to máma odmítá koupit. Mimochodem, pokud jí to máma nekoupí a nemá nikoho jiného, kdo by to udělal a nemá na to peníze, tak jít za učitelkou, které věří, je nejlepší možnost. Nebo napadá tě v takové situaci něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
9.6.16 20:39

@Karolína F. Normálně řekni mámě: Potřebuji podprsenku… Jasně stručně. Jinak se divím, že ti ještě nějakou nepořídila. Určitě se budeš cítit líp.
Lambadky i podprsenky prodávají v Tescu /je tam i oddělení spodního prádla pro děti / to je asi nejlevnější varianta. Pokud vyčíhneš slevy nebo kuponek, tak ještě levnější.
Pěkné dívčí podprsenky jsem viděla v C&A, sportovní například v New Yorker.
Určitě se neboj s mámou mluvit. Každá žena potřebuje podrsenku, určitě ti poradí s výběrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
9.6.16 20:40
@Karolína F. píše:

A to tam máš vyvěšené i spoďáry? :mrgreen: To snad ne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33441
9.6.16 20:42

@KiwiT A ty si myslíš že jí tu podprdu ta učitelka koupí? :mrgreen: doufám že to je vážný dotaz, nějak mi to přijde jako že si někdo dělá srandu, nevím proč. :mrgreen: každopádně v dnešní době je spodního prádla opravdu velký výběr a myslím že se dá koupit i za hodně málo peněz, záleží na situaci, pokud je matka normální tak snad vidí že holce rostou prsa a bude potřebovat podprdu ne? Nějak nerozumím tomu že se holka ve 12ti bojí mámě říct co otřebuje ale najde emimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.6.16 20:48
@arinecka píše:
@KiwiT A ty si myslíš že jí tu podprdu ta učitelka koupí? :mrgreen: doufám že to je vážný dotaz, nějak mi to přijde jako že si někdo dělá srandu, nevím proč. :mrgreen: každopádně v dnešní době je spodního prádla opravdu velký výběr a myslím že se dá koupit i za hodně málo peněz, záleží na situaci, pokud je matka normální tak snad vidí že holce rostou prsa a bude potřebovat podprdu ne? Nějak nerozumím tomu že se holka ve 12ti bojí mámě říct co otřebuje ale najde emimino :mrgreen:

Může promluvit s tou matkou třeba? Nebo ji možná i koupí, kdo ví.

Jinak taky mi to příjde trochu jako vtip. Ten způsob psaní a popis mi přijde, že neodpovídá 12leté holce, na druhou stranu si myslím, že zeptat se na internetu může být snažší než se zeptat matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.6.16 20:58

@Karolína F. o podprdu si fakt budeš muset říct mamce… co ji vzít do nějakýho obchodu, kde prodávají i prádlo, a tam jí prostě nějaký kousek ukázat, když máš obavy jí to jen tak říct.
Já s dcerou první podprsenky kupovala v Takku, mají lehce vyztužený bavlněný pohodlný v dětských velikostech.
Ale můžu tě uklidnit, prsa ti viset nebudou i bez ní, pokud teda nemáš extrémní velikost. Osobně jsem pravidelně začala podprsenku nosit až v těhotenství v 26-ti, při velikosti cca 70 C a nic mi neviselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.6.16 21:03
@KittyHello píše:
Ahoj, je mi 12 let. Koupila jsi si podprsenku ven. 75B. Jak to mám říct mamce? A není brzo? Děkuji

Nechápu proč tyhle věci nekoupíš s mamkou, v tomhle pokud tě nevidím nemůže nikdo pořádně poradit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat