Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Je tam napsané zhmožděný kotník, ale nám řekl že to mám podvrtnuté a natažený/é vaz/y.
@Knoflice píše:
Ty zpřetrhané vazy ti samy srostly? Mám osobní zkušenost s touto diagnozou u vazů v koleni a vyřešila to operace, tak mě trochu překvapuje, že v kotníku srostou samy. Ale nejsem lékař ortoped, tak nebudu dělat chytrou, ale ráda se něco nového dovídám.
ano srostly sami. Jen jsem musela mít tu nohu v bandaži, ale jinak jsem ji normalně zatěžovala a srostly
@Sabity se divím že ty dali sádru. Mě doktor řekl že sádra se dnes dává už jen na zlomeninu asi co doktor to názor. Ale jinak přiklaním se taky k názoru chodit i lidé co mají větší zdravotní problémy ať už zlomeniny a nebo jsou po operaci noh tak mají chodit sice to zní divně, ale musíš to rozchodit jinak ta noha zakrní a budeš to huře rozpohybovat
@smajlik345 píše:
@Sabity se divím že ty dali sádru. Mě doktor řekl že sádra se dnes dává už jen na zlomeninu asi co doktor to názor. Ale jinak přiklaním se taky k názoru chodit i lidé co mají větší zdravotní problémy ať už zlomeniny a nebo jsou po operaci noh tak mají chodit sice to zní divně, ale musíš to rozchodit jinak ta noha zakrní a budeš to huře rozpohybovat
No chodit ale prostě stejné nemůžu, protože když už chvilku chodím bez toho že by to bolelo, potom co si sednu/lehnu mě to začne strašně bolet, a potom už na to asi několik hodin neslapnu. Taťka říkal že mě tenhle týden ještě nechá doma, že s tím prostě ještě chodit nebudu, takže tak. Ještě k tomu všemu si musím pichat herapin protože mám trombozu, no hrůza.
@Sabity píše:
No chodit ale prostě stejné nemůžu, protože když už chvilku chodím bez toho že by to bolelo, potom co si sednu/lehnu mě to začne strašně bolet, a potom už na to asi několik hodin neslapnu. Taťka říkal že mě tenhle týden ještě nechá doma, že s tím prostě ještě chodit nebudu, takže tak. Ještě k tomu všemu si musím pichat herapin protože mám trombozu, no hrůza.
Aha. Tak s tim te urcite doktor do skoly neposlal, to mi nepovidej. Mozna by sis mela srovnat priority driv, nez bude pozde.
@mroe mamka se ho prede mnou zeptala, jestli můžu jít tenhle týden do školy, a on řekl že jo. Já to bohužel neovlivnim.
@Sabity píše:
@mroe mamka se ho prede mnou zeptala, jestli můžu jít tenhle týden do školy, a on řekl že jo. Já to bohužel neovlivnim.
Jako s trombozou? To ti neverim.
@Sabity píše:
Ještě k tomu všemu si musím pichat herapin protože mám trombozu, no hrůza.
Chtěla jsi asi napsat: „abych neměla trombózu“ že jo. Protože s takovou opravdovou trombózou bys byla ve špitále a vůbec bys neměla náladu psát na emimino.
Jinak fajn, že budeš doma chvíli odpočívat, pak už to bude určitě dobré.
@růžový achát Jo, možná jo. Já jen reagovala na to, že psala, že ji MÁ (vyznělo mi to tak, že teď). Tak to si myslím, že asi ne, že to by se „nevála“ doma v klidu u počítače. ![]()
@azalia píše:
@růžový achát Jo, možná jo. Já jen reagovala na to, že psala, že ji MÁ (vyznělo mi to tak, že teď). Tak to si myslím, že asi ne, že to by se „nevála“ doma v klidu u počítače.
Za prvé, nesedim u počítače, ležím v posteli s mobilem. Moc jsem u toho doktora neposlouchala, ale říkal něco o trombóze. Když mi byly 3 roky prodělala jsem rakovinu krve, tak to je možná proto. Prostě když jsem se ptala proč si to mám pichat, řekl něco o trombóze.
@Sabity ty injekce jsou na ředění krve, jako prevence vzniku trombozy, ne ze mas trombozu.
@Sabity píše:
Za prvé, nesedim u počítače, ležím v posteli s mobilem. Moc jsem u toho doktora neposlouchala, ale říkal něco o trombóze. Když mi byly 3 roky prodělala jsem rakovinu krve, tak to je možná proto. Prostě když jsem se ptala proč si to mám pichat, řekl něco o trombóze.
Mozna bys mela poslouchat, abys vedela, co ti je. Ono je to dost zasadni.
Zdravím. Já sem si podvrtla kotník a natáhla svaly měsíc a pár týdnů zpět. Doma sem s tím byla tři týdny. Stav se zlepšil, ale teď sem si všimla že na noze mám stále modřinu a při chůzi mě bolí v záhybu nohy kloubu. Nevím jestli s tím nemám jít k doktorovi.
@Knoflice píše: Více
jak bolely ty vazy v koleni?
Spadla jsem. a jedno koleno se m nějak nelepší, ale nikde jsem s tim ještě nebyla ds Tim, ze to bude jen narazené…ale nevím