Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonym 12344 píše:
@Alriga Aha😁 žádný takový příspěvek jsem nepsala. Ale nebudu vám nic vysvětlovat, já mám čisté svědomí. Tady řešíte typ psaní? Více nemáte? Já se jen chtela zeptat za názor, ale jak vidím tady jsou sami bezcitni zmetci co nedokážou pochopit, že někomu to prostě přijde líto. Ne zlodejka ale dítěte. Trvejte si na svém dal. V dnešní době se už člověk nemůže na nikoho obrátit. Aniž by to házel na druhého.
ale ty si vážně myslíš, že tímhle jí pomůžeš. Že na ní teď uděláte bububu, ona všechny ukradené peníze vrátí a už to nikdy neudělá? Tak naivní bych nebyla…spíš v tom vesele bude pokračovat dál, až se částka vyšplhá do mnohem větších výšek a až jí to vězení natvrdo bude opravdu reálně hrozit. Plus si vezmi to, že když ty jí teď udáš, zabráníš, aby okradla jiné. Třeba nějakou matku samoživitelku, která na tom sama finančně není dobře.
@Anonym 12344 píše:
@vedma007 tak prý ho nemá v rodném liště nejspíše paní ani neví skym to má podle mne takhle to bylo mně řečeno
Hlavne pokud trestni oznameni nepodate, tak bude okradat dal. To ti prijde ok, ze se na tom vlastne podilis?
@Lychee13 tady melete úplné blbosti
já to s paní chtěla vyřešit formou splátek když už. Já dítě má ano mám i manžela i rodinu kdyby kdybych byla já ve špatné situaci určitě nekradu nikdy jsem to neudělala ani neudělám, každý si projde jednou těžkou situaci ale od toho jsem tady měla rodinu
takže si své říkejte dal já čisté svědomí mám ![]()
@vedma007 ano píšu tady celou dobu že To podám nechci se určite na ničem podílet. Jen jsem potřebovala otevři oči.
@Anonym 12344 píše:
@vedma007 přečtěte si komentáře prosím, byla jsem v kontaktu s její kamarádkou ta nám řekla že nemá přítele tak jsem tomu věřila jestli je to na stopro to nevím
kamarádka jí přece neshodí, co měla říct, dítě vždy zabírá a bez chlapa je to ještě větší drama.
není náhodou kamarádka ta stejná osoba?
@Anonym 12344 píše:
@Tarena chápu vás ale potvrdilo nám to více lidí z jejich přátel, jediný že by pak v tom jeli 6 lidi to ale o tom pochybuji
dnes je to běžné
@Anonym 12344 píše:
@vedma007 tak prý ho nemá v rodném liště nejspíše paní ani neví skym to má podle mne takhle to bylo mně řečeno
To je pěkná ludra. ![]()
Jestli má čistý rejstřík, tak dostane tak možná podmínku a náhradu škody. Jestli už třeba podmínku má, tak půjde možná sedět, ale ve Světlé nad Sázavou existuje věznice pro matky s dětmi do 3 let, může jít tam. Pokud by to dítě, než se to vyřeší, tu věkovou hranici prerostlo, může jít k přechodným pěstounům, než si to odsedí, beztak nedostane moc.
Pokud to nenahlasíš, bude to dělat dál, časem z toho bude ještě větší průšvih. I z hlediska toho dítěte je lepší zarazit to dřív, než později.
Ne, paní nezavřou a dítě nepůjde do děcáku, pokud něco takového neprováděla dřív a nebyla už odsouzená. Soud rozhodne o povinnosti nahradit škodu, kterou způsobila a pravděpodobně dostane podmínku, že jestli to ještě někdy udělá, sedět už půjde, což je snad správné a výchovné. Jestli už v podmínce je, znamená to, že se tím živí programově a pak lítost nad dítětem moc na místě není, akorát ho vychová, že se takhle dá dobře živit a chudák dítě bude taky okrádat jiné lidi. Takže není důvod s oznámením na policii váhat.
@Anonym 12344 píše:
@Evulekebule teď tady píšu přes fb jsme zjistily její skutečný profil ale ne odpovídala tak jsme viděli její přátelé na fb a psali jsme si i volali s její kamarádkou ta nám vše řekla ohledem ni
Objednáte si př. u Novákové a na fb zjistíte její skutečné jméno? Jak se ti podařilo zjistit její skutečné jméno? Dohledat na fb? Pochybuji, že by taková měla skutečný profil a ještě otevřený ![]()
@Anonym 12344 píše:
pokud vám kamarádka takto odpovídala, je to jen brnkání na city. Žádné dítě není, je to smažka a potřebuje přísun peněz
@Anonym 12344 píše:
@vedma007 ano píšu tady celou dobu že To podám nechci se určite na ničem podílet. Jen jsem potřebovala otevři oči.
určitě to podej, počítej s tím, že ty na PČR budeš sedět celé dopoledne, oni ti potom napíší, že to postupují Městskému úřadu, pro nízkou částku.
@DanielaD podle účtu na který zasílate peníze někdy se po odeslání ukáže jméno příjemce co vlastní bankovní účet a mne se to ukázalo a ano má fb vlastní