Okradla mě matka malého dítěte co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4878
21.12.21 11:11

Jsou i věznice pro matky s dětmi. Ale podle mě, dostane jen podmínku, pokud je to její první trestní činnost.
Jo a jak můžete vědět, že dítě nemá otce, který by se o něj v případě nouze mohl postarat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
21.12.21 11:12
@Anonym 12344 píše:
@arinecka teď nechápu. Vy si myslíte, že to jsem já?

Bingo! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21.12.21 11:12

@vedma007 přečtěte si komentáře prosím, byla jsem v kontaktu s její kamarádkou ta nám řekla že nemá přítele tak jsem tomu věřila jestli je to na stopro to nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
21.12.21 11:13
@Anonym 12344 píše:
@arinecka teď nechápu. Vy si myslíte, že to jsem já?

Res to s polici8. Radeji at ji klepnpi pres prsty ted, nez to budou statisice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
21.12.21 11:13
@Anonym 12344 píše:
@vedma007 přečtěte si komentáře prosím, byla jsem v kontaktu s její kamarádkou ta nám řekla že nemá přítele tak jsem tomu věřila jestli je to na stopro to nevím

A jak vite, ze kamaradka nelze, aby ochranila zlodejku?
Jste dost naivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 11:16

@Alriga Aha😁 žádný takový příspěvek jsem nepsala. Ale nebudu vám nic vysvětlovat, já mám čisté svědomí. Tady řešíte typ psaní? Více nemáte? Já se jen chtela zeptat za názor, ale jak vidím tady jsou sami bezcitni zmetci co nedokážou pochopit, že někomu to prostě přijde líto. Ne zlodejka ale dítěte. Trvejte si na svém dal. V dnešní době se už člověk nemůže na nikoho obrátit. Aniž by to házel na druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
21.12.21 11:16
@Alriga píše:
Tady

Jak se da zapomenout odnest balik :think: 8o… Ještě tolik balíků, aby to bylo na TO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 11:17

@Tarena chápu vás ale potvrdilo nám to více lidí z jejich přátel, jediný že by pak v tom jeli 6 lidi to ale o tom pochybuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 11:18

@Pidulka1991 ten příspěvek co tady paní dávala není můj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
21.12.21 11:18
@Anonym 12344 píše:
@Alriga Aha😁 žádný takový příspěvek jsem nepsala. Ale nebudu vám nic vysvětlovat, já mám čisté svědomí. Tady řešíte typ psaní? Více nemáte? Já se jen chtela zeptat za názor, ale jak vidím tady jsou sami bezcitni zmetci co nedokážou pochopit, že někomu to prostě přijde líto. Ne zlodejka ale dítěte. Trvejte si na svém dal. V dnešní době se už člověk nemůže na nikoho obrátit. Aniž by to házel na druhého.

Takze kazdy vrah a zlodej co ma dite tak mu mame odpustit?
To by byla zajimava strategie pro ne, honem si nejake dite uhnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4878
21.12.21 11:23
@Anonym 12344 píše:
@vedma007 přečtěte si komentáře prosím, byla jsem v kontaktu s její kamarádkou ta nám řekla že nemá přítele tak jsem tomu věřila jestli je to na stopro to nevím

jasně, nemá přítele. Ale to dítě nejspíš nějakého otce má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
21.12.21 11:24

Zkušenost nemám. Kamarádka to řešila před nějakým časem podala TO bylo jich víc. Nevím za kolik celkem dostala podmínku a zaplatit no kamarádka peníze neviděla a nepočítá, že by je viděla. Ovšem teď je nouzový stav tak nevím jak to s vaší zlodějkou dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 11:24

@vedma007 tak prý ho nemá v rodném liště nejspíše paní ani neví skym to má podle mne takhle to bylo mně řečeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
21.12.21 11:25

Já chápu, že je ti líto dítěte, ale tvého dítěte. Panebože, vždyť jsi průhledná jak igeliťák. A k dotazu, pokud jsi toho nakradla hodně, tak nikoho nebude zajímat, že máš dítě. Na to jsi měla myslet předtím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 11:25

@Náměsíčná zkusím podat To ještě dnes a uvidím snad ano paní ani nereaguje nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat