Podprsenky pro plnější tvary
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sugrata píše:teda nevím, nosím
http://www.spravnapodprsenka.cz/…/kalkulator/
80C
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.spravnapodprsenka.cz/…/kalkulator/
to ja se schvalne zitra premerim
vzdycky jsem nosila 75B..tak jsem zvedava,co mi tam vyleze
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na mě ta kalkulačka sedí - 90G určitě mám, ale nechci vidět, co budu muset schánět až začnu kojit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sugrata píše:
teda nevím, nosímC a podle této kalkulačky mám 75DD
Já taky nosila 80c a přešla jsem na 75D nebo 75DD a už si nemusím neustále honit zapínání mezi lopatkama a stahovat ho dolů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akorát, aby to měření bylo přesný, tak by se prý mělo měřit v podprsence s kosticema… Jinak je to zkreslený…
Taky pořád hledám tu správnou velikost. Teď nosím 85G a docházím k závěru, že mám velký objem a malý košíčky
Akorát, kde tady u nás v zapadákově seženu takovej rozměr
Tady končí všechno C, max D a to mi pak nabízejí 95D a to prostě nesedí
![]()
- Citovat
- Upravit
Tak já se mýlila v obvodu asi jako většina žen.Myslela jsem,že se nosí to co naměřím a posouvám se z 80 E na 70 E.Sem si říkala,že to musím mít zaplý na poslední háčky a ty jsou rezervní
,když se podprda vytahá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naprostá většina žen nosí volný obvod a malé košíčky…
Zkuste prostocviky při zkoušení prádla - rychle předklonit (prsa nesmí vypadnout), rychle vzpažit (prsa nesmí lézt spodem), poposkočit (zapínání na zádech se nehýbe)…
Kostice musí pěkně probíhat pod celým prsem, nepíchat do něj, když se podíváte na sebe z boku, košíček nesmí prsa půlit (že lezou z podprdy vrchem), celé prso musí být v košíčku, ne že u podpaží vám vylézá a tak…
Místo, kde se spojujou košíčky musí ležet na kůži - hrudní kosti.
Někdy je to zážitek shánět prádlo.
Podle kalkulačky bych měla mít 65C, ale nosím 70B, 65 už mě hodně škrtí a navíc v takové velikosti není žádný výběr.
Mám malá prsa daleko od sebe, takže téměř všechny podprsenky, které sice kouzlí vnadný dekolt, ale tlačí ty prsa k sobě, mi nesedí, vrrr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před kojením jsem nosila jedině Triumph, ale nevím, jestli je dělají i ve velikosti zakladatelky. Co třeba Freya?
Na kojení jsem si koupila Anitu 5068 s kosticí a nemá chybu. Anita určitě prádlo ve velkých velikostech dělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na mě sedí kalkulačka perfektně, vyšlo mi 75FF a to skutečně nosím. Přitom pod prsama mám 85 a zapnu ji bez problému. Ovšem jak radí, že tuto velikost seženu v Marks a Spencer, tak to ani omylem, tam jim končí velikosti na D, DD … nechápu, že se honosí něčím, co není pravda.
Velikost 75FF se nedá koupit jinde než ve speciálkách .. za poslední dvě podprdy jsem dala za každou přes dva tisíce, ale nelituju, i po dvou letech sedí tam kde mají a ten pohled přes tričko je naprosto jiný než předtím.
Jak někdo píše, taky mám sto chutí někdy někoho zastavit na ulici a poučit ho
Nejlépe tu prodavačku z Marks a Sp., která mi na požadavek 75FF řekla že to je blbost, ať si vezmu 85C …
Jiřina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:
Protože se bežně prodávají košíčky maximálně D ![]()
A asi máme podobná prsa, konečně někdo stejně postižený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chuanitka píše:Pipet píše:Protože se bežně prodávají košíčky maximálně D
A asi máme podobná prsa, konečně někdo stejně postižený
Jasně, málokterá se nenechá ukecat prodavačkou, že 75B je super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám velká prsa a teď jsem si koupila podprsenku 80E od Úpavanu a je skvělá. Jinak překvapivě ve zdravotnických potřebách - radila kamarádka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit