Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Krásné úterý. Potrebuji sos radu.😁X let používám depilační pásky na obličej z DM.Vzdy strhnou vše na první dobrou. Bohuzel jsem dnes byla v Té a koupila tam jiné pásky…
Ty na první pokus nestrhly vše tak já hlupák jsem to udělala na obou stranach několikrát.
Tudíž jsem si poleptala nebo prostě podráždila kůži. Je to cca 4 hodiny už.(Foceno před chvílí).A teď k věci… Nemáte někdo radu jak to co nejdřív vyřešit???V pátek jdu na večírek…
Jasný make-up to jistí,(používám BB cream a nanášíme houbičku takže jen slabou vrstvu) ale právě bych ráda do toho Patka nějak urychlila proces hojení, aby na to ten make-up mohl být nanesen… ![]()
Do toho pátka samozřejmě žádný make-up ani nic podobného dávat nebudu…
Předem děkuji za rady. Hezky večer.. ![]()
Příspěvek upraven 25.02.25 v 18:06
@Anonym202216 vypadá to spíš na porušenou kůži, ne podráždění. Nepotěším, mně se na tom kdysi vytvořily stroupky a trvalo pár dní, než se zahojily
@Aduš8 A myslíš že v pátek když to potuplam trochou make-upu???🙏 🙈
Přece tam nemůžu jít takhle…
mám ten BB cream
@Anonym202216 píše: Více
v pátek asi už jo
utrhla sis patrně nejvrchnější vrstvu kůže, taky se mi kdysi stalo
@annlady Na dotyk to pálí a je to citlivé…Noo co na to říct no…
Každopádně už to nikdy nebudu dělat ničím jiným než téma paskama z DM…
Tak do toho pátku to nechám volně dýchat a v pátek večer to houbičku lehce poklepu tim BB creamem…Tak snad si neuškodim…
A mazala sis to něčím hojivým??Nebo si to nechala být???
@Anonym202216 já měla normálně hnědý stroupek a make-up na tom byl strašně vidět, jak to bylo suché. Uvidíš, jak to bude vypadat v pátek
Nemáš doma mastičku Cicatridina? Mně to pomohlo snad na všechno ![]()