Podvrtnutý kotník, mám znovu navštívit lékaře, když mě stále bolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
19.4.25 19:43

Podvrtnutý kotník doktor?

Pěkný večer.
Měsíc a dva týdny zpět jsem utrpěla podvrtnuty kotník a natažené vazy. Doma jsem byla 3 týdny s berlemi. Stav se potom zlepšil a nosím pro svojí jistotu bandáž. Jen teď mi přijde, že stav se zhoršil. Při chůzi mě bolí v záhybu kloubu nad chodidlem a zdá se mi že tam mám zase modřinu. Myslíte že mám jít k doktorovi? Nechci tam jít zbytečně aby si neříkali že se jen moc pozoruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16928
19.4.25 20:36

@faltand

Ahoj,

a předcházel tomu další úraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
19.4.25 20:43
@faltand píše: Více

No jestli jsi neměla další úraz, tak přestaň nosit tu bandáž. Můžeš to mít hodně upevněné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.4.25 20:49

Další úraz tomu nepředcházel. Bandáž nosím spíš jen když někam jdu nebo jedu abych měla kotník zpevněný. Jedině co mi tak utkvělo v paměti že při výstupu z auta mě v tom zabolelo ale došlápla jsem pevně na zem. @chs.jasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
19.4.25 22:33

Skoč si na fyzio :) koukne na to a dá ti tejpy - nebudeš muset nic obvazovat, noha bude chráněna a zpevněnější. Ty tejpy jsou na to dobré tak jako tak, oko doktora bonus.

Za dva týdny sundáš i tejpy aby vazy neoslabily a zas bude noha jako nova.

:) me kotník bolel cca 6 týdnu…. Za 2 mesice uz byl vcelku jako deiv kromě nějakých uhlu.
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.4.25 09:04

Také bych doporučila vyzkoušet nejdříve fyzio, mám zkušenost, že pomůžou více než doktoři, doktor většinou řekne že to chce klid a nic víc, ale fyzio zatejpuje a doporučí nějaké posilující cviky. Samozřejmě je to vždy individuální, ale určitě bych to vyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák