Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, nemůžu se nikde dopátrat, tak se chci optat když lecite zánět v nehtů ( okousany prst) visnakem, jak má ten prst potom vypadat? Prst mu víc otekl, je červenej. Je to normální průběh nebo mám začít dávat něco jinýho? Nikdo mi zatím neodpověděl. Doktorka mi řekla že tomu mám dát týden… Ale nevím no přece hodně nebudu léčit týden blbě… Dík za rady
@Babe007 Mě černá mast zabere vždycky hned. Dám ji na zanícené místo, nechám přes noc nebo ideálně 24 hod. a po sundání náplasti je místo „romočené“, ale nebolí a je klidné. Někdy musím opakovat - třeba ty ruce, když je to místo, které často máčím a je velká pravděpodobnost, že tam zase zanesu nečistoty.
Pokud je otelkej a červenej, tak to asi nezabralo. Nedá se z toho vymačkat hnis? To by taky mohlo ulevit a pak bych zase dala černou mast.
Je docela dost možné, že je v masti obsažena nějaká složka, na kterou může být alergie - proto ten otok
@Aries6 píše:
@Babe007 Mě černá mast zabere vždycky hned. Dám ji na zanícené místo, nechám přes noc nebo ideálně 24 hod. a po sundání náplasti je místo „romočené“, ale nebolí a je klidné. Někdy musím opakovat - třeba ty ruce, když je to místo, které často máčím a je velká pravděpodobnost, že tam zase zanesu nečistoty.
Pokud je otelkej a červenej, tak to asi nezabralo. Nedá se z toho vymačkat hnis? To by taky mohlo ulevit a pak bych zase dala černou mast.
Právě že tam není odkud ten hnis vymáčknout..Takhle mu to zčervenala a nateklo tak nevím jestli to znamená že se to připravuje jako třeba beďar navymacknuti nebo je to prostě blbě a nefunguje to jak má…
Tak holt asi pojedeme na chirurgii.. pořád lepší zbytečná cesta kdyby řekli že je to po ty mastí normální než to zanedbat..
Tak jsem se na chirurgii dozvěděli že višňák a černá mast jsou dvě rozdílný věci…