Podvázání žaludku - můžu a co to obnáší?

Anonymní
3.3.25 12:04

Podvázání žaludku - můžu a co to obnáší?

Ahoj,
už odmalička jsem závislá na jídle. Vzdycky jsem jedla velké porce, které mě nezasytily a dal se něčím dojídala. Je mi 26 let a pro představu k omáčce snim 23 houskových knedlíků - asi bych zvládla i více, ale vždy si nandam “ppuze” 23 😂 😂. No ale me to nestaci a dojídám se sladkostma nebo blbostma, proste mě nic nezasytí a mám pořád hlad. Nutriční terapie, psycholog a vse jsem zkoušela… mela jsem jídelníčky i spočítané makroziviny, dost bílkovin.. jim i zdrave věci, ale v hodně velkém množství. Uz dlouho uvažuji o podvázání žaludku. Chci se zeptat, kdo jste tím prošel, kde jste začali? Ke komu jste sli s touto žádosti? K obvodnímu lékaři? Jinak je mi 26, merim 165 cm a vazim 81 kg. Dříve jsem to moc neřešila, protoze jsem nepribirala, mela jsem dobry metabolismus a vážila jsem furt 65 kg :D ale ted uz váha leze nahoru..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24785
3.3.25 12:08

Nemáš nadváhu tak velkou, aby ti někdo napsal podvaz. Leda by sis to zaplatila. Měli jsme ve škole žáka a ten ve škole v přírodě snědl jen 21 knedlíků, žabař. :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.03.25 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
3.3.25 12:08

Ty jo, čekala jsem podle množství jídla, že dojdu k vyšší váze 8o
Jen si tedy myslím, že s tvou váhou ti nikdo bandáž dělat nebude, protože nemáš tak vysoké BMI a myslím, že je tam právě i ta podmínka dokázat nejíst moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
3.3.25 12:13

To ti asi nikdo jen tak neudělá, to je na léčení obezity a ne jako prevence :think: to ti nejaky lékař doporučil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36204
3.3.25 12:21

Jako, že oběd sníš dvě celý knedle a kousek, k tomu omáčku a maso?
Tak tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.25 12:42

@JancaS84 ano, bohužel úplně v klidu a nejhorší je ze mam hned jeste hlad… opravdu jim hrozne moc, proto pisu i anonymně, protoze to neni nic k chlubeni, spis k styděni :D

• Citovat
  • Upravit
7539
3.3.25 12:47
@JancaS84 píše: Více

já tomu taky nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36204
3.3.25 13:01
@Anonymní píše: Více

No a nějaký vyšetření jsi absolvovala? Vždyť to není normální takto jíst a mít pořád hlad. To bych řekla, že ani nemusí být psychického původu, ale možná nějaký zdravotní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27753
3.3.25 13:02
@KKK85 píše: Více

ale jo jsou lidi co takhle jí, je to nějaká porucha hormonů a štítný, ale předpokládám, že u zakladatelky by to bylo už dávno diagnostikovaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
3.3.25 13:02

Tohle snist, tak mam 290 kg. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
3.3.25 13:08

Tahle léčba tě nepomůže, plno lidí co i tohle přejedlo. To spíš nějaké léky na potlačení chuti k jídlu. K čemu zmenšení žaludku když máš takový hlad? To chce komplexní vyšetření. jen se divím té váze, to bych řekla že budeš mít mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
3.3.25 13:09

Věřím ti, že stále a stále musíš jíst. Není to můj případ, ale znám jednu ženu, která prostě odmala jen jedla, snídaně, dvě svačiny, oběd, dvě svačiny, dvě večeře. Byla štíhlá, vše co vydělala projedla, fakt. Byla to porucha štítné žlázy, v mládí neřešená. Operaci žaludku ti nikdo neudělá, ta je pro velké tlouštíky, u tebe bude jiná příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.25 13:11

To jsem měla taky. Jedla jsem hodně, pořád jsem měla hlad a nepřibírala jsem. Štítku mám v pořádku, ale mohla za to nezjištěná intolerance na lepek a laktózu. Tělo neprospívalo na něčem, co mu nesvědčí, proto ten hlad a v mém případě i velká únava a žádná energie. Bacha, neměla jsem žádné průjmy, břicho mě občas bolelo, ale nic dramatického a vždy jsem si to spojila s něčím jiným. Takže se zkus zaměřit i na toto.

• Citovat
  • Upravit
80284
3.3.25 13:30

No ty musíš mít dobré spalování. Když tak zeres a máš jen80 kilo. Kecáš. To už by daaaavno řešili rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34098
3.3.25 13:38

Nevěřím že sníš 23 knedlíků a k tomu ještě omáčku a maso, a ještě se dojídáš. To je prostě nemožný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí