Okradla mě matka malého dítěte co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.12.21 10:38

@arinecka ne nejde o mne já sama mám dítě, manžela, rodinu nemám důvod okradat druhé já se jen ptala za radu ne osocovani mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 10:39

@topazio máte pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.12.21 10:39
@arinecka píše:
Tak jí ty peníze nech, a ostatním to za ní můžeš zaplatit. Nejde nakonec o tebe? Jinak mi teda hlava nebere, že by tě zajímalo, co bude s cizím dítětem.

Já bych s takovou ženskou slitování neměla. Vždyť ta zlodějka okradla jiné maminky. A na své dítě vůbec nemyslela, když okrádala druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 10:40

@topazio ano máte pravdu půjdu to nahlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15846
21.12.21 10:40
@Anonym 12344 píše:
@topazio já nelituji tu zlodějku ale dítě

To dítě má DNA zloděje, zde není třeba žádné lítosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
21.12.21 10:43
@Anonym 12344 píše:
@arinecka ano bohužel i taci lidi jsou na světě co mají city k dětem..

Tak bohužel, v tomto případě, cítíte spíš se zlodějem. A to není správné. Za tohle ji ale pravděpodobně nezavřou. Jenom si možná rozmysli v tom pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13975
21.12.21 10:43

@Anonym 12344 jses si jistá, že ma opravdu dítě? Hele člověk se může dostat do tíživé situace, ale to přeci neznamená, že musí okradat jiné. Je tu dobrý sociální systém ktery pomůže, potravinové banky, lidi co věnují i darky k Vánocům. Myslím si, že solidarita u nás je velká. Ona si cestu vybrala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33658
21.12.21 10:44
@Anonym 12344 píše:
@arinecka ne nejde o mne já sama mám dítě, manžela, rodinu nemám důvod okradat druhé já se jen ptala za radu ne osocovani mne

No vidíš, takže tě okradla, sama máš dítě a jí to bylo úplně fuk, to samé i u ostatních. Jestli chceš peníze zpět, tak na ní podej TO. Ostatní to stejně udělají, tak co. Já bych s ní teda slitování neměla ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
21.12.21 10:46

Pokud nebyla nikdy trestaná a ma malé dite, natvrdo si sednout nejspis nepůjde. Podminka, uhrazeni skody,pokuta.Pres prsty by ale dostat mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15160
21.12.21 10:47

Ty jsi ta zlodejka? Ze se tak blbě ptáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
21.12.21 10:48
@Anonym 12344 píše:
@Whitedog to chápu že nevíte stopro. Chci ji nahlásit vážně ano jen mi přijde líto toho dítěte. Zjistily jsme že nemá rodinu dítě by šlo asi někde do ústavu dětského. Nevím

Mohu se zeptat, jak jste zjistila, ze ma dite, na ktere je sama?

Příspěvek upraven 21.12.21 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 10:48

@Pidulka1991 ano má dítě už jsme komunikovali z její kamarádkou mám veškerého info ohledně ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 10:49

@Evulekebule teď tady píšu přes fb jsme zjistily její skutečný profil ale ne odpovídala tak jsme viděli její přátelé na fb a psali jsme si i volali s její kamarádkou ta nám vše řekla ohledem ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
21.12.21 10:50

@Anonym 12344
Da se kamaradce zlodejky opravdu verit? Vas okradla, Vy se tim ted uzirate. Ale kdo vi, jak to vsechno je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 10:51

@karkarka jestli chcete mít blbe kecy tak tady ani nepište! Přišlo mi líto dítěte ne ji! Ano pro mnoha to je picovina že se ptám, ale přišlo mi to líto po tom co tady druzí píšou mi otevřelo oči a půjdu paní nahlasit. Každý je jiný někdo je citovejsi povahy někdo ne. To ale neznamená že já jsem zlodejka :) nashle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová