Podráždění stydkého pysku?

Anonymní
15.2.19 07:17

Podrazdeny stydky pysk?!

Ahoj, od leta se mi tak 3× stalo, ze pri menstruaci, většinou po celodennim chozeni, ae mi udela tvrda boulicka na kraji stydkeho pysku, nepali, neni tam hnis. asi od vlozek, ale mam furt stejnou značku…always..kdyz na ni nesahnu treba pri utirani, ani o ni skoro nevim, po cca 3 dnech to mizi. presto by me zajimalo, jestli to nekdo ma taky a nepřišel na to, z ceho to je, případně nejakou mast apod.na prevenci jdu v dubnu, zmíním se dr.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
15.2.19 07:20
@Anonymní píše:
Ahoj, od leta se mi tak 3× stalo, ze pri menstruaci, většinou po celodennim chozeni, ae mi udela tvrda boulicka na kraji stydkeho pysku, nepali, neni tam hnis. asi od vlozek, ale mam furt stejnou značku…always..kdyz na ni nesahnu treba pri utirani, ani o ni skoro nevim, po cca 3 dnech to mizi. presto by me zajimalo, jestli to nekdo ma taky a nepřišel na to, z ceho to je, případně nejakou mast apod.na prevenci jdu v dubnu, zmíním se dr.

Opravdu nestačí jedna diskuze? Může to být zanícený váček od chloupku. Přece jen to prostředí tomu nahrává při MS. Ale abych se musela ptát na emiminu… Ale jestli na sebe jen saháš při MS a nemyješ se aspoň 2× denně, tak se nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
15.2.19 07:50

@Russet Od čeho ty diskuze jsou? Proč by se nemohla zeptat? A proč by na sebe měla jinak sahat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
15.2.19 07:52

Protože se moc sleduje a nevím, co by s tím dělal Dr. Zmizí to? Zmizí. Ale možná je chyba ve mě, že se sleduji málo a jsem laxní ke svému zdraví..(když vidím - obecně - s čím vším se chodí k lékaři).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
15.2.19 07:54

@luckaa85 aby se zalozila nebo obnovila jedna diskuze naprosto to staci :nevim: a nevim,ale kdyz jsme mivala MS,tak jsem se dukladne myla rano i vecer,tak trochu zaklad hygieny pri MS :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.19 07:55

Samozřejmě se rano sprchuji a vecer koupu…

• Citovat
  • Upravit
2581
15.2.19 07:57

@Petula306 tak snad se tady muzeme zeptat na cokoliv ne. Když se mi to stalo poprvé tak jsem se sama lekla. Naprosto nebolestiva tvrda bulka a mě třeba taky vyděsila a hledala jsem co by to mohlo bejt. Ono trochu se prohlížet není na skodu. Pak člověk často zabrani katastrofám. Někdy je lepší jít zbytečně k doktoru než pak aby bylo pozdě… Tohle je přes čáru zase. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
15.2.19 07:58
@Anonymní píše:

Koupat se pri MS nema 8o

• Citovat
  • Upravit
2581
15.2.19 08:01
@Anonymní píše:

Zakladatelko, vůbec neřes rejpani. Tohle nejspíš bude jen vridek.Mela jsem to asi dvakrát jednou jsem na to přišla při ms jako ty a jednou uplně mimo MS, ale po oholení. Tady to vůbec nemá co dělat s hygienou, ale s tím ze se zanití nějaka zlazka a nebo chloupek :) po 14 dnech zhruba to zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.19 08:03

@Malá princezna dekuju moc. Ja vždycky pri ms, taky si rikam neco s chloupkem ci zaparenim…

• Citovat
  • Upravit
2581
15.2.19 08:05
@Anonymní píše:
@Malá princezna dekuju moc. Ja vždycky pri ms, taky si rikam neco s chloupkem ci zaparenim…

Kkid nic to nebude ,prvne me to taky tenkrát vyděsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.2.19 12:02
@luckaa85 píše:
@Russet Od čeho ty diskuze jsou? Proč by se nemohla zeptat? A proč by na sebe měla jinak sahat?

Má tady těch diskuzí víc. A moc jsi mě nepochopila. Ona na sebe asi sahá jen při výměně vložky (jen tak si všimne, že jí něco vyrostlo, co tam nemá co dělat). Dost dotazů tady je jak od dětí z pomocné školy. Není potřeba se tu ptát fakt na vše. Když ti vyrazí beďar, hned sem napíšeš, co máš dělat jen proto, že se tu lidi ptají na cokoliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.2.19 12:05
@Malá princezna píše:
@Petula306 tak snad se tady muzeme zeptat na cokoliv ne. Když se mi to stalo poprvé tak jsem se sama lekla. Naprosto nebolestiva tvrda bulka a mě třeba taky vyděsila a hledala jsem co by to mohlo bejt. Ono trochu se prohlížet není na skodu. Pak člověk často zabrani katastrofám. Někdy je lepší jít zbytečně k doktoru než pak aby bylo pozdě… Tohle je přes čáru zase. :dance:

Jojo, k doktorovi, co kdyby to bylo něco horšího :lol: Rovnou na pohotovost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XoxoCaroline
28.3.20 14:23

Nehledě na to, že vložky jako takové jsou nehygienické. O tamponech ani nemluvím. Já už několik měsíců používám menstruační kalíšek - nejlepší volba - kromě toho, že mám 100% jistotu, že neproteču a nic mě mezi nohama netlačí, tak ani nic nesmrdí a netvoří se různé infekce. Pokud kalíšek užívat nechceš, doporučuji menstruační kalhotky - z cizích recenzí, budu si pořizovat také. Rozhodně také bych na tvém místě vynechala různé intimní mycí gely apod. Nevím jestli je používáš, ale pokud ano, rozhodně stop. Kůži to vysušuje a nehledě na to, jak si pak holka připadá čistá a voňavá, pro intimní partie je to obrovský šok - vlastní zkušenost. Již několik měsíců používám na intimní hygienu čistý kokosový olej (kupuji v DM značka Purity Vision). Od té doby mi infekce nic neříkají. Kromě toho je přírodní, vydrží dlouho a má všestranné použití - včetně lubrikantu. Pokud se ale boulička objevuje pravidelně a pouze během menstruace, je důležité se na to zaměřit a zjistit příčinu. Třeba máš alergii na daný typ vložek (vložky už dáávno nejsou pouze papír, je to samej plast a chemie). Já třeba dlouhá léta neměla problém s kovy a z ničeho nic mi pak začala otékat oblast pupíku kvůli kovovému opasku. Tím ti chci dát radu, zkusit třeba jiné vložky, případně častěji měnit, dbát během menstruace na zvýšenou hygienu. Pokud se bude objevovat i tak, rozhodně dojít na gynekologii. Přesto mi ale hlava nebere, proč se ti to objevuje jenom během menstruace. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1757
29.3.20 12:55

@XoxoCaroline tak kolosak bych zrovna nepoužívala, dost vysusuje. Stačí voda a mýdlo, chemie je okolo nás dost. jinak ne každý muže používat kalisek, dost lidem to nevyhovuje. Už mě to docela leze na nervy jak někdo pořad vychvaluje a kdo ho nepoužívá je divnej 8o takhle to na mě často působí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí