Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pěkný večer.
Měsíc a dva týdny zpět jsem utrpěla podvrtnuty kotník a natažené vazy. Doma jsem byla 3 týdny s berlemi. Stav se potom zlepšil a nosím pro svojí jistotu bandáž. Jen teď mi přijde, že stav se zhoršil. Při chůzi mě bolí v záhybu kloubu nad chodidlem a zdá se mi že tam mám zase modřinu. Myslíte že mám jít k doktorovi? Nechci tam jít zbytečně aby si neříkali že se jen moc pozoruji.
@faltand píše: Více
No jestli jsi neměla další úraz, tak přestaň nosit tu bandáž. Můžeš to mít hodně upevněné…
Další úraz tomu nepředcházel. Bandáž nosím spíš jen když někam jdu nebo jedu abych měla kotník zpevněný. Jedině co mi tak utkvělo v paměti že při výstupu z auta mě v tom zabolelo ale došlápla jsem pevně na zem. @chs.jasmin
Skoč si na fyzio
koukne na to a dá ti tejpy - nebudeš muset nic obvazovat, noha bude chráněna a zpevněnější. Ty tejpy jsou na to dobré tak jako tak, oko doktora bonus.
Za dva týdny sundáš i tejpy aby vazy neoslabily a zas bude noha jako nova.
me kotník bolel cca 6 týdnu…. Za 2 mesice uz byl vcelku jako deiv kromě nějakých uhlu.
Držím palce ![]()
Také bych doporučila vyzkoušet nejdříve fyzio, mám zkušenost, že pomůžou více než doktoři, doktor většinou řekne že to chce klid a nic víc, ale fyzio zatejpuje a doporučí nějaké posilující cviky. Samozřejmě je to vždy individuální, ale určitě bych to vyzkoušela.