Podzimní miminka 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2450
1.5.17 16:27

@Nika1987 dekuju, souhlasim s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
1.5.17 19:35

@Renca8 Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
1.5.17 21:45

Diky holky za gratulace :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.17 07:40

Ahoj holky, přidávám se do party, jsem ve 20 tt, v září (14.9.) pokud bude vše v nejlepším pořádku, vykoukne na svět Matyášek. Oba screeningy v pořádku za námi…ted spíš mám nějaké deprese z toho, jestli vše zvládnu. Mimčo je vymodlené, neboť jsem měla problémy s menses, byla mi i diagnostikovaná neplodnost, do toho nějaké genetické přidružené zvláštnosti. Nicméně, malý je v poho. Takže by mnozí na mém místě pluli na obláčku štěstí a dokonalosti. Ale já mám povahu děs. Někdy si říkám, že jsem nevděčná a pořád nespokojená a potřebovala bych bud přes hubu nebo samotku na psychině. Jsem podrážděná, zařizuju ted s partnerem (otcem dítěte) bydlení…sotva jsem ted začli a mi příjde, že se snad do září nezabydlíme. Do toho mám i strach z toho, že definitivně opuštím ten beztarostný svět dětsví- ono já ho opustila už dávvno, je mi 27. Ale ještě nedávno jsem studovala, žila u našich…asi na ně hodně lpím a neumím se odloučit. Ne, že by život s rodiči byl bez chybičky, to víte, že hádky na denní pořádku, ale bude to najednou zvláštní přemístit se do vlastního bytu na který se na jednu stranu těším, ale na druhou stranu mi příjde, že jsem duší ještě pořád ta malá holka, která potřebuje mít za zadkem maminku a kdykoliv se s ní vidět…což problém není, nicméně prostě…jsem odjakživa taková labilní a nerozhodná a pořád nespokojená…Ale ted, díky těhotenství jsem ještě více. Mám strach, abych starost o mimčo zvládla. I přesto, že v práci jsem dělala vychovatelku v kojenáku což je přímo péče o miminka a ještě k tomu těžce handicapované…holky, někdy mám chut skočit z okna…ale naprosto není žádný konkrétní problém. :nevim:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.5.17 08:20

@Tkanicka.Anicka vítej mezi námi a hoď se do klidu. Z 99% jsou ty tvé pocity způsobené tehotenskymi hormony. Až se miminko narodí, všechen strach hodíš za hlavu a budeš si to naplno užívat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.17 09:13

Vážně?:-) tak to jsi mě trochu uklidnila :mavam: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
2.5.17 09:24

@Tkanicka.Anicka taky si myslim, ze s tebou sijou hormony. A pokud se s mamkou budes vidat i tak, tak kde je problem :nevim:? A k tomu strachu, bud v pohode, ten tu mame kazda :) uz v porodnici te to sestricky budou ucit. Nebudes na to prece sama, no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
2.5.17 10:25

@Tkanicka.Anicka Ahoj gratuluji a vítám tě… Neboj všechno zvládneš všichni to musíme zvládnout :)…A k tomu bydlení no taky nemáme dodělané budem dělat druhé patro to chce klid jinak by mě asi taky hráblo :lol:. Hlavně že všechny vyšetření jsou v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
2.5.17 12:53

Ahojte holky.. taky se přidávám. U mě bylo těhotenství dost nečekané, protože mám doma 7m holčičku. Jsem momentálně nějaký 12. tt 8o pořád jsem z toho nějak v šoku, protože si nedokážu představit, jak zvládnu dvě mimina s rozdílem 13 měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
2.5.17 12:57

@luccous Ahoj. Gratuluji :kytka:. Určitě to zvládneš sice to bude náročné všechno se dá zvládnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.17 14:29

@Tkanicka.Anicka
Jeee to máš skoro stejný termín porodu jako já. Mám ho určený na 15.9. Na druhý velký ultrazvuk jdu až ve čtvrtek 4.6. tak už se nemůžu dočkat až mi řeknou co to bude a až miminka zase uvidím čekáme totiž dvojčátka :) můžu se zeptat kde bydlíš?? Mohli by jsme se potkat třeba v porodnici :) Já bydlím v Praze a budu rodit má Podolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.17 14:55

@Renca8
Blahopřeji k zásnubám a ráda bych ti řekla svou zkušenost. Jsem ve 20tt a plánujeme svatbu na 16.6.2017. A zatím všechno v klidu zvládám. Záleží na tom co všechno pro tebe svatba znamená. A co všechno by jsi chtěla na svatbě mít a jak moc do podrobna to řešit. Já chci svou svatbu prožít v klidu a z ničeho se nechci stresovat budu tam mít jen blízkou rodinu a kamarády a všichni si to chceme užít a ne si hrát na nějaké to to se nehodí a to se nedělá atd..snad mě chápeš. :) Po obřadu jdeme na obídek jen s rodinou a večer máme svatební party (pečené prase, točené pivo…) kam už přijdou i přátelé.
Ještě ti chci říct že teď maturuji po maturitě je v plánu ta svatba koncem června se stěhujeme no a pak už konečně snad bude chvilku klid než se dvojčátka narodí. :) Takže pokud chceš mít svatbu než se mimi narodí tak se to určitě zvládnout dá :) :)
A ještě k těm penězům tak to tě úplně chápu máme z toho taky trochu stach ale přišla jsme na to že i svatba se dá udělat celkem levně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
2.5.17 16:48

Vítám nově příchozí :mavam:
@Tkanicka.Anicka Tak je vidět, že si všechno, co je podle tebe špatně uvědomuješ a už je to jen otázka toho, jestli s tím chceš něco dělat. Je to jenom tvoje volba, jestli budeš spokojená nebo nespokojená. :nevim: Mimčo ti třeba pomůže dospět a taky zjistíš, že všechno, co jsi do teď v životě řešila byly prkotiny. Každopádně přeju, aby se to nezhoršovalo a neměla jsi našlápnuto na nějakou poporodní depresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
2.5.17 16:54
@Kopretina1212 píše:
@Renca8
Blahopřeji k zásnubám a ráda bych ti řekla svou zkušenost. Jsem ve 20tt a plánujeme svatbu na 16.6.2017. A zatím všechno v klidu zvládám. Záleží na tom co všechno pro tebe svatba znamená. A co všechno by jsi chtěla na svatbě mít a jak moc do podrobna to řešit. Já chci svou svatbu prožít v klidu a z ničeho se nechci stresovat budu tam mít jen blízkou rodinu a kamarády a všichni si to chceme užít a ne si hrát na nějaké to to se nehodí a to se nedělá atd..snad mě chápeš. :) Po obřadu jdeme na obídek jen s rodinou a večer máme svatební party (pečené prase, točené pivo…) kam už přijdou i přátelé.
Ještě ti chci říct že teď maturuji po maturitě je v plánu ta svatba koncem června se stěhujeme no a pak už konečně snad bude chvilku klid než se dvojčátka narodí. :) Takže pokud chceš mít svatbu než se mimi narodí tak se to určitě zvládnout dá :) :)
A ještě k těm penězům tak to tě úplně chápu máme z toho taky trochu stach ale přišla jsme na to že i svatba se dá udělat celkem levně :)

Dekuju ti moc za napsani a za podporu! Jsem rada ze nejsem sama kdo to bude mit tezke :) s tou svatbou jak pises je to idealni :) snad se s partnerem na necem takovem dohodneme, on by tam mel asi nejradsi vsechny. :) kolik vas bude stat to prase a kdo ho bude roznit? Na to si asi taky nekoho najmete, ze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.17 17:40
@Kopretina1212 píše:
@Tkanicka.Anicka
Jeee to máš skoro stejný termín porodu jako já. Mám ho určený na 15.9. Na druhý velký ultrazvuk jdu až ve čtvrtek 4.6. tak už se nemůžu dočkat až mi řeknou co to bude a až miminka zase uvidím čekáme totiž dvojčátka :) můžu se zeptat kde bydlíš?? Mohli by jsme se potkat třeba v porodnici :) Já bydlím v Praze a budu rodit má Podolí :)

Ahojky ja jsem z Opavy…takze leda muzeme rodit spolu pres net :( :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky